Asusteet painatuksella

Täältä löydät paljon erilaisia asusteita täydentämään mainosvaatteita ja viimeistelemään markkinointianne. Valitse teille sopiva tuote ja me painamme logon tai yrityksen nimen niihin. Ellei kaupan valikoimasta löydy sitä etsimäänne tuotetta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme - etsitään se asuste teille! Asusteet voivat olla loistava tapa herättää huomiota ja tehdä brändiäsi tunnetummaksi. Painettujen, yksilöllisten asusteiden mahdollisuudet ovat rajattomat laajan valikoiman vuoksi - onhan se kaikkea aina pienistä avaimenperistä eksklusiivisiin laukkuihin. Asusteet täydentävät asun sekä teidän markkinoinin.

Mitä ovat painetut asusteet

Painetut asusteet voivat sisältää kaikkea mukeista ja kynistä lippiksiin ja sateenvarjoihin. Näistä tuotteista tekee ainutlaatuisia se, että niihin voi lisätä oman painatuksen - logon, iskulauseen, yrityksen nimen, ehkä jopa kuvan. Näin jokainen tuote on osa markkinointisuunnitelmaa.

Mutta parasta tässä on ehkä se, että näiden tuotteiden ei tarvitse maksaa paljon! Voit itse asiassa valita tosi edullisista tuotteista, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin.

Miksi kannattaa valita painettuja asusteita?

Näiden tuotteiden tilaamisella on useita etuja:

1. Lisääntynyt näkyvyys: Logosi tai viestisi näkyy jatkuvasti muille ihmisille, kun sitä käytetään.

2. Pitkäkestoinen mainonta: Toisin kuin perinteinen mainonta, joka voi unohtua nopeasti, painetut asusteet mainostavat yritystäsi niin kauan kuin niitä käytetään.

3. Laaja valikoima: Halusitpa sitten ostaa vihkoja tai design-kelloja, tarjolla on jotakin jokaiseen makuun ja budjettiin.

4. Täydelliset give-away: Ne toimivat erinomaisesti mainoslahjoina erilaisissa tapahtumissa tai lahjoina työntekijöille sekä asiakkaille.


Vahvista sidettä asiakkaan kanssa

Tekstin, kuvan tai molempien yhdistelmällä tuotteesi saa ainutlaatuisen ulkoasun ja tunnelman, mikä lujittaa yrityksesi, asiakkaidesi ja kumppaneidesi välisiä siteitä. Tämä luo paitsi tunnettuutta myös uskollisuutta brändiänne kohtaan - ja tämä pitkällä aikavälillä hyödyttää liikesuhteitanne! Lyhyesti sanottuna, pidä huolta asiakkaista ja he tulevat takaisin yhtä uudelleen.

Viestintä - mainonnan sydän

Mainostuotteet ja liikelahjat kertovat yrityksesi identiteetistä toimialallasi: esim. logo, iskulause jne... Muista kuitenkin, että myös oikeanlaisen tuotteen valinnalla on suuri merkitys lopputuloksen onnistumiselle - ota siis aikaa ja mieti tarkkaan kohderyhmää ja tuotteen käyttöä ennen lopullisen valinnan tekemistä. Me olemme täällä teitä varten ja valmiina pohtimaan kanssanne oikeaa tuotetta ja painatusta siihen!


Asusteet

Suositut asusteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Avaimenperä - Neliö
Lahja, joka kulkee mukana joka päivä! Tämä metallinen neliön muotoinen avaimenperä omalla painatuksella on loistava giweaway tuote.
Alk. 1,26 €
ilman alv
Sadeviitta pallossa avaimenperä - Klot  Bullet
Sadeviittaa säilytetään pallossa, jossa on avainrengas. Palloon voidaan painaa teidän logo ja hauska kesäviesti. Avaimiin tai reppuun koukulla kiinnitettynä sadeviitta kulkee helposti mukana!
Alk. 1,61 €
ilman alv
Express
Avaimenperä - Korkin/purkinavaaja  Bullet
Tämä alumiininen avaimenperä, jossa on pulloille ja tölkeille sopiva avaaja, on yksi suosituimmista mainoslahjoista! Tilaa kustomoidulla painatuksella liikelahjaksi!
Alk. 0,43 €
ilman alv
Rintanappi - Muodot
Klassiset rintanapit eri muodoissa ja painatuksella. Sopii erinomaisesti urheiluseuroille, poliittisille puolueille tai muille jäsenjärjestöille. Helppo ja tyylikäs tapa kertoa mitä ajatusta tai seuraa kannattaa.
Alk. 0,31 €
ilman alv

Asusteita täydentämään markkinointia

Erilaisilla asusteilla voitte viimeistellä mainosvaatteet. Asusteet logolla tai yrityksen nimellä ovat myös loistava vaihtoehto lahjoiksi yritystilaisuuksissa, tapahtumissa sekä messuilla. Helppo kuljettaa ja käyttää käyttötarkoituksen mukaan.