Painetut esitteet ja kirjepaperit

Painettu esite on monipuolinen ja informatiivinen tapa kertoa tuotteistanne asiakkaille. Hyvä esite houkuttelee asiakkaat tutustumaan ja tilaamaan nettisivuillenne. Messuilla ja erilaisissa postituksissa painettu esite edelleen pitää pintansa. Kaikki esitteet ovat ainutlaautuisia tuotteen mukaisesti, niimpä ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa teitä valitsemaan juuri teidän esitteeseen sopivat menetelmät.

Erilaiset esitteet ovat täydellinen markkinointiväline suuren yleisön tavoittamiseen. Painamme esitteitä kaikissa formaateissa ja autamme sinua valitsemaan teidän esitteille sopivan paperin sekä muodon ja - koon.

Esitteet omalla painatuksella: avain markkinointimenestykseen

Fyysisillä tuotteilla, kuten esitteillä, on edelleen paikkansa yritysten markkinoinnissa, ja oikein käytettynä niillä voi olla yllättävänkin suuri vaikutus. Tässä on kaikki mitä sinun on tiedettävä esitteiden painamisesta.

Miksi kannattaa panostaa painettuihin esitteisiin?

On useita syitä, miksi suosittelemme asiakkaitamme harkitsemaan esitteiden painattamista yrityksilleen. Ensinnäkin ne tarjoavat henkilökohtaisen tavan tavoittaa potentiaaliset asiakkaat - jotain, mikä puuttuu digitaalisesta maailmasta. Kun potentiaaliset asiakkaasi saavat painetun esitteen tai lehtisen suoraan käteensä, tuotteestasi tai palvelustasi tulee konkreettisempi ja mieleenpainuvampi.

Lisäksi esitteet ovat kustannustehokkaita tehdä ja helppoja jakaa. Voit jakaa niitä tapahtumissa, sijoittaa ne strategisiin paikkoihin, joissa kohdeyleisösi on usein, tai lähettää ne suoramainoksina, jolloin ne saavat enemmän näkyvyyttä.

Miten käyttää esitteitä tehokkaasti?

Pelkkä päätös painattaa esitteitä ei riitä - sinun on myös mietittävä, miten niitä käytetään tehokkaasti. Tässä on muutamia vinkkejä:

- Kenelle: Mieti, keitä potentiaaliset asiakkaasi ovat ja mistä heidät voi löytää. Yritä kohdistaa toimintaasi paikkoihin, joissa asiakkaasi todennäköisesti ovat.

- Suunnittelu: Toimivassa esitteessä omalla painatuksella on oltava selkeä ja houkutteleva ulkoasu, joka herättää huomiota. Sen pitäisi myös olla helppolukuinen ja sisältää olennaisia tietoja yrityksestäsi ja tarjoamistasi tuotteista.

- Selkeä viesti: Kerro selkeästi, mitä haluat vastaanottajan tekevän esitteesi luettuaan. Pitäisikö hänen käydä verkkosivustollasi? Osallistua tapahtumaan? Ostaa tuotteen?

Meillä Printerillä on asiantuntemusta ja kokemusta, joiden avulla voimme auttaa teitä suunnittelemaan juuri teidän kohderyhmälle toimivan esitteen. Tarjoamme myös laajan valikoiman muita mainostuotteita, jotka voivat täydentää yrityksesi markkinointia. Ota meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja siitä, miten voimme auttaa yritystäsi kasvamaan perinteisen mainonnan voimalla.

Painetut esitteet ja kirjepaperit

Suositut painetut esitteet ja kirjepaperit

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Kirjepaperi - Kaksipuolinen painatus
Klassinen kirjepaperi, jossa on painatus molemmin puolin. Sopii erinomaisesti ravintoloiden ruokalistoihin pohjaksi tai yrityksille, jotka haluavat lähettää henkilökohtaisempia kirjeitä asiakkailleen.
Alk. 0,04 €
ilman alv
Kirjepaperi - Yksipuolinen painatus
Klassinen kirjepaperi, jossa on painatus vain toisella puolella. Sopii erinomaisesti ravintoloiden ruokalistoihin pohjaksi tai yrityksille, jotka haluavat lähettää henkilökohtaisempia kirjeitä asiakkailleen.
Alk. 0,03 €
ilman alv
Flyer - Kaksipuolinen esite
Tarjoamme esitteitä useissa eri muodoissa ja materiaaleissa. Kaksipuolisesti painetut flyerit ovat täydellinen väline sujuvaan ja tehokkaaseen markkinointiviestintään.
Alk. 0,03 €
ilman alv
Flyeri - Yksipuolinen
Flyeri on täydellinen väline sujuvaan ja tehokkaaseen markkinointiviestintään.
Alk. 0,02 €
ilman alv

Painetut esitteet sekä digi- että offsetpainatuksella

Käytämme esitteiden painamisessa sekä digi- että offset painatusta. Molemmilla menetelmillä saadaan korkealaatuisia tulosteita. Nykyaikainen didgitaalinen painatus soveltuu jopa 250 kappeleen eriin asti. Sitä suuremmat painoserät painetaan offset-painatuksella, jotta saadaan mahdollisimman korkealaatuinen painojälki. Voitte itse valita paperilaadun sekä kuinka monta sivua esitteessä tulisi olla. Me teemme korkealaatuista painatusta kustannustehokkaasti asiakkaiden toiveet huomioiden.