Kortit ja kotelot painatuksella

Kortit ryhmästä löytyy monia erilaisia kortteja eri käyttötarkoituksiin sekä paljon lisätarvikkeita helpottamaan niiden käyttöä. Ja kaikki nämä omalla painatuksella totta kai!

Kortit omalla painatuksella


Digitaalisten ratkaisujen yleistyessä, on fyysisillä tuotteilla edelleen tärkeä asema markkinoinnissa ja brändin rakentamisessa. Erilaiset kortit omalla painatuksella ovat tästä hyvä esimerkki.Erilaiset kortit, kuten käyntikortit, lahjakortit tai kutsut, erottuvat ja tekevät vaikutuksen. Ne toimivat paitsi käytännöllisinä tiedonvälittäjänä, mutta niiden avulla voit myös rakentaa vahvoja suhteita yrityksesi ja kohderyhmäsi välille.


Painettujen korttien käyttö

Niinkin yksinkertainen asia kuin käyntikortti voi tehdä paljon enemmän kuin vain välittää yhteystietoja - se antaa vastaanottajalle jotain konkreettista eikä vain yhtä sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa yhteystietoluetteloon lisättäväksi.Samoin lahjakortit omalla painatuksella vahvistavat sinun ja asiakkaidesi välistä suhdetta osoittamalla arvostusta ja palkitsemalla uskollisuutta. Kutsukortit taas, käytettiinpä niitä sitten ammattitapahtumissa tai juhlissa, viestivät henkilökohtaisesta sitoutumisesta, halusta jakaa tärkeä hetki asiakkaan tai yhteistyökumppanin kanssa.


Korttien tilaaminen omalla painatuksella


Painettujen korttien tilaamiseen sisältyy useita vaiheita. Ensinnäkin se edellyttää huolellista suunnittelua kuvastamaan parhaiten brändiäsi. Yksityiskohdat ovat tärkeitä - värivalinnat, fontit ja ulkoasu vaikuttavat suuresti siihen, miten yrityksesi koetaan.Kun olet suunnitellut painatusmateriaalin, seuraava vaihe on painatusprosessi. Tässä me tulemme mukaan. Asiantuntijatiimillämme on sekä tietoa että kokemusta korkealaatuisten painettujen korttien toimittamisesta. Materiaalin osalta voimme myös tarjota erilaisia vaihtoehtoja sen mukaan, minkälaisen viestin haluat kertoa korteillasi. Neuvomme sinua mielellämme, mikä on tuotteellesi sopivin materiaali.


Kortit omalla painatuksella - tehokas työkalu

Yhteenvetona voidaan todeta, että painetut kortit tarjoavat yrityksille monia mahdollisuuksia markkinoinnissa ja brändäyksessä. Ne eivät ainoastaan tarjoa tärkeää tietoa, vaan ne toimivat myös fyysisinä muistutuksina yrityksestäsi pitkään ensimmäisen vuorovaikutuksen jälkeen.Jos etsit tehokasta tapaa levittää sanaa yrityksestäsi, harkitse meiltä saatavien painettujen korttien mahdollisuuksia - meillä on asiantuntemusta auttaa sinua luomaan yrityksellesi täydelliset paperituotteet omalla painatuksella.


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: älä unohda henkilökohtaista otetta!

Digitaalisesta viestinnästä henkilökohtaiseen yhteydenpitoon siirtyminen painettujen korttien avulla voi vaikuttaa merkittävästi siihen, miten yrityksesi koetaan. Se on yksityiskohta, joka osoittaa henkilökohtaista sitoutumista, mikä ei koskaan mene pois muodista.


Kortit ja kotelot

Suositut kortit ja kotelot

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Käyntikortti - Yksipuolinen
Edulliset käyntikortit, jotka on painettu korkealaatuiselle paperille halutulla mallilla. Sopii erinomaisesti kaikille yrityksille ja organisaatioille.
Alk. 0,10 €
ilman alv
Käyntikortti - Exklusive
Eksklusiiviset käyntikortit, jotka painamme toiveidesi mukaan. Sopii erinomaisesti monenlaisille yrityksille, yhdistyksille ja muille organisaatioille.
Alk. 0,23 €
ilman alv
Käyntikortti - 350 g paperi
Käyntikortti, joka on painettu paksulle paperille. Ihanteellinen kaikenlaisille yrityksille ja organisaatioille. Tee asiakkaisiin ja liikekumppaneihin ammattimainen vaikutelma tyylikkäästi toteutetuilla käyntikorteilla.
Alk. 0,11 €
ilman alv
Postikortti
Postikortin lähettäminen on sekä tyylikästä että klassista ja kortilla on suuri huomioarvo. Postikortit on painettu kartonkipaperille, jossa on kiiltävä etupuoli ja kirjoitettava takapuoli.
Alk. 0,04 €
ilman alv

Eco ImageEko - totta kai!

Ekotuotteistamme löydätte tämän merkin

Hotelli korttikotelo - Yksinkertainen
Näissä korttikoteloissa on hyvät painomahdollisuudet. Hotellit ja kylpylät käyttävät usein tätä mainostuotetta antaakseen vierailleen erityisen hyvän vaikutelman ja mainostaakseen jotain esim. saman ketjun kauppojen valikoima alennuskoodilla.
Alk. 0,15 €
ilman alv
Käyntikortti - Exklusive
Eksklusiiviset käyntikortit, jotka painamme toiveidesi mukaan. Sopii erinomaisesti monenlaisille yrityksille, yhdistyksille ja muille organisaatioille.
Alk. 0,23 €
ilman alv

Ympäristöystävälliset valinnat

Jotta kortit kestävät pitkään käytössä, valmistetaan ne usein muovista. Nyt kun yrityksetkin ovat alkaneet miettiä ympäristöasioita, on selvästi nähtävissä siirtymistä takaisin paperisiin kortteihin. Tässä onkin hyvä hetki pohtia kestävää kehitystä - onko se muovinen kortti, joka kestää uusiokäyttöä, mutta ei ole yhtä ympäristöystävällinen kuin paperinen, joka ei käytössä yhtä kestävä?