Urheiluvaatteet painatuksella

Urheiluvaatteet valmistetaan teknisistä materiaaleista, jotka lisäävät vaatteiden käyttömukavuutta. Nämä mainostuotteet hengittävät ja pysyvät ihokosketuksessa kuivana rasituksessa. Oikeat varusteet kannustavat liikkumaan. Brändiinne sopivalla logon sijoittelulla saatte ison määrän näkyvyyttä näissä tuotteissa.

On tärkeää löytää vaatteet, jotka edustavat parhaiten brändiäsi, mutta myös se, että ne ovat mukavia ja toimivia henkilöstöllesi. Logosi yhdistäminen urheiluvaatteisiin luo yrityksestäsi positiivisia mielleyhtymiä - taatusti tykätty mainoslahja! Tässä artikkelissa keskitymme painettuihin treeni- ja urheiluvaatteisiin - kahteen suosittuun vaihtoehtoon mainosvaatteiden osalta.


Treenivaatteet omalla painatuksella


Kun ihmiset ajattelevat logopainettuja kuntoiluvaatteita, he ajattelevat usein urheiluseuroja tai kuntosaliyrityksiä. Itse asiassa nämä vaatteet ovat kuitenkin tulleet yhä suositummiksi monilla eri toimialoilla. Työntekijät voivat käyttää niitä kuntoillessaan, mutta myös osana päivittäistä työasua. Ne viestivät aktiivisuudesta, mikä on aina myönteistä - varsinkin jos se vastaa yrityksesi arvoja tai tarjoamia palveluja. Nykyaikaiset treenivaatteet ovat yleensä erittäin mukavia teknisten materiaalien ja niiden istuvuuden ansiosta. Tällaisten vaatteiden tilaaminen on helppoa verkkokaupastamme.


Urheiluvaatteet omalla painatuksella


Kuten treenivaatteet, myös urheiluvaatteet ovat kasvattaneet suosiotaan yritysmaailmassa. Urheiluvaatteista on tullut muotia ja niitä voidaan käyttää jokapäiväisessä elämässä. Casual clothing on taatusti tullut jäädäksen. Niimpä urheilu- ja ulkoiluvaateala on viime vuosina ottanut suuria edistysaskeleita muotoilun, mukavuuden ja kestävyyden suhteen, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikentyyppisille organisaatioille pienistä start-up-yrityksistä monikansallisiin yrityksiin.Logon lisäksi urheiluvaatteissa voi olla myös tekstiä tai kuvia - kenties hauska sisäinen iskulause tai motto? Näin työntekijäsi voivat tuntea olevansa enemmän mukana ja samalla mainostaa yritystä missä tahansa he ovatkin! Ja mikä parasta, urheiluvaatteita käytetään usein ja pitkään - kuka nyt suosikkipaidastaan tahtoisi luopua!Edullisten urheilu- ja liikuntavaatteiden ostaminen meiltä tarkoittaa nopeaa toimitusta, olitpa sitten missäpäin Suomea! Mainospainatuksen avulla saat maksimaalisen näkyvyyden, kun vaatteet toimivat käytössä työpäivän aikana tai illalla urheillessa - win-win!
Kannattaakin pitää mielessä, että yritys- ja työvaatteet ovat yhtä paljon markkinointia (mainontaa) kuin käyttöä (mukavuutta).


Meiltä saat ammattitaitoista apua koko prosessin ajan - tuotevalinnasta suunnitteluun ja lopulta uusien suosikkivaatteiden tuotantoon!


Urheiluvaatteet

Suositut urheiluvaatteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Hikinauha - Hyper  Bullet
Pehmeä, puuvilla hikinauha urheilijoille tai ranteseen muuten vain tyylin vuoksi... Hikinauhassa on sileä ympyrä, johon voidaan tehdä teidän oma painatus.
Alk. 1,65 €
ilman alv
Hikinauha vetoketjulla  Bullet
Käytännöllinen hikinauha ranteeseen, jossa on vetoketjutasku säilytystä varten. Valmistettu puuvillasta.
Alk. 2,52 €
ilman alv
Tekninen t-paita - Miehet - Niagara  Elevate
Hyvä treenipaita Cool Fit -mallissa, joka antaa t-paidalle hyvän istuvuuden.
Alk. 14,01 €
ilman alv
Tekninen t-paita - Naiset - Niagara  Elevate
Hyvä treenipaita Cool Fit -mallissa, joka antaa t-paidalle hyvän istuvuuden
Alk. 14,01 €
ilman alv

Treenivaatteet logolla

Täydellisesti toimiva urheiluvaate mainosvaatteena on monen tekijän summa. Oikein valittu malli ja materiaali ja siihen huolella valittu logon sijoittelu sopii vaativampaankin makuun. Huolellisesti mietityt yksityiskohdat takaavat, että lahjalle löytyy käyttöä eikä se jää kaappiin pölyttymään. Ja näin yrityksenne saa näkyvyyttä joka käyttökerralla. Olisiko nyt hyvä hetki hankkia henkilökunnan uudet suosikkipaidat...?