Asusteet painatuksella

Asusteet omalla painatuksella täydentävät mainosvaate ja liikelahja hankintoja sekä viimeistelee markkinointianne. Valitse teille sopiva asuste ja me painamme logon tai yrityksen nimen niihin. Ellei nettikaupan valikoimasta löydy sitä etsimäänne tuotetta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi - etsitään se asuste teille! Asusteet voivat olla loistava tapa herättää huomiota ja tehdä brändiäsi tunnetummaksi. Painettujen, yksilöllisten asusteiden mahdollisuudet ovat rajattomat laajan valikoiman vuoksi - onhan se kaikkea aina pienistä avaimenperistä eksklusiivisiin laukkuihin. Asusteet täydentävät asun sekä teidän markkinoinin.

Mitä ovat painetut asusteet

Painetut asusteet voivat sisältää kaikkea mukeista ja kynistä lippiksiin ja sateenvarjoihin. Näistä tuotteista tekee ainutlaatuisia se, että niihin voi lisätä oman painatuksen - logon, iskulauseen, yrityksen nimen, ehkä jopa kuvan. Näin jokainen tuote on osa markkinointisuunnitelmaa.

Mutta parasta tässä on ehkä se, että näiden tuotteiden ei tarvitse maksaa paljon! Voit itse asiassa valita tosi edullisista tuotteista, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin.

Miksi kannattaa valita asusteita omalla painatuksella?

Näiden tuotteiden tilaamisella on useita etuja:

1. Lisääntynyt näkyvyys: Logosi tai viestisi näkyy jatkuvasti muille ihmisille, kun sitä käytetään.

2. Pitkäkestoinen mainonta: Toisin kuin perinteinen mainonta, joka voi unohtua nopeasti, painetut asusteet mainostavat yritystäsi niin kauan kuin niitä käytetään.

3. Laaja valikoima: Halusitpa sitten ostaa vihkoja tai design-kelloja, tarjolla on jotakin jokaiseen makuun ja budjettiin.

4. Täydelliset give-away: Ne toimivat erinomaisesti mainoslahjoina erilaisissa tapahtumissa tai lahjoina työntekijöille sekä asiakkaille.


Vahvista asiakassuhdetta painetuilla asusteilla

Tekstin, kuvan tai molempien yhdistelmällä tuotteesi saa ainutlaatuisen ulkoasun ja tunnelman. Tämä luo paitsi tunnettuutta myös uskollisuutta brändiänne kohtaan - ja pitkällä aikavälillä vahvistaa asiakassuhteitanne. Lyhyesti sanottuna, pidä huolta asiakkaista ja he tulevat takaisin yhtä uudelleen.

Viestintä - mainonnan sydän

Mainostuotteet ja liikelahjat kertovat yrityksesi identiteetistä toimialallasi: esim. logo, iskulause jne... Muista kuitenkin, että myös oikeanlaisen tuotteen valinnalla on suuri merkitys lopputuloksen onnistumiselle - ota siis aikaa ja mieti tarkkaan kohderyhmää ja tuotteen käyttöä ennen lopullisen valinnan tekemistä. Me olemme täällä teitä varten ja valmiina pohtimaan kanssanne oikeaa tuotetta ja painatusta siihen!


Asusteet

Suositut asusteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Avaimenperä - Neliö
Lahja, joka kulkee mukana joka päivä! Tämä metallinen neliön muotoinen avaimenperä omalla painatuksella on loistava giweaway tuote.
Alk. 1,42 €
ilman alv
Sadeviitta pallossa avaimenperä - Klot  Bullet
Sadeviittaa säilytetään pallossa, jossa on avainrengas. Palloon voidaan painaa teidän logo ja hauska kesäviesti. Avaimiin tai reppuun koukulla kiinnitettynä sadeviitta kulkee helposti mukana!
Alk. 1,81 €
ilman alv
Express
Avaimenperä - Korkin/purkinavaaja  Bullet
Tämä alumiininen avaimenperä, jossa on pulloille ja tölkeille sopiva avaaja, on yksi suosituimmista mainoslahjoista! Tilaa kustomoidulla painatuksella liikelahjaksi!
Alk. 0,49 €
ilman alv
RFID-luottokorttipidike  Bullet
Turvallinen luottokorttipidike, jossa on RFID-suojaus. Ohut muotoilu. Tätä muovista valmistettua korttitaskua on saataville useissa eri väreissä.
Alk. 0,83 €
ilman alv

Asusteita täydentämään markkinointia

Erilaisilla asusteilla voitte viimeistellä mainosvaatteet. Asusteet logolla tai yrityksen nimellä ovat myös loistava vaihtoehto lahjoiksi yritystilaisuuksissa, tapahtumissa sekä messuilla. Helppo kuljettaa ja käyttää käyttötarkoituksen mukaan.