Jääraappa - parkkikiekko

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
torstaina 11 heinäk. - maanantaina 15 heinäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Jääraappa ja parkkikiekko yhdessä omalla painatuksella

Todella suosittu liikelahja - jääraappa ja parkkikiekko yhdessä. Tuotteelle on käyttöä läpi vuoden. Jääraappa on valmistettu kestävästä muovista, joten tämä on pitkäikäinen mainospaikka teidän yrityksen logolle tai nimelle. Painatus voidaan tehdä sekä etu- että takapuolelle.
Etkö löytänyt etsimääsi?
Asiakaspalvelumme koko team on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakasta miellyttävän ratkaisun! Laita sähköpostia hello@printer.fi ja etsitään ideanne tuote - saatte tarjouksen tuotteesta viimeistään muutaman päivän kuluessa.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Väri
Valkoinen
Tekninen tieto
Koko:
120 x 100 x 24 mm
Paino (G.):
34.00
Materiaali:
Muovi
Tilavuus:
Painatuksen sijainti:
Painoala:
100 x 90 mm
Painatustekniikka:
Digitaalipainatus
Minimi tilausmäärä:
500
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
Tuotenumero
63171

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!