Profiilivaatteet ja asusteet painatuksella

Erilaiset mainosvaatteet ovat ehdottomasti suosituin tapa markkinoida yritystänne. Valikoimistamme löydätte mainosvaatteita niin työvaatteiksi kuin myös liikelahjoiksi. Suosituimpia tuotteita ovat t-paidat, takit, hupparit ja lippalakit. Asiakaspalvelumme auttaa teitä valitsemaan oikean vaatteen oikeaan käyttötarkoitukseen ja oikeasta hintaluokasta. Jos jäitte kaipaamaan jotain tuotetta, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin etsitään se teidän mielessä oleva vaate yrityksellenne liikelahjaksi.
Profiilivaatteet ja asusteet

Suositut profiilivaatteet ja asusteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Kevyt untuvaliivi - Naiset - Fairview  Elevate
Lämmin kevyt untuvaliivi, jossa on 90 % untuvaa ja 10 % höyheniä. Untuvaliivi on vettä hylkivä, höyryä läpäisevä ja tuulenpitävä. Tämä toppaliivi pitää sinut taatusti lämpimänä ulkona liikkuessa. Liivistä on saatavana koot XS-XXL.
Alk. 86,62 €
ilman alv
Tee Jays Zepelin toppaliivi, miehet  Tee Jays
Tyylikäs toppaliivi, jossa on kevyesti muotoonleikattu malli. Liivistä on saatavana koot S-3XL.
Alk. 92,07 €
ilman alv
Ekologinen
Jack Wolfskin naisten Pilvi toppaliivi  Jack Wolfskin
Moderni, vettähylkivä ja tuulenpitävä toppaliivi kierrätysmateriaalista. Liivissä on korkea vuorattu kaulus, joka suojaa hyvin. Vetoketjulliset taskut .Liivistä on saatavana koot S-3XL.
Alk. 129,33 €
ilman alv
Ekologinen
Printerin vinkit
Patagonia miesten Better Sweater liivi  Patagonia
Monikäyttöinen klassinen fleeceliivi, joka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä. Liivissä on rintatasku ja kaksi vetoketjullista sivutaskua. Bluesign®-sertifioitu materiaali. Liivistä on saatavana koot XS - XXL.
Alk. 101,07 €
ilman alv

Profiilivaatteet omalla painatuksella

Useissa ammateissa tarvitaan suojaavia työvaatteita. Työvaatteet yrityksen logolla myös luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja helpottavat asiakkaita tunnistamaan työntekijän. Työntekijöille lahjaksi annettavat mainosvaatteet firman painatuksella ovat loistava mainospaikka, koska niitä käytetään usein juuri vapaa-ajalla. Niiden tulisi olla rentoja ja mukavia käyttää ja painatuksen tulisi olla moderni ja tyylikäs. Silloin vaatetta käytetään eniten ja mainos näkyy usein työajan jälkeen erilaisissa tilanteissa. Myös erilaiset yhdistykset ja järjestöt hyötyvät tällaisesta markkinoinnista. Sponsoroidut urheilu mainosvaatteet, kuten esim. juoksupaidat- ja takit, shortsit tai juomapullot, ovat erittäin suosittuja ja näkyviä paikkoja yrityksen mainostamiseen.

Laukut omalla painatuksella

Erilaiset laukut ovat loistava paikka yrityksen logolle, nimelle tai mainos sloganille. Tietokonelaukkua tarvitaan tietokoneen kuljetukseen aamuin illoin. Urheilulaukut ovat taas kovassa käytössä vapaa-ajalla, salilla, jumpassa ja muissa vapaa-ajan reissuissa. Viikonloppulaukut sekä nyt niin trendikkäät vyötärölaukut painatuksella ovat loistavia lahjaideoita niin työntekijöille kuin yhteistyökumppaneillekin. Mahdollisuuksia on niin monia ja tyylikkäästi toteutrttuna nämä ovat loistavia mainospaikkoja teidän yritykselle. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat!