Bannerit ja mainoskankaat painatuksella

Valikoimistamme löytyy erilaisia ja erikokoisia bannerieta ja mainoskankaita. Jos et ole varma, minkä olisi paras vaihtoehto teidän käyttötarkoitukseeen, kysy apua asiakaspalvelustamme.
Bannerit ja mainoskankaat

Suositut bannerit ja mainoskankaat

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Aitabanner, NonWoven - oma koko
Aitabanner on valmistettu 150 g/m² kuitukankaasta. Valitse haluamasi mitat bannerille. Minimi mitat ovat 200 x 150 cm.
Alk. 7,20 €
ilman alv
Banderolli - Kanava -Standard 205 g
Standard mainoskangas, jonka ylä- ja alaosaan on ommeltu kanavat, jotka takaavat tasaisen ja siistin ripustuksen. Jos et löydä etsimääsi kokoa, voimme tietenkin räätälöidä sen toiveidesi mukaan!
Alk. 64,34 €
ilman alv
Tausta - Kiinteät mitat
Tausta omalla painatuksella bändille tai lavalle tapahtuman aikana. Olemme valinneet suosituimmat koot, mutta tietysti voit saada taustakuvan missä tahansa koossa. Ota yhteyttä ja kerro haluamasi mitat, niin ilmoitamme sinulle hinnan!
Alk. 107,55 €
ilman alv
Banderolli - Vinyyli
Klassinen banneri vinyylimateriaalista, jossa on hyvä kuvan toistokyky. Banneri sopii sisä- ja ulkotiloihin, joihin tuuli ei pääse tunkeutumaan. Jos et löydä etsimääsi kokoa, voimme tietenkin räätälöidä sen toiveidesi mukaan!
Alk. 32,85 €
ilman alv

Banderollit painatuksella

Bannerit ovat loistava ratkaisu, kun halutaan esitellä yritystä kustannustehokkaalla tavalla. Räätälöidyn uniikin painatuksen avulla yrityksen on helppo esitellä sanomaansa tai tuotteita erilaisissa näyttelyissä, messuilla, tuotelanseerauksissa ja konferenseissä. Painetut bannerit on luova, näyttävä ja tehokas ratkaisu yritykselle, joka haluaa herättää huomiota. Ne on helppo asentaa ja purkaa pois sekä käyttää useissa eri tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

PVC bannerit

Laajasta bannervalikoimasta eri kokoja ja materiaaleja, kangas ja pvc mukaan lukien, voitte valita yrityksenne tarpeisiin ja budjettiin parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tilaa bannerit meiltä ja esittele brändiäsi vaikuttavalla tavalla. Takaamme laadun, nopeat toimitukset sekä kilpailukykyiset hinnat.

Mainoskangas painatuksella

Vepor valmistetaan yleensä kangasmateriaalista, joka tekee siitä kevyemmän. Sitä käytetään erilaisissa tapahtumissa, joissa tuuli on vaaratekijänä - kuten ulkoseinissä, tai ulkona olevien kilpailujen aidoissa. Kankaan reiät päästävät tuulen läpi ja näin repeytymisen riski pienenee.

Mainoskankaat tapahtumiin

Teemme vuosittain n.1000 mainoskangasta erilaisiin tapahtumiin. Tuote on suosittu, koska siinä painatus voidaan tehdä CMYK väreillä ja viestinne voi olla mitä tahansa. Oman viestin kertominen on helppoa ja näyttävää.