Elektroniikka painatuksella

Elektroniikkaa liikelahjaksi omalla painatuksella

Erilaiset yritykset tarvitsevat eri tyylisiä liikelahjoja - toisille se oikea on kynsilakka, toisille elektroniikka. Tuotevalikoimamme avulla voimme auttaa sinua luomaan ainutlaatuisia tuotteita omalla painatuksella, olipa se sitten logo, yrityksen nimi tai jokin muu viesti. Aina sitä juuri oikeaa tuotetta ei löydä valmiiksi nettikaupastamme, mutta ei huolta. Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan!!

Elektroniikkaa omalla painatuksella - miten tilaat?

Kun tilaat meiltä elektroniikkaa omalla painatuksella, prosessi on sujuva ja helppo. Valitset haluamasi tuotteen, lähetät logon tai tekstin, ja me hoidamme loput. Tiedämme, miten tärkeää on saada viestisi perille oikealla tavalla, ja siksi panostamme painatuksemme laatuun. Olipa kyse sitten kuvasta tai tekstistä, varmistamme, että lopputulos on juuri sellainen kuin haluat. Ja totta kai saat oikovedoksen aina kommentoivaksi ja muokattavaksi ennen tuotteen painoon menoa.

Elektroniset tuotteet yrityspainatuksella

Valikoimamme elektronisia tuotteita voidaan viimeistellä yrityspainatuksella liikelahjoiksi. Tuotteet vaihtelevat matkapuhelinkoteloista ja kuulokkeista tietokonehiiriin ja USB-tikkuihin. Käyttämällä elektronisia tuotteita, joissa on yrityksesi logo, voit sekä vahvistaa brändiäsi että antaa hyödyllisiä lahjoja työntekijöille tai asiakkaille. Se on tehokas mainospainatuksen muoto, joka tekee yrityksesi näkyväksi jokapäiväisessä elämässä. Elektroniset liikelahjat ovat usein hyvin arvostettuja, koska niitä tarvitaan ihan jokapäiväisessä elämässä - lahjoilla on käyttöä!

Mainospainettu elektroniikka markkinoinnissa

Logo - tai mainospainetun elektroniikan käyttäminen mainonnassa on fiksu veto mille tahansa yritykselle. Kun logosi on tuotteissa, joita ihmiset käyttävät päivittäin, heitä muistutetaan jatkuvasti yrityksestäsi. Tämä luo vahvan yhteyden sinun ja asiakkaidesi välille. Se voi herättää uteliaisuuden tutustua teidän ja tuotteisiin paremmin tai vahvistaa jo olemassa olevaa asiakassuhdetta.

Mainospainetun elektroniikan tilaaminen

Kun päätät ostaa meiltä elektroniikkaa omalla painatuksella, voit olla varma, että saat laadukkaita tuotteita. Tiedämme, kuinka tärkeää laatu on, kun kyse on yrityksen logoista ja viesteistä. Siksi kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin ja varmistamme, että painatuksesi näkyy parhaassa mahdollisessa valossa.

Elektroniikan edut liikelahjana

Räätälöidyn elektroniikan valinnassa on monia etuja. Ensinnäkin se voi auttaa levittämään yrityksesi nimeä ja logoa tehokkaasti. Toiseksi se voi toimia arvostettuna lahjana työntekijöille, asiakkaille tai potentiaalisille asiakkaille. Mutta ennen kaikkea se auttaa luomaan yrityksestäsi ammattimaisen kuvan, mikä voi olla erityisen tärkeää liikesuhteissa. 


Elektroniikka

Suositut elektroniikka

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Express
In-ears kuulokkeet - Drake  Bullet
Näitä muovisia In-ear-kuulokkeita löytyy viidessä eri värissä. Kuulokkeita voi käyttää minkä tahansa 3,5 mm:n äänikaapelia käyttävän laitteen kanssa.
Alk. 0,68 €
ilman alv
Express
Kuulokkeet - The Clash  Bullet
ABS-muovista valmistetut kevyet ja kokoontaitettavat kuulokkeet. Viimeistele omalla logopainatuksella.
Alk. 7,56 €
ilman alv
Edullinen
Mikrokuituliina - Kosketusnäyttö
Tämä mikrokuituliina on loistava lisävaruste, jonka avulla voit pitää kosketusnäytöt vapaina tahroista ja bakteereista. Se painetaan joko silkkipainatuksella tai täysväritulostuksella. Puhdistusliina näytön puhdistamiseen on tarpeellinen yrityslahja - viimeistele se omalla mainospainatuksella.
Alk. 0,94 €
ilman alv
Puhelinteline - Rengas
Rengas, joka on helppo kiinnittää kaksipuolisella teipillä matkapuhelimen takaosaan. Rengasta voi käyttää sekä paremman otteen saamiseksi matkapuhelimesta että tukena pöydällä.
Alk. 0,37 €
ilman alv

Omalla painatuksella, totta kai!

Vaikka nämä tuotteet ovat usein pieniä, aina löytyy tilaa omalle logolle tai yrityksen nimelle. Täältä löytyy paljon suosittuja mainoslahjoja, kuten kuulokkeita, latureita tai suojakuoria. Näitä liikelahjoja käytetään päivittäin.