Piparkakut alumiinipurkissa

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
sunnuntaina 8 tammik. - tiistaina 10 tammik.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Piparkakut painatuksella

20 kpl piparkakkuja (110 g) purkissa. Purkissa on loistavasti tilaa teidän painatukselle.
Etkö löytänyt etsimääsi?
Asiakaspalvelumme koko team on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Kysy rohkeasti - yleensä löydämme asiakasta miellyttävän ratkaisun.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko: Ø 195 mm, korkeus: 34 mm Paino: 110 g Materiaali: Metalli Maku: Piparkakku Painatuksen sijainti: Kansi ja piparit Painoala: Painatustekniikka: Flexopainatus Minimimäärä: 100 kpl Lisätarvikkeet: Pakkauskoko: 20 kpl Säilyvyys: 6 kuukautta
Tuotenumero
407

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!