Juomat painatuksella

Juomat omilla painatuksilla mm. viimeistelevät neuvotteluhuoneen tai pelastavat janoiset firman kesäpäivillä. Missä sinä käyttäisit omalla etiketillä viimeisteltyjä juomia?

Juomat mainospainatuksella - tehokas tapa erottua

Yksi tehokkaimmista ja luovimmista tavoista mainostaa yritystä on juomat omalla painatuksella. Tämä tarkoittaa juomaa, jossa yrityksesi logo tai viesti on painettu suoraan pulloon tai tölkkiin. Tämän tyyppinen mainosjuoma ei toimi ainoastaan hyvänä janojuomana, vaan myös tehokkaana markkinointivälineenä.

Luo oma juoma brändisi vahvistamiseksi

Kun päätät luoda oman juomasi, sinulla on mahdollisuus muokata kaikkea mausta muotoiluun. Voit halutessasi painattaa pulloon tai tölkkiin yrityksesi logon tai kenties hauskan kuvan tai tekstin, joka edustaa yritystäsi. Luomalla juomallesi ainutlaatuisen ja yksilöllisen painatuksen, lisäät yrityksesi näkyvyyttä ja luot vahvan yhteyden brändisi ja kuluttajan välille.

Kustomoitujen juomien edut

Tilaamalla juomia omalla painatuksella saat tuotteen, joka on täysin ainutlaatuinen. Tämä voi olla suuri etu kilpailluilla toimialoilla, joilla on tärkeää erottua. Lisäksi se tarjoaa tilaisuuden tuoda logosi tai brändisi esille luovalla ja omaperäisellä tavalla. Valitsemalla mainosjuoman omalla painatuksella voit myös lähettää asiakkaillesi selkeän viestin siitä, mitä yrityksesi edustaa.

Tilaa yrityksellesi juomia painatuksella

Räätälöityjen juomien tilaaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi juomatyyppi, suunnitella oma etikettisi tekstillä tai kuvalla ja lähettää tilaus. Me hoidamme loput ja varmistamme, että juomasi on juuri sellainen kuin haluat. Haluatpa sitten ostaa suuren määrän erikoistapahtumaa varten tai vain kokeilla ensin pientä tilausta, me autamme sinua.

Vahvista viestisi oikealla mainospainatuksella

Mainospainatuksen tulisi olla linjassa yrityksesi brändin ja vision kanssa - näin se on tunnistettava ja tehokas. Kun luot omaa juomaa, on tärkeää miettiä, miltä logosi, logotyyppisi tai muu graafinen profiilisi näyttää pullossa tai tölkissä. Oikovedoksesta voit tarkistaa, että kaikki on kuten tahdottekin.

Sijoittamalla yrityspainatukseen voit lisätä näkyvyyttä

Sijoittamalla yrityspainatukseen juomapullossa, voit lisätä yrityksesi näkyvyyttä kustannustehokkaasti. Riippumatta siitä, valitsetko juoman sisäiseen käyttöön vai jaettavaksi messuilla ja tapahtumissa, logosi näkyy joka kerta, kun joku ottaa kulauksen.

Yritysten ympäristövastuu

Yrityksenä on tärkeää ottaa vastuu ympäristöstämme. Siksi tarjoamme ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä vaihtoehtoja. Valitse erityyppisten pullojen ja tölkkien väliltä, jotka on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista, ja painata logosi ympäristöystävällisillä väreillä ja osoita, että yrityksesi välittää planeetastamme.

Juomat

Suositut juomat

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Energiajuoma - 25 cl
Energiajuoma omalla painatuksella on loistava tuote jaettavaksi pelitapahtumissa, messuilla, urheilutapahtumissa tai vaikkapa konttorilla, kun sopimusta väännetään pitkälle iltaan.
Alk. 1,62 €
ilman alv
Julmust juoma - 50 cl
Tilaa tästä klassinen ruotsalainen jouluherkku - Julmust. Anna joululahjaksi jouluinen juoma, jonka pullo on viimeistelty teidän omalla painatuksella.
Alk. 1,66 €
ilman alv
Virvoitusjuoma, tölkki - 25 cl
Maukas virvoitusjuoma omalla painatuksella kätevässä tölkissä. Todellinen klassikko, jota asiakkaat tai työntekijät arvostavat aina! Messujen hitti on omalla painatuksella viimeistelty juoma tölkissä.
Alk. 2,11 €
ilman alv
ISO urheilujuoma - 25 cl
Urheilujuoma tölkissä omalla painatuksella mainoslahjaksi erilaisiin tapahtumiin. Painatus sisältyy tuotteen hintaan.
Alk. 2,11 €
ilman alv
Tarvitseko apua liikelahjan tai mainostuotteen tilauksen kanssa? Me autamme, olemme täällä teitä varten, laita sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02 -230 6000