Kassit ja pussit painatuksella

Yksi parhaista liikelahjoista on erilaiset kassit ja pussit painatuksella. Aina on tarvetta kassille, olipa kyseessä työ tai vapa-aika. Täältä löydätte paljon erilaisia laukkuja eri tilaisuuksiin ja tyyleihin.

Markkinointi on yrityksille yksi tärkeimmistä liiketoiminnan osa-alueista. Kyse ei ole vain siitä, että yrityksen nimi saatetaan potentiaalisten asiakkaiden tietoon, vaan myös vahvan ja tunnistettavan tuotemerkin luomisesta. Tuotemerkin näkyvyyttä ja tunnettavuutta voidaan lisätä erilaisilla kasseilla ja pusseilla, joissa on painettuna teidän logo.


Vahvista brändiäsi painetuilla pusseilla ja kasseilla

Painetut pussit ja kassit ovat kustannustehokas tapa levittää viestiäsi ja lisätä logosi tai yrityksesi nimen näkyvyyttä käytännöllisellä tavalla. Näitä edullisia, mutta laadukkaita tuotteita voit tilata helposti suuria määriä, joten ne sopivat erinomaisesti käytettäviksi tapahtumissa, messuilla ja kaupoissa.


Ostoskassit omalla painatuksella

Kassit ja pussit omalla painatuksella tarjoavat sinulle mahdollisuuden levittää viestiäsi laajalle yleisölle päivittäin. Jos sinulla on esim. myymälä, asiakkaasi kantavat todennäköisesti näitä painettuja pusseja mukanaan tehdessään ostoksia kaupungilla - mikä tarkoittaa ilmaista mainontaa yrityksellesi!


Mutta miten saat oman logopainatuksen pusseihisi tai kasseihisi? Meille prosessi on yksinkertainen: sinun tarvitsee vain päättää, mikä malli ja mitä haluat painattaa - ehkäpä logosi, tekstisi, kuvasi tai muun visuaalisesti vahvan viestin - ja me hoidamme loput.


Kassit yrityksesi tarpeisiin

Mikä kassi sitten onkaan se teidän yritykselle sopiva? Paperi- ja muovikassit on helppo mitoittaa yrityksesi tarpeiden mukaan. Paperikasseissa on myös se lisäetu, että ne ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne ovat biohajoavia - ympäristötietoiset ihmiset arvostavat tätä aina. Kangaskassit, juuttikassit tai kuitukangaskassit puolestaan ovat standardi kokoisia, joihin painamme yrityksesi mainos- tai logopainatuksen.

Materiaalivalinnasta riippumatta kaikki tuotteemme tarkastetaan huolellisesti koko tuotantoprosessin ajan, jotta lopputulos olisi mahdollisimman korkeatasoinen.

Kassit painetulla mainoksella

Painetuilla kasseilla voi saada rajattomasti näkyvyyttä. Olipa kyseessä sitten kirjakaupan kävijä, joka käärii uuden romaaninsa hyvin tehtyyn paperipussiin, jonka etupuolella on logosi, lapsi, jonka äiti pakkasi lounaan värikkääseen kuitukangaspussiin, jossa on yrityksesi nimi, tai konferenssin osallistuja, jonka muistikirja on laitettu juuttilaukkuun, jossa on yrityksesi logo, saatte rajattoman määrän näkyvyyttä kassien liikkuessa eri paikoissa. Ja mikä parasta kasseja käytetään uudelleen ja uudelleen…

Painetulla kassilla varmistat, että logosi tai mainoksesi näkyy usein - ja kauan oston jälkeen ja näin brändisi ja asiakkaittesi välillä on enemmän potentiaalista vuorovaikutusta.


Loppujen lopuksi strategisten valintojen (kuten yksilöllisten logopainettujen ostoskassien) avulla tehdyt investoinnit vaikuttavat myönteisesti yrityksen mielikuvaan, näkyvyyteen ja luotettavuuteen nykyisten ja tulevien asiakkaiden keskuudessa.Me työskentelemme täällä kanssanne kohti tavoitetta, jossa voitte korostaa ainutlaatuista brändiänne siihen sopivien mainostuotteiden esim. kassien ja pussien avulla!

Kassit ja pussit

Suositut kassit ja pussit

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Laminoitu paperikassi - Vaaka
Korkealaatuinen laminoitu vaaka paperikassi. Kassia on saatavilla viidessä eri koossa, katso mitat kuvauksen kohdalta alempaa.
Alk. 0,61 €
ilman alv
Herkkupussi
Paperipussin mitat ovat 80 x 65 x 190 mm. Täydellinen takeaway herkuille, kuten karkit, pullat jne. Loisto mainospaikka omalle painatuksella.
Alk. 0,16 €
ilman alv
Paperikassi - kierrenarukahva
Tässä monikäyttöisessä perus paperikassissa on kierrepaperikahvat. Paperikassi omalla painatuksella sopii messuille, tapahtumiin, lahjakassiksi ja kauppoihin. Paperikassista löytyy seuraavat koot: XS: 180 x 80 x 225 mm, S: 240 x 100 x 320 mm, M: 305 x 170 x 425 mm, L: 400 x 180 x 390 mm, XL: 500 x 180 x 390 mm
Alk. 0,23 €
ilman alv
Kangaskassi - Ranta  Bullet
Tämä polyesteri kangaskassi on loistava vaikkapa rantakassina! Laukussa on käytännöllinen vetoketju, jolla laukku on helppo sulkea ja tavarat pysyvät paremmin turvassa. Valitse 10 eri väristä laukun väri sopimaan teidän painatukseen.
Alk. 5,50 €
ilman alv

Eco ImageEko - totta kai!

Ekotuotteistamme löydätte tämän merkin

Laminoitu paperikassi - Vaaka
Korkealaatuinen laminoitu vaaka paperikassi. Kassia on saatavilla viidessä eri koossa, katso mitat kuvauksen kohdalta alempaa.
Alk. 0,61 €
ilman alv
Paperikassi - Litteät kahvat
Tämä monikäyttöinen paperikassi sopii loistavasti esim. kauppoihin ja messuille. Tätä pussia on saatavilla viidessä eri koossa - katso koot alempaa kuvaus kohdasta. Tee tästä paperikassista omalla painatuksella teille kävelevä mainos!
Alk. 0,12 €
ilman alv
Paperikassi - kierrenarukahva
Tässä monikäyttöisessä perus paperikassissa on kierrepaperikahvat. Paperikassi omalla painatuksella sopii messuille, tapahtumiin, lahjakassiksi ja kauppoihin. Paperikassista löytyy seuraavat koot: XS: 180 x 80 x 225 mm, S: 240 x 100 x 320 mm, M: 305 x 170 x 425 mm, L: 400 x 180 x 390 mm, XL: 500 x 180 x 390 mm
Alk. 0,23 €
ilman alv
Täältä löydätte valikoiman erilaisia laukkuja ja kasseja, joihin voidaan tehdä teidän oma painatus. Jotta kassin valinta olisi helpompaa, kannattaa ensin miettiä tarkemmin kohderyhmää ja kassin käyttötarkoitusta. Tulevatko ne esim. käyttöön omalle henkilökunnalla, jolloin pitkäikäisyys on tärkeää. Vai ovatko ne mainoslahjoja, jolloin nimenomaan haetaan logolle näkyvyyttä? Tahdotaanko korostaa ekologisuutta vai mennäänkö kassin toiminnat edellä? Miettimällä tämän kaltaisia kysymyksiä, on sopivan kassin valinta helpompaa ja luultavasti myös liikelahja on osuvampi.

Kangaskassit

Kangaskassit ovat hyviä, koska niitä voidaan käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Erilaiset kangaskassit ovat todella suosittuja nykyään ja niitä näkee katukuvassa paljon. Siksi logo tai mainos slogan painettuna näihin kasseihin saa paljon näkyvyyttä. Tutustu koko kangaskassiemme valikoimaan

Kuitukangaskassit

Non-Woven eli kuitukangaskassit ovat malliltaan kuten kangaskassit, mutta ne on valmistettu kierrätetystä PET-muovista. Se on siis ympäristöystävällinen vaihtoehto edulliseen hintaan. Kuitukangaskassit soveltuvat hyvin raskaiden tavaroiden kantamiseen, koska ne ovat huomattavasti kestävämpiä kuin paperi- tai muovikassit. Katso kaikki kuitukangaskassimme

Paperikassit

Paperikasseja löytyy useassa eri koossa, erilaisilla kahvoilla ja erilaisista papereista. Jälleen kerran tärkeää on miettiä missä kassia käytetään ja minkä viestin tahdotte kassilla antaa itsestänne. Paperikassit sopivat täydellisesti teille, jos tahdotte käyttää ympäristö ystävällisempää vaihtoehtoa kuin muovipussi, mutta kangaskassi on liian kallis. Täältä löytyvät kaikki paperikassimme

Jumppapussit

Jumppapussit ovat nykyään suosittuja varsinkin nuorten keskuudessa. Ne ovat loistava tuote urheiluseuroille, erilaisille yhdityksille ja kouluille omalla painatuksella. Käyttökohteita on yhtä paljon kuin on materiaaleja ja mallejakin. Katso täältä kaikki jumppapussimme Toivottavasti löysitte teille sopivan laukun valikoimastamme. Laajennamme valikoimaamme koko ajan, joten jos sitä sopivaa ei kaupasta löytynyt, kannattaa kysyä asiakaspalvelustamme. Etsitään sitten se juuri teidän käyttötarkoitukseenne sopiva pussi tai kassi.