Lehtiöt painatuksella

Me Printerillä aloitimme aikoinaan toiminnan erilaisten paperituotteiden parissa, joten ne ovat erityisen lähellä sydäntämme. Valikoimistamme löytyy paljon erilaisia muistilehtiöitä, post-it lappuja, vihkoja liima- ja kierrenidoksella. Ja kaikkiin näihin lehtiöihin ja vihkoihin voimme tehdä teidän oman painatuksen.

Valitse se oikea lehtiö teidän yritykselle

Yksityiskohdat ovat tärkeitä, kun haluat luoda yrityksestäsi ammattimaisen ja yhtenäisen kuvan. Yksi näistä pienistä, mutta tehokkaista yksityiskohdista ovat painetut vihkot ja lehtiöt. Ne toimivat paitsi käytännöllisinä työkaluina päivittäisessä työssä myös brändisi mainospaikkoina.

Lehtiöt omalla painatuksella on käytännöllinen mainoslahja

Lehtiöt omalla painatuksella lisää yrityksenne tai tuotteenne näkyvyyttä toimistoissa:

1. Näkyvyys: Joka kerta, kun joku käyttää tällaista lehtiötä, olipa kyseessä sitten työntekijä tai asiakas, logo, tuote tai kampanja näkyy heille.

2. Ammattimaisuus: Räätälöidyt materiaalit antavat vaikutelman ammattimaisuudesta ja yksityiskohtien huomioimisesta.

3. Markkinointi: Painettu vihko toimii hienovaraisena markkinointina, kun sitä käytetään kokouksissa toimiston ulkopuolella tai annetaan lahjaksi.

Miten valita oikea lehtiö tai vihko?

Jotta saisit parhaan mahdollisen hyödyn painatuksella tilatusta vihkosta, kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin asioihin:

- Koko: Koko kannattaa valita käyttökohteen mukaan esim. A4 koko kokousmuistiinpanojen tekemiseen tai pienempi A5- tai A6 koko puhelimen viereen.

- Paperin laatu: Paperin gramma määrä luo vaikutelman laadusta ja kestävyydestä, mikä heijastuu positiivisesti brändiisi.

- Painatus: Logon tai kuvan lisäksi voit liittää mukaan yhteystiedot tai inspiroivia sitaatteja, jotka liittyvät liiketoimintaanne.

Kannattaa pitää mielessä, että toiminnallisuuden ja muotoilun välinen tasapaino on avainasemassa - vihkojen on oltava houkuttelevia, mutta ensisijaisesti käytännöllisiä.

Vihkojen ja lehtiöiden painatus

Kun mietit painatusta, tässä on muutamia ohjeita siihen:

1. Mieti painatuksen kokonaisuutta ja yhteensopivuutta muiden materiaalienne suhteen. Totta kai autamme sinua suunnittelemaan painatuksen tarpeisiisi ja graafiseen profiiliin sopivaksi.

2. Oikovedos: Ennen kuin vihkot tai lehtiöt painetaan, teemme veloituksetta oikovedoksen, jotta näet tarkalleen, millainen lopputuloksesta tulee.

3. Tuotanto: Kun oikovedos on hyväksytty, alkaa tuotantoprosessi, jossa varmistamme, että kaikki on tehdään vedoksen mukaisesti.

Kokemuksesta tiedämme, mitä tarvitaan parhaan tuloksen saamiseksi vihkoja ja lehtiöitä painettaessa - tähän sisältyy paperityypin valinta, painovärit ja viimeistely.

Painetun muistikirjan- tai vihkon käyttökohteet

On monia tilanteita, joissa muistikirja tai vihko on kätevä:

- Konferenssien aikana: Osallistujat tekevät usein muistiinpanoja muistikirjaan. Tämä antaa brändillesi hyvää näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille tai yhteistyökumppaneille konferenssinn aikana sekä sen jälkeen, kun palataan katsomaan muistiinpanoja.

- Työvälineenä: Yrityksen omassa käytössä ne paitsi edistävät organisaation tehokkuutta, myös rakentavat ryhmähenkeä johdonmukaisen brändäyksen avulla.

- Tapahtumissa: Muistiinpanovälineet sopivat mainiosti messujen tai tapahtumien kylkiäisiksi, kun ihmiset tarvitsevat kiireessä jotain kätevää muistiinpanojaan varten.

Erilaiset vihkot ja lehtiöt omalla painatuksella toimiva mainospaikka niin ulkoisesti kuin sisäisestikin, kun työntekijöiden erilaiset paperituotteet sovitetaan yhteen muun mainos- ja brändimateriaalin kanssa

Uskomme vahvasti räätälöityjen painotuotteiden tehoon - ne edustavat yritystä pitkään sekä nykyisten että potentiaalisten asiakkaiden ja liikekumppaneiden keskuudessa.

Lehtiöt painatuksella

Suositut lehtiöt painatuksella

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Ekologinen
Muistilehtiö - Eko
EKO muistivihossa on 70 tyhjää sivua ja 50 tavallista ja 100 mini muistilappua. Mukana on myös lyijykynä kierrätetystä pahvista. Muistivihkoa on saatavana viidessä eri värissä ja siihen voidaan painaa neljällä eri värillä. Tämä tuote on täysin biohajoava.
Alk. 1,99 €
ilman alv
Muistilehtiö A6 - Liimattu yläreuna
Muistivihko A6, jonka yläreuna on liimattu. Teidän painatus painetaan jokaiselle sivulle. Toimii erinomaisesti hauskana mainoslahjana tai yksinkertaisesti tyylikkäänä muistilehtiönä työpaikalle.
Alk. 0,46 €
ilman alv
Kokouslehtiö - Edullinen - A4
Kokouslehtiö A4 omalla mainospainatuksella. Täydellinen monenlaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin muistiinpanojen tekemistä varten. Lehtiön bonuksena on EUn ympäristömerkki paperille.
Alk. 0,39 €
ilman alv
Kokouslehtiö - Edullinen - A5
Kokouslehtiö A5 omalla mainospainatuksella. Täydellinen monenlaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin muistiinpanojen tekemistä varten. Lehtiön bonuksena on EUn ympäristömerkki paperille.
Alk. 0,26 €
ilman alv

Eco ImageEko - totta kai!

Ekotuotteistamme löydätte tämän merkin

Muistilehtiö A6 - Liimattu yläreuna
Muistivihko A6, jonka yläreuna on liimattu. Teidän painatus painetaan jokaiselle sivulle. Toimii erinomaisesti hauskana mainoslahjana tai yksinkertaisesti tyylikkäänä muistilehtiönä työpaikalle.
Alk. 0,46 €
ilman alv

Neuvottelulehtiön ja muistilehtiön ero

Neuvottelulehtiöitä käytetään neuvotteluissa ja konferensseissa, joissa muistiinpanoja tehdään vähemmän - siksi niissä on sivuja myös vähemmän, 5 - tai 10. Muistivihoissa sen sijaan on sivuja jopa 100. Toki niistäkin löytyy 25 ja 50 sivun malleja. Muistikirjoja tilataankin paljon toimistoihin ja kouluihin, joissa tarvitaan tilaa isoimmille asiakokonaisuuksille.

Muistikirja joka jää mieleen

Jos tahdotte muistikirjan, joka jää mieleen ja jota ehkä hiukan säästellään niille tärkeille, isoille ajatuksille, kannattaa kiinnittää huomiota kirjan kanteen. Näihin ajatuksiin suosittelemme kovakantista kirjaa ja siihen on valittavissa erilaisia materiaaleja kuten pahvi, korkki, kangas tai keinonahka. Näissä kirjoissa on tärkeää myös se, miltä kannen materiaali tuntuu käteen. Kirjan voi viimeistellä persoonallisella painatuksella ja lahja, jolla on merkitystä on valmis.