Urheilu ja vapaa-aika tuotteet painatuksella

Tästä kategoriasta löytyy mistä valita - olipa kyseessä golftarvike, frisbee tai vaikkapa juomapullo! Ja kaikki tuotteet voidaan viimeistellä teidän yrityksen omalla painatuksella tukemaan markkinointiviestintäänne ja lisäämään näkyvyyttä.
Urheilu ja vapaa-aika

Suositut urheilu ja vapaa-aika

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Shaker
Edullinen läpikuultava shaker treenijuomien tekoon siivilän avulla.
Alk. 2,10 €
ilman alv
Dixon - Wind
Dixon Wind on ympäristöystävällinen pallo niille, jotka etsivät kovempaa palloa pitkiin ja suoriin lyönteihin. Palloon voidaan painaa jopa neljällä eri värillä, ja se toimitetaan kahdentoista kappaleen pakkauksissa. Kun valitset alla olevan määrän, valitset siis pakkausten määrän.
Alk. 14,28 €
ilman alv
Dixon - Spirit
Dixon Spirit on ympäristöystävällinen pallo niille, jotka etsivät pehmeämpää palloa, jossa on hyvä kontrolli. Palloon voidaan painaa enintään neljällä eri värillä, ja se toimitetaan kahdentoista kappaleen pakkauksissa. Kun valitset alla olevan määrän, valitset siis pakkausten määrän.
Alk. 18,48 €
ilman alv
Titleist - Pro V1 / V1X
Titleist Pro V1 on maailman kiertueen eniten pelattu pallo. Palloon voidaan painaa jopa neljällä eri värillä, ja se toimitetaan kahdentoista kappaleen pakkauksissa. Kun valitset alla olevia määriä, valitset siis pakkausten lukumäärän.
Alk. 38,55 €
ilman alv
Vesipullo tai termospullo logolla on loistava lahja henkilökunnalle. Niitä voidaan käyttää yrityksen yhteisissä tilaisuuksissa sekä vapaa-ajalla. Tai mikset antaisi aurinkolaseja tai matkatarvikkeita lahjaksi kesätapahtumassa. Oikea liikelahja oikeassa tapahtumassanäkyy ja erottuu sekä jää mieleen.

Kannusta liikkumaan ja urheilemaan

Liikkuminen ja itsestään huolen pitäminen on todella tärkeää jaksamisen kannalta. Hyvä kunto lisää hyvinvointia sekä työssä että vapaa-ajalla. Siksi onkin tärkeää kannustaa työntekijöitä liikkumaan. Yksi tapa tehdä se, on tarjota työntekijälle oikeat varusteet - meiltä löydät kaikkia juomapullosta ja aurinkolaseista aina urheiluvaatteisiin asti. Ja kaikki omalla firman logolla totta kai.