Paperituotteet painatuksella

Meillä on vuosien kokemus erilaisten paperituotteiden painamisesta. Laajasta valikoimastamme löytyykin paljon korkealaatuisia paperituotteita, jotka voimme viimeistellä teidän omalla painatuksella. Voimme olla apunanne suunnitttelusta alkaen aina valmiiseen tuotteeseen saakka. Lähetämme teille sähköisen oikovedoksen kommentoivaksi ja hyväksyttäväksi ennen tilauksen etenemistä painoon. Lopputuloksena on siis uniikkeja painotuotteita juuri teidän käyttötarkoitukseen brändiinne sopilla tyylillä.

Erilaiset paperituotteet painatuksella - klassikko


Digitaalisessa maailmassa voi olla helppo unohtaa fyysisen painetun materiaalin merkitys. Erilaiset painetut paperituotteet on kuitenkin edelleen yhtä tärkeä tapa mainostaa kuin ennenkin. Erilaiset paperituotteet omalla painatuksella ovat mainoksien klassikoita.


Mitä on paperituotteet omalla painatuksella?


Kun puhumme painatuksesta paperille, tarkoitamme kuvien tai tekstin siirtämistä erilaisille paperimateriaalille. Tämä voi tarkoittaa mitä tahansa käyntikorteista ja vihkoista julisteisiin ja esitteisiin - kaikki tuotteita, jotka auttavat yrityksesi erottumaan, näkymään ja kertomaan viestiänne tehokkaasti.


Miksi painetut paperituotteet ovat tärkeitä?


Digitaalisen markkinoinnin yleistymisestä huolimatta printtimedia on edelleen vahva, koska se on konkreettista. Laadukkaan painotuotteen pitäminen kädessä luo aidon kokemuksen, jota ei voi toistaa digitaalisesti.


Oma painatus paperille


Meille korkea laatu on ratkaisevan tärkeää, kun puhutaan painamisesta paperille. Tiedämme, miten paljon yksityiskohdilla on merkitystä - kuvien selkeys, tekstin terävyys ja eloisat värit vaikuttavat lopputulokseen. Kun valitset meidät painotaloksenne, voit luottaa siihen, että saat joka kerta korkealaatuisen ja ammattimaisen lopputuloksen.


Oikean painotekniikan valinta

Oikeanlaisen paperin ja tekniikan valinnassa on tärkeää ottaa huomioon sekä tuotteen viesti että käyttötarkoitus. Esimerkiksi ylellinen esite saattaa vaatia erilaista painotekniikkaa sekä paperia kuin tavallinen esite. Tai painettu juliste ulos tarvitsee erilaisen paperin ja painatuksen kestääkseen säätilan vaihteluita kuin sisällä oleva.


Miten me voimme auttaa?


Olemme toimineet alalla yli kaksi vuosikymmentä, joten meillä on kokemusta ja asiantuntemusta, joiden avulla voimme auttaa sinua valitsemaan oikean tekniikan ja paperin monista eri vaihtoehdoista. Riippumatta siitä, onko sinulla jo selkeä visio vai tarvitsetko apua alusta alkaen, tiimimme on valmis tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua.Teknologian kehityksestä huolimatta paperitulostus on edelleen olennainen osa yritysten markkinointistrategiaa. Yhdistämällä perinteisen käsityötaidon ja nykyaikaiset menetelmät pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat ratkaisut paperille painamiseen. Etsitpä sitten klassisia käyntikortteja tai innovatiivisia julisteita - olemme valmiita toimittamaan tuotteita, jotka eivät vain täytä odotuksiasi, vaan ylittävät ne.


Paperituotteet

Suositut paperituotteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Kirjekuori - Standard - C4
Kirjekuori C4 on joutsenmerkitty. Viimeistele kirjekuori omalla mainos - tai logopainatuksella. Kirjekuoreen voi painattaa myös lähettäjän tiedot valmiiksi.
Alk. 0,09 €
ilman alv
Kirjekuori - Standard - C5
Kirjekuori C5 on joutsenmerkitty. Viimeistele kirjekuori korkealaatuisella painatuksella. - helposti ja nopeasti Printer verkkokaupasta!
Alk. 0,04 €
ilman alv
Käyntikortti - 350 g paperi
Käyntikortti, joka on painettu paksulle paperille. Ihanteellinen kaikenlaisille yrityksille ja organisaatioille. Tee asiakkaisiin ja liikekumppaneihin ammattimainen vaikutelma tyylikkäästi toteutetuilla käyntikorteilla.
Alk. 0,11 €
ilman alv
Postikortti
Postikortin lähettäminen on sekä tyylikästä että klassista ja kortilla on suuri huomioarvo. Postikortit on painettu kartonkipaperille, jossa on kiiltävä etupuoli ja kirjoitettava takapuoli.
Alk. 0,04 €
ilman alv

Eco ImageEko - totta kai!

Ekotuotteistamme löydätte tämän merkin

Muistilehtiö A6 - Liimattu yläreuna
Muistivihko A6, jonka yläreuna on liimattu. Teidän painatus painetaan jokaiselle sivulle. Toimii erinomaisesti hauskana mainoslahjana tai yksinkertaisesti tyylikkäänä muistilehtiönä työpaikalle.
Alk. 0,46 €
ilman alv
Kolmiokortti
Kolmiokortti tai kuten jotkut sanovat pöytä ständi, jossa on markkinointiviesti, maksaa itsensä nopeasti takaisin. Se on täydellinen väline lisämyyntiin tai viestin sekä ohjelman kertomiseen, kun vieras tai vierailija on jo paikalla. Siihen voidaan painaa teidän oman materiaalin mukaan, esim. painettu QR koodi on näppärä tapa saada asiakkaat teidän nettisivuille!
Alk. 0,32 €
ilman alv
Tarrat rullassa - Pyöreä
Itseliimautuvat pyöreät tarrat omalla painatuksella kätevästi rullalla. Voitte käyttää tarroja viimeistelemään esim. erilaisia pakkauksia, laatikoita, kansioita, paperipusseja jne.
Alk. 0,01 €
ilman alv
Hotelli korttikotelo - Yksinkertainen
Näissä korttikoteloissa on hyvät painomahdollisuudet. Hotellit ja kylpylät käyttävät usein tätä mainostuotetta antaakseen vierailleen erityisen hyvän vaikutelman ja mainostaakseen jotain esim. saman ketjun kauppojen valikoima alennuskoodilla.
Alk. 0,15 €
ilman alv