Laukut painatuksella

Laukut painatuksella - logo tai yrityksen nimi - mainostavat firmaanne missä tahansa ne liikkuvatkaan. Olemme valinneet laukkuvalikoimaamme paljon erilaisia ja erityylisiä laukkuja, jotta teidän olisi helpompi löytää se juuri teidän yrityksen imagoon ja käyttötarkoitukseen sopiva laukku.

Tuo näkyvyyttä yrityksellesi painetulla laukulla

Vahvan yritysidentiteetin luominen on pitkä prosessi, se on oikeastaan työ, joka ei lopu koskaan. Meille tämä tarkoittaa sitä, että tarjoamme asiakkaillemme tuotteita, jotka auttavat heitä tulemaan nähdyksi, muistetuksi ja tunnistetuksi. Yksi tehokkaimmista tavoista saavuttaa tämä on erilaisten painettujen mainoskassien ja -laukkujen käyttö.

Kampanjakassit voivat vaihdella yksinkertaisista kangaskasseista hienoihin matkalaukkuihin, jotka kaikki räätälöidään yrityksesi logon tai viestin mukaan. Oikealla suunnittelulla näistä profiilituotteista voi tulla tärkeitä ja pitkäikäisiä mainosvälineitä.

Miksi valita liikelahjaksi laukku painatuksella?

Tie onnistuneeseen yritys mainospainatukseen on yksityiskohdissa. Kyse ei ole vain siitä, mitä tuotteeseen on painettu, vaan myös siitä, miten se on painettu. Yksilöllisten ja huolella suunniteltujen painatusten avulla saa yrityksesi logo näkyvyyttä kaikkialla, missä liikut - olipa kyse sitten kotikaupungin kaduista tai kansainvälisissä liiketapaamisissa.

Nämä profiilituotteet tarjoavat muutakin kuin pelkkää mainostilaa, sillä ne ovat myös käytännöllisiä ja jokapäiväisessä elämässä toimivia tuotteita - ne helpottavat tai parantavat käyttäjän elämää. Kun ihmiset haluavat kantaa mukanaan omia mainoskasseja, heistä tulee brändisi lähettiläitä, jotka lisäävät teidän näkyvyyttä ja tunnettuutta.

Yksilölliset, uniikit ratkaisut

Promootiotuotteiden osalta ei ole olemassa one-size-fits-all -ratkaisua. Tarpeesi voivat poiketa muista yrityksistä kohderyhmän, budjetin tai jopa tiettyjen tapahtumien (kuten messujen) perusteella. Me tiedämme tämän, joten pyrimme antamaan sinulle mahdollisimman paljon vaihtoehtoja, kun tilaat meiltä painettuja laukkuja. Ehkä etsit jotain edullista, mutta tehokasta? Tai ehkäpä etsit jotain korkealaatuista premium tuotetta? Onko laukun käyttäjä seniorit vai koululaiset? Onko ympäristöasiat tärkeimpiä teille laukkua valitessa? Mitä ikinä etsitkin, voimme tarjota erityyppisiä laukkuja - budjettiystävällisistä laukuista korkealuokkaisiin nahkalaukkuihin - kaikki valmiina teidän ainutlaatuista painatusta varten.

Tarjoamme myös useita vaihtoehtoja logon tai tekstin sijoittelun suhteen - halusitpa sitten painattaa logosi huomaamattomasti tai levittää viestisi laajasti ja värikkäästi koko laukun pinnalle!

Korkea laatu

Kun puhutaan edullisista tuotteista, on usein vaarana, että ihmiset olettavat niiden olevan laaduttomia. Mutta meillä kustannustehokas ei koskaan tarkoita huonoa laatua! Pidämme aina huolen siitä, että toimitamme laatua hintalapusta riippumatta.

Yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta mainosvaatteiden ja erityisesti mainoskassien käyttö tarjoaa etuja markkinoinnin ja brändin luomisen kannalta. Meiltä saat paitsi erinomaiset profiilituotteet, myös asiantuntevaa neuvontaa koko prosessin ajan. Kun seuraavan kerran haluat ostaa painettuja kasseja tai brodeerattuja laukkuja, kysy tarjous Printer.fi:stä!

Laukut painatuksella

Suositut laukut painatuksella

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Vyölaukku
Vyölaukku jättää kädet vapaaksi, joten se on loistava esim. tarjoilijoille ja myyjille. Vyölaukku on myös tarpeellinen liikelahja paljon matkustavalle. Tässä vyölaukussa on 5 vetoketjullista taskua ja säädettävä solki.
Alk. 7,47 €
ilman alv
Vyölaukku - Santander  Bullet
Vyölaukku Santender on polyesteriä ja siinä on kaksi suurta vetoketjullista lokeroa sekä säädettävä vyötärövyö pikalukolla.
Alk. 3,70 €
ilman alv
Tietokonelaukku - Case Logic - 17"  Case Logic
Tietokonelaukku Case Logicissa on tilaa 17" tietokoneelle, tabletille ja paljon muullekin. Viimeistele tämä tyylikäs tietokonelaukku omalla painatuksella. Tahdotko nähdä oikovedoksen miltä se näyttäisi teidän logolla - se onnistuu kyllä!
Alk. 54,33 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Hip vyölaukku  Stanley/Stella
Hip bag - Käytännöllinen vyölaukku niille, jotka haluavat pitää kädet vapaina. Vyölaukku on todella tarpeellinen, kun haluat pitää kädet vapaana sekä samalla pitää laukkua silmällä esim. matkoilla taskuvarkaiden vuoksi. Voit kantaa laukkua myös rinnan poikki ja olkapään yli, jos se tuntuu mukavammalta.
Alk. 11,25 €
ilman alv

Laukut painatuksella - kestävä ja suosittu mainoslahja

Laukkua valitessa pelkkä ulkonäkö ei ole tärkeää, vaan sen lisäksi laukun tulee olla kestävä ja materiaalien korkealaatuisia. Kaikki valikoimamme laukut on suunniteltu kestämään kulutusta ja näyttämään hyvältä pitkään. Näin laukusta omalla painatuksella tulee pitkäikäinen "sijoitus" - se näkyy ja kulkee pitkään käyttäjänsä mukana.


Laukkuvalikoimastamme löytyy kaikkea matkalaukuista tietokone- ja urheilukasseihin, joten voitte valita juuri sen teidän yritystä parhaiten edustavan laukun. Pitkä kokemus ja vankka ammattitaito yhdistettynä uuteen teknologiaan takaa teille korkealaatuiset tuotteet. Sekä materiaalit että painatus ovat korkealaatuista ja kestävää. Painatuksissa sekä värit että logot ovat tarkkoja ja selkeitä.

Liikelahjaksi laukku omalla painatuksella

Lahjansaajaa ajatellen oikein valittu laukku omalla painatuksella on "näkyvä lahja". Laukun käyttäjän mukana kulkeva mainos tavoittaa suuren määrän ihmisiä. Tapahtumissa ja messuilla annettavat lahjat ovat myös tehokas tapa lisätä yrityksen näkyvyyttä.


Laukut ovat myös suosittu lahja omalle henkilökunnalle. Valikoimistamme löytyy asiakirjalaukkujen lisäksi trendikkäitä vyölaukkuja, viikonloppu- ja kylmälaukkuja, joita voidaan käyttää vapaa-ajalla. Jokainen käyttökerta on mainos teille ja houkuttelee uusia asiakkaita teidän nettisivuillenne.

Laukku lahjaksi yrityksen omille työntekijöille

On tärkeää huolehtia asiakkaistanne, mutta kaikkein tärkeintä on huolehtia omasta henkilökunnasta. Tietokone- tai asiakirjalaukku ei ainoastaan helpota työntekoa eri työpisteiden välillä, vaan luo myös yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Meiltä löydätte henkilökunnan tarpeisiin sopivia tietokonelaukkuja, joihin mahtuvat latausjohdot, kiintolevyt ja muut tarvittavat tarvikkeet, kun siirrytään etätöistä konttorille ja päinvastoin.