Kansiot painatuksella

Meiltä voit tilata erilaisia kansioita omalla painatuksella. Painamme kansioita mallista riippuen digitaali- tai offsetpainatuksella. Jos teidän etsimäänne mallia ei löytynyt nettisivuiltamme, laita sähköpostia asiakaspalveluumme hello@printer.fi ja kerro mitä etsitte - tavarantoimittajiemme valikoimista löytyy suuri määriä erilaisia kansioita. Ja monia kansiomalleja voidaan muokata asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Painetut kansiot ammattikäyttöön

Liikemaailmassa ammattimainen luotettava toiminta ja organisointi ovat avainasemassa menestyksen kannalta. Tärkeä osa tätä on varmistaa, että asiakirjat ja paperit pidetään siististi järjestyksessä erilaisten kansioiden avulla. Kun nämä kansiot räätälöidään myös yrityksen omalla painatuksella, niistä tulee paitsi käytännöllisiä myös osa yrityksen markkinointistrategiaa.

Miksi hankkia kansiot omalla painatuksella? Kansiot omalla painatuksella tarjoavat organisaatiolle ainutlaatuisen tilaisuuden esittää logonsa, iskulauseensa tai muun liiketoimintaan liittyvän viestinsä ammattimaisesti. Se myös vahvistaa mielikuvaa, kun asiakkaat tai yhteistyökumppanit saavat asiakirjoja yritykseltäsi. Oikean kansiotyypin ja painatuksen valinnalla voi olla merkittävä vaikutus siihen, miten brändisi koetaan.

Painettujen paperikansioiden suunnittelumahdollisuudet

Painettuja paperikansioita on saatavana monissa eri malleissa, ja niiden räätälöinnille on runsaasti mahdollisuuksia. Autamme sinua löytämään brändiäsi parhaiten edustavan mallin, etsitpä sitten jotain klassista ja tyylikästä tai jotain värikkäämpää ja huomiota herättävää. Usein kannen voi valita matta tai kiiltäväpintaisena, mikä viimeistelee kansion hienosti.

Voit esimerkiksi lisätä erityisesti suunniteltuja taskuja käyntikorteille tai CD-levyille ja valita erilaisia paperityyppejä ja pintakäsittelyjä, jotka sopivat yrityksen graafiseen ilmeeseen.

Kansioiden monet käyttökohteet

Kansioiden käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat: konferenssit, kokoukset, haastattelut, lehdistökansiot - listaa voisi vain jatkaa… Jakamalla materiaalia omissa painetuissa paperikansioissa näissä tilaisuuksissa varmistetaan paitsi se, että materiaali säilyy tallessa, mutta myös brändin näkyvyys. Esitekansioissa on paljon tilaa niin kannessa kuin takanakin teidän painatukselle.

Sisäisesti koko yrityksen henkilöstö voi käyttää samantyyppisiä kansioita auttamaan papereiden ja asioiden organisoimisessa, mikä lisää yhteisöllisyyttä ja ammattimaisuutta työpaikalla.

Materiaalien laatu ja valinta

Meille on erityisen tärkeää tuotteidemme laatu; siksi varmistamme, että kaikki painetut paperikansiomme valmistetaan korkeatasoisesti sekä materiaalivalintojen että painatuksen osalta.

Kansioiden painaminen

Kun haluat tilata meiltä yksilöllisiä, painettuja kansioita, prosessi alkaa yleensä ottamalla meihin yhteyttä ja keskustelemalla tarpeistasi ja ideoistasi tiimimme kanssa. Tämän jälkeen avustamme suunnitteluprosessissa varmistaaksemme, että lopputulos vastaa kaikkia vaatimuksiasi. Käymme kaikki kohdat läpi aina paperin valinnasta lopulliseen painatukseen .
Kansiot painatuksella

Suositut kansiot painatuksella

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Ekologinen
Kansio - Eko
Ympäristöystävällinen kierrätyspahvista valmistettu kansio on loistava valinta kokouksiin tai lahjaksi. Tilaa kansio omalla logopainatuksella.
Alk. 2,01 €
ilman alv
Paperikansio - Edullinen
Edullinen versio paperikansioista. Valmistettu hieman ohuemmasta kartongista ja toimitetaan taittamattomana.
Alk. 0,51 €
ilman alv
Paperikansio - Esitaitettu
Hyvälaatuinen esitaitettu kansio painatuksella. Tyylikäs materiaali, joka antaa hyvän vaikutelman riippumatta siitä, millä alalla työskentelet.
Alk. 0,37 €
ilman alv
Myyntikansio - A5
Eksklusiivinen myyntikansio, jossa on suuret ja selkeät sivut, jotka sopivat erinomaisesti tuotteiden tai palvelujen esittelyyn. Tämä myyntikansio on painettu digitaalisella painatuksella, jonka avulla voit saada minkä tahansa haluamasi mallin.
Alk. 0,20 €
ilman alv

Kansiot omaan käyttöön konttorille

Usein toimistoissa on papereita, jotka kulkevat useamman ihmisen käsien kautta ja niitä pitää pystyä seurata. Näitä jaettavia papereita varten on hyvä olla kansiot, jolloin kaikki tärkeät paperit pysyvät tallessa ja tarvittaessa voidaan lisätä asiakirjoja kansioon. Kansioon on myös helppo koota tärkeitä tietoja yrityksestä ja sen toimintatavoista ja -kulttuurista uusille työntekijöille - tehdä oma tervetuloa meille kansio.

Tarjouskansio omalla painatuksella

Myyntikansiota ajatellessa usealle tulee varmaan mieleen kiinteistövälittäjät - kaikki tärkeät tiedot ovat yhdessä kansiossa helpottamassa ostopäätöksen tekoa. On selkeää ja turvallista, että kaikki tärkeät tiedot löytyvät helposti samasta paikasta. Kansiota kootessa tulee myös samalla itse tarkistaneeksi, että on muistanut etsiä kaikki ostopäätökseen tarvittavat tiedot. Voimme tehdä teille oman, uniikin kansion omalla painatuksella esim. vuosikokoukseet tai budjettiseurantaan osakkeenomistajien kanssa.

Kansio korkealaatuisista materiaaleista

Kansiot ovat usein ns. profiilituotteita yritykselle. Siksi meile onkin erityisen tärkeää, että kansiot sekä painatus ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä. Valikoimissamme on useita eri värejä ja kokoja, yleisimpinä koot A4 ja A5. Jotkut kansiot on laminoitua paperia, jotta ne kestävät kulutusta pidempään, joten niitä voidaan käyttää uudelleen useita kertoja. Kansioissa käytämme yleensä digitaalista painatusta, koska se mahdollistaa selkeät ääriviivat sekä hyvän värintoiston. Te kerrotte mitä kansiolta tahdotte ja me hoidamme loput. Helppoa ja tyylikästä.