Profiilivaatteet ja asusteet painatuksella

Erilaiset mainosvaatteet ovat ehdottomasti suosituin tapa markkinoida yritystänne. Valikoimistamme löydätte mainosvaatteita niin työvaatteiksi kuin myös liikelahjoiksi. Suosituimpia tuotteita ovat t-paidat, takit, hupparit ja lippalakit. Asiakaspalvelumme auttaa teitä valitsemaan oikean vaatteen oikeaan käyttötarkoitukseen ja oikeasta hintaluokasta. Jos jäitte kaipaamaan jotain tuotetta, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin etsitään se teidän mielessä oleva vaate yrityksellenne liikelahjaksi.
Profiilivaatteet ja asusteet

Suositut profiilivaatteet ja asusteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Heijastinliivi lapsille - pään yli puettava
Tämä heijastinliivi sopii 120 - 136 cm pituisille lapsille ja se on helppo vetää pään yli. Liivin sivuilla on joustavat nauhat, jotka pitävät sen paikoillaan
Alk. 2,18 €
ilman alv
Esiliina - Viera  Bullet
Täyspitkä esiliina twill-kankaasta. Saatavana useissa eri väreissä.
Alk. 7,83 €
ilman alv
Turvaliivi ammattikäyttöön  Bullet
Oranssi tai keltainen turvaliivi ammattikäyttöön.
Alk. 4,13 €
ilman alv
Ekologinen
Kawartha t-paita, miehet  Elevate
Pehmeä ja mukava t-paita v-pääntiellä. T-paita on valmistettu 95 % luomupuuvillasta ja 5 % elastaanista. Tätä t-paitaa löytyy useissa eri väreissä ja se on loisto valinta työvaatteeksi sekä mainoslahjaksi omalla logo- tai mainospainatuksella.
Alk. 15,39 €
ilman alv

Profiilivaatteet omalla painatuksella

Useissa ammateissa tarvitaan suojaavia työvaatteita. Työvaatteet yrityksen logolla myös luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja helpottavat asiakkaita tunnistamaan työntekijän. Työntekijöille lahjaksi annettavat mainosvaatteet firman painatuksella ovat loistava mainospaikka, koska niitä käytetään usein juuri vapaa-ajalla. Niiden tulisi olla rentoja ja mukavia käyttää ja painatuksen tulisi olla moderni ja tyylikäs. Silloin vaatetta käytetään eniten ja mainos näkyy usein työajan jälkeen erilaisissa tilanteissa. Myös erilaiset yhdistykset ja järjestöt hyötyvät tällaisesta markkinoinnista. Sponsoroidut urheilu mainosvaatteet, kuten esim. juoksupaidat- ja takit, shortsit tai juomapullot, ovat erittäin suosittuja ja näkyviä paikkoja yrityksen mainostamiseen.

Laukut omalla painatuksella

Erilaiset laukut ovat loistava paikka yrityksen logolle, nimelle tai mainos sloganille. Tietokonelaukkua tarvitaan tietokoneen kuljetukseen aamuin illoin. Urheilulaukut ovat taas kovassa käytössä vapaa-ajalla, salilla, jumpassa ja muissa vapaa-ajan reissuissa. Viikonloppulaukut sekä nyt niin trendikkäät vyötärölaukut painatuksella ovat loistavia lahjaideoita niin työntekijöille kuin yhteistyökumppaneillekin. Mahdollisuuksia on niin monia ja tyylikkäästi toteutrttuna nämä ovat loistavia mainospaikkoja teidän yritykselle. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat!