Elektroniikka painatuksella

Elektroniikkaa liikelahjaksi omalla painatuksella

Erilaiset yritykset tarvitsevat eri tyylisiä liikelahjoja - toisille se oikea on kynsilakka, toisille elektroniikka. Tuotevalikoimamme avulla voimme auttaa sinua luomaan ainutlaatuisia tuotteita omalla painatuksella, olipa se sitten logo, yrityksen nimi tai jokin muu viesti. Aina sitä juuri oikeaa tuotetta ei löydä valmiiksi nettikaupastamme, mutta ei huolta. Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan!!

Elektroniikkaa omalla painatuksella - miten tilaat?

Kun tilaat meiltä elektroniikkaa omalla painatuksella, prosessi on sujuva ja helppo. Valitset haluamasi tuotteen, lähetät logon tai tekstin, ja me hoidamme loput. Tiedämme, miten tärkeää on saada viestisi perille oikealla tavalla, ja siksi panostamme painatuksemme laatuun. Olipa kyse sitten kuvasta tai tekstistä, varmistamme, että lopputulos on juuri sellainen kuin haluat. Ja totta kai saat oikovedoksen aina kommentoivaksi ja muokattavaksi ennen tuotteen painoon menoa.

Elektroniset tuotteet yrityspainatuksella

Valikoimamme elektronisia tuotteita voidaan viimeistellä yrityspainatuksella liikelahjoiksi. Tuotteet vaihtelevat matkapuhelinkoteloista ja kuulokkeista tietokonehiiriin ja USB-tikkuihin. Käyttämällä elektronisia tuotteita, joissa on yrityksesi logo, voit sekä vahvistaa brändiäsi että antaa hyödyllisiä lahjoja työntekijöille tai asiakkaille. Se on tehokas mainospainatuksen muoto, joka tekee yrityksesi näkyväksi jokapäiväisessä elämässä. Elektroniset liikelahjat ovat usein hyvin arvostettuja, koska niitä tarvitaan ihan jokapäiväisessä elämässä - lahjoilla on käyttöä!

Mainospainettu elektroniikka markkinoinnissa

Logo - tai mainospainetun elektroniikan käyttäminen mainonnassa on fiksu veto mille tahansa yritykselle. Kun logosi on tuotteissa, joita ihmiset käyttävät päivittäin, heitä muistutetaan jatkuvasti yrityksestäsi. Tämä luo vahvan yhteyden sinun ja asiakkaidesi välille. Se voi herättää uteliaisuuden tutustua teidän ja tuotteisiin paremmin tai vahvistaa jo olemassa olevaa asiakassuhdetta.

Mainospainetun elektroniikan tilaaminen

Kun päätät ostaa meiltä elektroniikkaa omalla painatuksella, voit olla varma, että saat laadukkaita tuotteita. Tiedämme, kuinka tärkeää laatu on, kun kyse on yrityksen logoista ja viesteistä. Siksi kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin ja varmistamme, että painatuksesi näkyy parhaassa mahdollisessa valossa.

Elektroniikan edut liikelahjana

Räätälöidyn elektroniikan valinnassa on monia etuja. Ensinnäkin se voi auttaa levittämään yrityksesi nimeä ja logoa tehokkaasti. Toiseksi se voi toimia arvostettuna lahjana työntekijöille, asiakkaille tai potentiaalisille asiakkaille. Mutta ennen kaikkea se auttaa luomaan yrityksestäsi ammattimaisen kuvan, mikä voi olla erityisen tärkeää liikesuhteissa. 


Elektroniikka

Suositut elektroniikka

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Kaiutin - Coldplay
Tämä tyylikäs kaiutin on taatusti mieluinen liikelahja! Viimeistele liikelahja omalla painatuksella ja kesäjuhlat voivat alkaa.
Alk. 6,39 €
ilman alv
Puhdistusliinasetti konttorille färg Guld
Tästä setistä löytyy mikrokuituliina, liina näytölle sekä liina matkapuhelimelle. Painatus tulee pakkaukseen, johon tuotteet on pakattu.
Alk. 6,55 €
ilman alv
Edullinen
Avaimenperän valolla - Astro  Bullet
Kätevä avaimenperä LED-taskulampulla sopii täydellisesti syksyn pimeisiin hetkiin. Taskulampun värin voi valita alla olevasta valikosta.
Alk. 1,89 €
ilman alv
Edullinen
Mikrokuituliina - Kosketusnäyttö
Tämä mikrokuituliina on loistava lisävaruste, jonka avulla voit pitää kosketusnäytöt vapaina tahroista ja bakteereista. Se painetaan joko silkkipainatuksella tai täysväritulostuksella. Nykyään usein tarpeellinen yrityslahja.
Alk. 0,84 €
ilman alv

Omalla painatuksella, totta kai!

Vaikka nämä tuotteet ovat usein pieniä, aina löytyy tilaa omalle logolle tai yrityksen nimelle. Täältä löytyy paljon suosittuja mainoslahjoja, kuten kuulokkeita, latureita tai suojakuoria. Näitä liikelahjoja käytetään päivittäin.