Kansiot painatuksella

Kansio omalla logopainatuksella antaa ammattimaisen vaikutelman. Meiltä Printeriltä voit tilata kansioita, jotka räätälöidään toiveidesi mukaan. Tarjoamme sekä valmiiksi taitettuja malleja että ekologisesta pahvista valmistettuja malleja, jotka sopivat, jos haluat edistää ympäristötietoista yritysprofiiliasi. Voit painattaa kansioihin logon, viestin tai yhteystietosi.
Kansiot painatuksella

Suositut kansiot painatuksella

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Ekologinen
Kansio - Eko
Ympäristöystävällinen kierrätyspahvista valmistettu kansio on loistava valinta kokouksiin tai lahjaksi. Tilaa kansio omalla logopainatuksella.
Alk. 1,91 €
ilman alv
Paperikansio - Edullinen
Edullinen versio paperikansioista. Valmistettu hieman ohuemmasta kartongista ja toimitetaan taittamattomana.
Alk. 0,49 €
ilman alv
Paperikansio - Esitaitettu
Hyvälaatuinen esitaitettu kansio painatuksella. Tyylikäs materiaali, joka antaa hyvän vaikutelman riippumatta siitä, millä alalla työskentelet.
Alk. 0,36 €
ilman alv
Myyntikansio - A4
Eksklusiivinen kansio, jossa on suuret ja selkeät sivut, jotka sopivat erinomaisesti tuotteiden tai palvelujen esittelyyn. Tämä myyntikansio on painettu digitaalisella painatuksella, jonka avulla voit saada minkä tahansa haluamasi mallin.
Alk. 0,26 €
ilman alv

Kansiot omaan käyttöön konttorille

Usein toimistoissa on papereita, jotka kulkevat useamman ihmisen käsien kautta ja niitä pitää pystyä seurata. Näitä jaettavia papereita varten on hyvä olla kansiot, jolloin kaikki tärkeät paperit pysyvät tallessa ja tarvittaessa voidaan lisätä asiakirjoja kansioon. Kansioon on myös helppo koota tärkeitä tietoja yrityksestä ja sen toimintatavoista ja -kulttuurista uusille työntekijöille - tehdä oma tervetuloa meille kansio.

Tarjouskansio omalla painatuksella

Myyntikansiota ajatellessa usealle tulee varmaan mieleen kiinteistövälittäjät - kaikki tärkeät tiedot ovat yhdessä kansiossa helpottamassa ostopäätöksen tekoa. On selkeää ja turvallista, että kaikki tärkeät tiedot löytyvät helposti samasta paikasta. Kansiota kootessa tulee myös samalla itse tarkistaneeksi, että on muistanut etsiä kaikki ostopäätökseen tarvittavat tiedot. Voimme tehdä teille oman, uniikin kansion omalla painatuksella esim. vuosikokoukseet tai budjettiseurantaan osakkeenomistajien kanssa.

Kansio korkealaatuisista materiaaleista

Kansiot ovat usein ns. profiilituotteita yritykselle. Siksi meile onkin erityisen tärkeää, että kansiot sekä painatus ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä. Valikoimissamme on useita eri värejä ja kokoja, yleisimpinä koot A4 ja A5. Jotkut kansiot on laminoitua paperia, jotta ne kestävät kulutusta pidempään, joten niitä voidaan käyttää uudelleen useita kertoja. Kansioissa käytämme yleensä digitaalista painatusta, koska se mahdollistaa selkeät ääriviivat sekä hyvän värintoiston. Te kerrotte mitä kansiolta tahdotte ja me hoidamme loput. Helppoa ja tyylikästä.