Yrityslahjat ja joulukortit painatuksella

Kukapa ei tahtoisi huolella mietittyä, laadukasta lahjaa. Olemme valinneet valikoimaamme erilaisia tuotteita, joita on ilo antaa liikelahjaksi työntekijöille tai yritykselle. Voitte näin olla mukana heidän elämänsä tarinoissa, retkissä ja haastavissakin tilanteissa. Hyvä liikelahja on aitoa välittämistä ja kumppanuutta, olipa tuotteessa logo painettuna tai ei.
Yrityslahjat & Joulukortit

Suositut yrityslahjat & joulukortit

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Pippuri- ja suolamylly - Kevät
Näitä tarvitaan joka keittiössä; suola- ja pippurimyllyt. Tilaa nyt tämä käytännöllinen liikelahja omalla painatuksella.
Alk. 9,31 €
ilman alv
Hierontasetti
Ainutlaatuinen rentoumispakkaus nyt meiltä teidän omalla painatuksella.
Alk. 9,50 €
ilman alv
Tuoksu roll-on
Tämä mandariinin tuoksuinen roll on auttaa rentoutumaan. Tilaa tuote omalla painatuksella mainoslahjaksi.
Alk. 1,95 €
ilman alv
Kahvikuppisetti - Boda - 2 kuppia  Seasons
Kahvikuppisetti, jossa on kaksi ihanaa, lasista kahvikuppia (200 ml). Kaksoisseinät eristävät lämpöä, joten kupit toimivat kuuman juoman kanssa. Toimitetaan ylellisessä lahjapakkauksessa!
Alk. 20,47 €
ilman alv

Liikelahjat omalla painatuksella

Huolella mietitty liikelahja kertoo työntekijälle hänen työnsä arvostamisesta ja yhteenkuuluvuudesta. Se on aito tapa välittää. Kannattaakin miettiä huolella mikä lahja kertoisi tätä tärkeää viestiä työntekijälle, jotta lahja tuntuisi henkilökohtaisemmalta. Se että liikelahjaa käytetään, kuten esim. paidat, lippikset, sateenvarjot, termosmukit yrityksen logolla, on paras mainospaikka. Se kertoo sitoutumisesta, siitä että haluaa kertoa olevansa osa tätä meidän porukkaa. Tämän yhteenkuuluvuuden tunteen luomiseksi kannattaakin käyttää hetki aikaa valitessaan sitä juuri sopivaa lahjaa ja sen painatusta.

Lahja työntekijöille

Valitse työntekijöille liikelahja, joka osoittaa arvostusta ja kertoo yrityksenne arvoista. Lahja voi olla esim. matkapuhelin, älykäs herätyskello, taskuveitsi, viltti tai vaikkapa termospullo, kunhan se kertoo että lahjan valintaan on käytettyä aikaa ja pohdintaa ja tuntuu henkilökohtaiselta. Parhaimmillaan onnistunut yrityslahja innostaa saajansa reippailemaan, rentoutumaan tai hankkimaan kokonaan uusia kokemuksia!

Yrityslahjat asiakkaille

Yrityslahjan antaminen on kohtelias tapa kiittää ja muistaa yhteistyökumppaneita yhteisistä projekteistanne. Se on myös yksi tapa kertoa uusita tuotteista vanhoille asiakkaille tai kertoa teistä uusille asiakkaille. Meiltä saatte tuotteisiin tai lahjapakkauksiin logonne painettuna, brodeerattuna tai kaiverrettuna.

Painetut yrityslahjat

Tee yrityksestäsi näkyvämpi antamalla liikelahjoja, joissa on logonne painettuna. Nämä ovat teidän parhaita mainospaikkojanne, sitoutuneita yhteistyökumppaneita tai työntekijöitä. Erilaiset tekstiilit, konttoritarvikkeet ja mukit ovat suosittuja liikelahjoja logolla. Me omalta osaltamme haluamme auttaa teitä löytämään sen parhaan liikelahjan juuri teidän asiakkaillenne tukemaan teidän markkinointiviestintää