Turvallisuus painatuksella

Täältä löydätte erilaisia tuotteita lisämään turvallisuutta. Kaikkiin tuotteisiin voidaan painaa teidän oma uniikki painatus. Osoita että välität, antamalla lahja, joka lisää turvallisuutta. Jokainen tämän kategorian liikelahja on kuin vakutuus pahan päivän varalle.
Turvallisuus

Suositut turvallisuus

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
SlapWrap 3M - jousiheijastin aikuiset
SlapWrap, joustavat heijastimet 3M kalvolla, koossa 3 x 34 cm, kiinnitetään helposti napauttamalla käsivarsien tai jalkojen ympärille. SlapWrapit jousiheijastimet ovat yksi suosituimmista mainoslahjoistamme, koska niitä tarvitsee jokainen!
Alk. 0,87 €
ilman alv
Pinnaheijastin - polkupyörään
Polkupyörän pinnoihin kiinnitettävä heijastin lisää pyöräilijän näkyvyyttä ja turvallisuutta. Mikä mainoslahja voisi olla tätä tärkeämpi?
Alk. 1,05 €
ilman alv
Heijastinliivi lapsille - pään yli puettava
Tämä heijastinliivi sopii 120 - 136 cm pituisille lapsille ja se on helppo vetää pään yli. Liivin sivuilla on joustavat nauhat, jotka pitävät sen paikoillaan
Alk. 2,18 €
ilman alv
Turvaliivi ammattikäyttöön  Bullet
Oranssi tai keltainen turvaliivi ammattikäyttöön.
Alk. 4,13 €
ilman alv
Tarvitsetko lisää vaihtoehtoja liikelahjaanne? Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavaratoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan!