Bannerit ja mainoskankaat painatuksella

Valikoimistamme löytyy erilaisia ja erikokoisia bannereita ja mainoskankaita. Jos et ole varma, minkä olisi paras vaihtoehto teidän käyttötarkoitukseeenne, kysy apua asiakaspalvelustamme. Yrityksille, jotka haluavat maksimoida näkyvyytensä ja tunnettavuuden, tarjoamme useita erilaisia tuotteita juuri tähän tarkoitukseen. Yksi näistä on painetut bannerit - edullinen ja tehokas vaihtoehto kaikentyyppisille yrityksille.

Miksi kannattaa valita painetut bannerit?

Painetut bannerit ovat loistava väline viestisi välittämiseen laajalle yleisölle. Ne voidaan sijoittaa strategisiin paikkoihin, kuten teiden varsille, tapahtumiin tai liiketilojesi ulkopuolelle. Kokonsa ja sijaintinsa ansiosta ne kiinnittävät helposti potentiaalisten asiakkaiden huomion.

Toinen tärkeä näkökohta painetuissa bannereissa on niiden joustavuus suunnitteluprosessissa. Sinulla on täysi vapaus räätälöidä bannerisi juuri haluamallasi tavalla - värien ja fonttien valinnasta kuviin ja logoon.

Mainoskankaat painatuksella

Samoin kuin bannerit, on olemassa myös painettuja mainoskankaita. Niitä käytetään usein suurissa tapahtumissa, joissa ne toimivat sekä tiedotuskyltteinä että osa visuaalista ilmettä.

Painetut mainoskankaat eroavat hieman perinteisistä bannereista, sillä ne ripustetaan yleensä vaakasuoran sijasta pystysuoraan. Siksi ne sopivat erinomaisesti korkeisiin rakennuksiin tai lipputankoihin, joissa haluat herättää huomiota. Kuten banneritkin, voit räätälöidä ne omien uniikkien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Logobannerit: selkeä viesti siitä, kuka olet.

Yrityksille, jotka haluavat kiinnittää erityistä huomiota logoonsa, tarjoamme myös logobannereita. Nämä toimivat erinomaisesti erityyppisissä tapahtumissa, joissa on paljon eri toimijoita, sillä ne antavat nopeasti ja tehokkaasti selkeän viestin siitä, kuka olet ja mitä edustat.

Logobanneri antaa brändillesi maksimaalisen näkyvyyden - olipa kyse sitten suuresta tapahtumasta tai bannerista liikkeesi tai toimistosi ulkopuolella.

Valitsitpa minkälaisen painetun materiaalin tahansa - painetut bannerit, mainoskankaan tai logobannerit ovat tehokkaita välineitä yrityksesi näkyvyyden lisäämiseksi. Näitä tuotteita käyttämällä voit levittää viestisi laajalle yleisölle helposti ja nopeasti sekä vahvistaa samalla visuaalista identiteettiäsi.

Bannerit ja mainoskankaat

Suositut bannerit ja mainoskankaat

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Banderolli - Kanava -Standard 205 g
Standard mainoskangas, jonka ylä- ja alaosaan on ommeltu kanavat, jotka takaavat tasaisen ja siistin ripustuksen. Jos et löydä etsimääsi kokoa, voimme tietenkin räätälöidä sen toiveidesi mukaan!
Alk. 60,06 €
ilman alv
Banneri - Verkko
Hieman rei'itetystä materiaalista valmistettu banneri, josta että tuuli kulkee suoraan läpi, soveltuu parhaiten ulkotiloihin. Jos et löydä etsimääsi kokoa, voimme tietenkin mukauttaa sen täysin toiveidesi mukaiseksi!
Alk. 30,66 €
ilman alv
Banderolli - Vinyyli
Klassinen banneri vinyylimateriaalista, jossa on hyvä kuvan toistokyky. Banneri sopii sisä- ja ulkotiloihin, joihin tuuli ei pääse tunkeutumaan. Jos et löydä etsimääsi kokoa, voimme tietenkin räätälöidä sen toiveidesi mukaan!
Alk. 30,66 €
ilman alv
Aita banderolli - Korkea
Aitabanner -nauha korkeisiin aitoihin/rakennusaitoihin (350 x 180 cm). Valitse 115 g/m² polymesh, 270 g/m² PVC-verkko tai 150 g/m² kuitukangas.
Alk. 38,22 €
ilman alv

Banderollit painatuksella

Bannerit ovat loistava ratkaisu, kun halutaan esitellä yritystä kustannustehokkaalla tavalla. Räätälöidyn uniikin painatuksen avulla yrityksen on helppo esitellä sanomaansa tai tuotteita erilaisissa näyttelyissä, messuilla, tuotelanseerauksissa ja konferenseissä. Painetut bannerit on luova, näyttävä ja tehokas ratkaisu yritykselle, joka haluaa herättää huomiota. Ne on helppo asentaa ja purkaa pois sekä käyttää useissa eri tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

PVC bannerit

Laajasta bannervalikoimasta eri kokoja ja materiaaleja, kangas ja pvc mukaan lukien, voitte valita yrityksenne tarpeisiin ja budjettiin parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tilaa bannerit meiltä ja esittele brändiäsi vaikuttavalla tavalla. Takaamme laadun, nopeat toimitukset sekä kilpailukykyiset hinnat.

Mainoskangas painatuksella

Vepor valmistetaan yleensä kangasmateriaalista, joka tekee siitä kevyemmän. Sitä käytetään erilaisissa tapahtumissa, joissa tuuli on vaaratekijänä - kuten ulkoseinissä, tai ulkona olevien kilpailujen aidoissa. Kankaan reiät päästävät tuulen läpi ja näin repeytymisen riski pienenee.

Mainoskankaat tapahtumiin

Teemme vuosittain n.1000 mainoskangasta erilaisiin tapahtumiin. Tuote on suosittu, koska siinä painatus voidaan tehdä CMYK väreillä ja viestinne voi olla mitä tahansa. Oman viestin kertominen on helppoa ja näyttävää.