Urheilu ja vapaa-aika painatuksella

Tästä kategoriasta löytyy mistä valita - olipa kyseessä golftarvike, frisbee tai vaikkapa juomapullo! Ja kaikki tuotteet voidaan viimeistellä teidän yrityksen omalla painatuksella tukemaan markkinointiviestintäänne ja lisäämään näkyvyyttä.
Urheilu ja vapaa-aika

Suositut urheilu ja vapaa-aika

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Laukkukoukku - Atlantis  Bullet
Ota laukkukoukku laukustasi, avaa se ja aseta se pöydän reunaan. Sitten voit ripustaa laukkusi tai takkisi pöydän reunaan. Helppoa, siistiä ja turvallisuutta lisäävää, koska näet laukkusi koko ajan.
Alk. 2,02 €
ilman alv
Golfpyyhe - Mikrokuitu - Jojo
Mikrokuitupyyhe on jojon ansiosta helppo ripustaa golfbagiin. Kokenut golfari arvostaa mikrokuitupyyhettä kierroksen aikana. Hinta sisältää sekä painatuksen pyyhkeeseen (1 väri) että painatuksen jojoon (digitaalinen painatus).
Alk. 6,84 €
ilman alv
Uistin - Toni
Myranin uistimet, joiden lusikassa on reikiä, jotka tuottavat ääniä veteen. Lusikka painetaan viestilläsi tai logollasi.
Alk. 5,85 €
ilman alv
Uistin - Panter
Myranin kompaktit ja helposti heitettävät uistimet yrityksesi logolla.
Alk. 5,31 €
ilman alv
Vesipullo tai termospullo logolla on loistava lahja henkilökunnalle. Niitä voidaan käyttää yrityksen yhteisissä tilaisuuksissa sekä vapaa-ajalla. Tai mikset antaisi aurinkolaseja tai matkatarvikkeita lahjaksi kesätapahtumassa. Oikea liikelahja oikeassa tapahtumassa on näkyy ja erottuu sekä jää mieleen.

Kannusta liikkumaan ja urheilemaan

Liikkuminen ja itsestään huolen pitäminen on todella tärkeää jaksamisen kannalta. Hyvä kunto lisää hyvinvointia sekä työssä että vapaa-ajalla. Siksi onkin tärkeää kannustaa työntekijöitä liikkumaan. Yksi tapa tehdä se, on tarjota työntekijälle oikeat varusteet - alkaen esim. juomapullosta ja aurinkolaseista aina urheiluvaatteisiin asti. Ja kaikki omalla firman logolla totta kai.