Kirjekuoret painatuksella

Kirjekuoret painatuksella ovat keskeisessä osassa yrityksen viestintää, sillä ne eivät ainoastaan suojaa sisältöä, vaan myös edustavat yritystä. Kuori painatuksella mainostaa yritystänne koko matkan ajan, samoin kuoren saaja näkee heti keneltä posti on.

Miksi valita kirjekuori omalla painatuksella?

Kirjekuori on ensimmäinen asia, jonka vastaanottaja näkee postia saatuaan. Se antaa siis ensivaikutelman yrityksestäsi jo ennen kirjeen avaamista. Panostaminen laadukkaisiin painettuihin kirjekuoriin kertoo yrityksen tyylistä tehdä huolella perusasioita sekä toimii myös mainospaikkana.Yrityksen logolla varustetut kirjekuoret vahvistavat brändin identiteettiä tuomalla logon ja yrityksen värit näkyviin jokaisessa postituksessa. Hyvin suunnitellut kirjekuoret laskuista markkinointimateriaaleihin vaikuttavat brändisi yleiskuvaan ja lisäävät sen näkyvyyttä.

Valitse kuori tarpeen mukaan

Tarjoamme useita vaihtoehtoja erilaisten kirjekuorien personointiin. Voit valita sijoitetaanko logosi sijoitetaan huomaamattomasti nurkkaan, tai kenties tehdä jotain rohkeampaa, joka vie suurimman osan tilasta? Valinta on sinun, mutta muista, että parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi esteettisyyden ja toiminnallisuuden välinen tasapaino on säilytettävä.


Vakiokirjekuoret - joka firman luottopeluri


Tavalliset kirjekuoret ovat edelleen tärkeitä digitaaliajan noususta huolimatta. Niitä käytetään usein jokapäiväisiin tarkoituksiin, kuten laskuihin tai virallisiin kirjeisiin. Näistä tavallisista kirjekuorista voi tehdä tehokkaita mainoksia, kun ne personoidaan yksilöllisellä, yrityksen tyyliin sopivalla painatuksella.

Tässä kohtaa hyvin suunniteltu kirjekuoripainatus tulee kuvaan - ammattimaisen, brändiäsi tukevan suunnittelun avulla luodaan toimiva paikka lisänäkyydelle asiakkaidesi ja yhteistyökumppaneidesi parissa.

Kuori on muutakin kuin vain käytännöllinen

Asiakirjojen lähettäminen kirjeenä ei enää tarkoita vain toiminnallista jakelua, vaan siitä tulee myös mahdollisuutta markkinoida itseään hienovaraisesti, mutta tehokkaasti hyvin suunnitellun kirjekuoripainatuksen avulla.

Erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kampanjoihin, tapahtumiin tai juhliin, erityisesti suunnitellut kirjekuoret herättävät taatusti vastaanottajan mielenkiinnon kaikkien muiden postipinossa olevien kirjeiden joukosta.

Ympäristövastuu ja kirjekuoret


Vastuullisena tavarantoimittajana pidämme ekologisia valintoja tärkeinä kaikkien tuotteidemme, myös kirjekuorien, valmistuksessa. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan käyttämään ympäristön kannalta kestäviä vaihtoehtoja, mikä hyödyttää sekä meitä kaikkia että planeettaamme pitkällä aikavälillä. Kaikilla kirjekuorillamme on pohjoismainen ympäristömerkki.

Olipa valitsemanne kirjekuori mikä tahansa, tavoitteemme on aina sama: korkea laatu yhdistettynä yrityksesi brändi-identiteetin vahvistamiseen.

Meille tässä on kyse lisäarvon tuottamisesta - siitä, miten voimme yhdessä luoda tuotteita, jotka todella vaikuttavat siihen, miten asiakkaamme ja heidän tuotteensa näkyvät ja nähdään markkinoilla.

Olitpa sitten etsimässä perinteisiä ratkaisuja, kuten logopainettuja kirjekuoria, tai villimpää toteutusta näyttävän ja mieliin jäävän kampanjapainatuksen avulla, ota meihin yhteyttä jo tänään, niin autamme sinua kohti optimaalisesta tulosta tuottavaa viestintää!

Kirjekuoret

Suositut kirjekuoret

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Paperiveitsi - Metalli
Upea metallinen paperiveitsi huokuu entisaikojen glamouria. Se toimitetaan tyylikkäässä mustassa rasiassa. Liikelahjan viimeistelee teidän oma painatus.
Alk. 3,40 €
ilman alv
Kirjekuori - Standard - C4
Kirjekuori C4 on joutsenmerkitty. Viimeistele kirjekuori omalla mainos - tai logopainatuksella. Kirjekuoreen voi painattaa myös lähettäjän tiedot valmiiksi.
Alk. 0,09 €
ilman alv
Kirjekuori - Standard - C5
Kirjekuori C5 on joutsenmerkitty. Viimeistele kirjekuori korkealaatuisella painatuksella. - helposti ja nopeasti Printer verkkokaupasta!
Alk. 0,04 €
ilman alv
Kirjekuori - Standard, ikkuna - C5
Kirjekuori C5 ikkunalla on Joutsenmerkitty. Viimeistele kirjekuori omalla mainos- tai logopainatuksella.
Alk. 0,04 €
ilman alv

Eco ImageEko - totta kai!

Ekotuotteistamme löydätte tämän merkin

Kirjekuori - Standard, ikkuna - C5
Kirjekuori C5 ikkunalla on Joutsenmerkitty. Viimeistele kirjekuori omalla mainos- tai logopainatuksella.
Alk. 0,04 €
ilman alv

Kirjekuorien koot

Ei ole aina helppoa tietää mikä kuori onkaan sopivan kokoinen. Kuinka iso onkaan C65 kuori. Ei huolta, me tiedämme. Ja teitä helpottaaksemme teimme listan teille kuorien koosta.


Yleisimmät kirjekuorikoot ovat määritelty C koossa. Ne ovat ehkä helpommin ymmärrettäviä kokoja, C4 kirjekuori on hiukan suurempi kuin A4 paperi, joten se on helppo laittaa C4 kokoiseen kirjekuoreen. Jos taas taitat A4:n kahtia, mahtuu se C5 kuoreen.


Yleisimmin käytetyt kirjekuori koot ovat C4, C5 ja C6.

Kirjekuorien koot:

C0: 917×1297 mm

C1: 648×917 mm

C2: 458×648 mm

C3: 324×458 mm

C4: 229×324 mm

C5: 162×229 mm

C6: 114×162 mm

C7: 81×114 mm

C8: 57×81 mm

E4: 220×312 mm

E5: 155×220 mm

E6: 110×155 mm

E56: 155×155 mm

E65: 110×220 mm

EC5: 155×229 mm

EC45: 220×229 mm

B4: 250×353 mm

C4M: 229×318 mm

C64M: 114×318 mm

CE4: 229×310 mm

CE64: 114×310 mm

R7: 120×135 mm

S4: 250×330 mm

S5: 185×255 mm

S65: 110×225 mm

X5: 105×216 mm

EX5: 155×216 mm

Ikkunakuoret painatuksella

Ikkunakuorissa vastaanottajan tietoja ei erikseen tarvitse kirjoittaa kuoreen, vaan ne näkyvät kuoren ikkunasta suoraan kirjeestä. Valikoimastamme löytyy ikkunakuoria useassa eri koossa ja mallissa. Ikkunakuoriin voidaan totta painaa teidän oma logo tai esim. palautusosoite.

Vakiokuoret painatuksella

Jos taas pidätte enemmän peruskuorista ilman ikkunaa, niitäkin löytyy valikoimistamme useita eri kokoja. Offset painatuksella voimme painaa kuoriin teidän logon omilla väreillä, tuotteen kuvan, palautusosoitteen tai mitä nyt tahdottekaan. Painatuksella kuori erottuu muusta kirjepostista.

Vuosien kokemus painatuksista

Meille on tärkeää, että painojälkemme on aina korkealaatuista. Olemme täällä asiakkaitamme varten ja valmiina auttamaan erilaisissa painotöissä kuten esim. kirjekuorien painatuksella niin, että ne tukevat teidän markkinointisuunnitelmaanne. Olipa kysymyksenne mikä tahansa painatukseen liittyvä asia, me olemme käytettävissänne hello@printer.fi. Autamme teitä kirjekuoren koon, painatuksen ja ideoinnin kanssa!


Valikoimastamme löydätte lähes tulkoon kaikki kuorikoot aina pienimmästä S65:sta suurimpiin C4 kuoriin sekä ikkunalla että ilman. Viimeistele postitus tyylikkäällä, firman brändiin sopivalla painetulla kirjekuorella.

Joutsenmerkityt kuoret

Nykyään on entistä tärkeämpää miettiä tuotteiden ympäristövaikutuksia. Me Printerillä etsimmekin jatkuvasti ympäristöystävällisempiä tuotteita valikoimiimme. Kaikki kirjekuoremme ovat saaneet Pohjoismaisen Joutsenmerkki ympäristömerkin.

Avuksi isoissa postituksissa

Jos suunnitelmissanne on tehdä iso postitus, voimme auttaa teitä siinä. Voimme hoitaa koko kirjekuorien painatuksen, osoitelistojen käsittelyn sekä postituksen. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!