Roll-up painatuksella

Roll-up on helppo pystyttää ja kuljettaa. Ne sopivat loistavasti konttorin somistukseen ja sieltä helposti messuosastolle. Eli näkyvyyttä saadaan helposti juuri sinne minne sitä tarvitaan. Valikoimistamme löytyy useita eri roll-up malleja, teidän omalla painatuksella totta kai!
Roll-up

Suositut roll-up

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Roll Up - Budget
Edullisin Roll up -mallimme, täydellinen valinta, jos sinulla on tiukka budjetti tai jos käytät sitä vain muutaman kerran. Hintaan sisältyy kaikki tarvitsemasi; kantokassi, painatus ja jalusta.
Alk. 58,05 €
ilman alv
Roll up - Budget - Kaksipuolinen
Edullinen kaksipuolinen Roll up -malli, joka on täydellinen valinta, jos sinulla on tiukka budjetti tai jos käytät roll up -mallistoa vain muutaman kerran. Hinta sisältää kaiken tarvittavan, kantopussin, painatuksen ja jalustan.
Alk. 134,55 €
ilman alv
Roll up - Standard
Standard Rull up ovat hyvälaatuisia ja kilpailukykyiseen hintaan. Hinta sisältää kaiken tarvittavan, kantopussin, painatuksen ja jalustan.
Alk. 71,55 €
ilman alv
Roll up - XXL - 200 x 200 cm
XXL Roll up on sinun valita, jos etsit isoa tulostuspinta-alaa tai haluat käyttää rullakkoa näyttelyseinänä. Hintaan sisältyy kaikki tarvittava; kantokassi, painatus ja jalusta.
Alk. 233,55 €
ilman alv

Roll up painatuksella

Roll-up suuren suosion varmaan selittää niiden helppokäyttöisyys - nimensä mukaisesti vain rullaaat sen auki. Ne on helppo vielä messuille tai tapahtumaan ja saada näyttävyyttä ja väriä osastolle nopeasti ja vaivattomasti. Kaikki roll-upit toimitetaan telineen ja kantokassin kanssa. Myös uniikki painatus kuuluu hintaan.

Roll-upin koko

Kaikki roll-upit ovat 20 cm korkeita, mutta leveyksistä löytyy useita eri vaihtoehtoja. Kapein mallimme on 85 cm, jota on helppo kuljetella mukana ja levein on 200 cm, joka toimii jopa vaihtoehtona messuseinälle. Jos tahdotte jokin muodon roll-upille kysy siitä lisää asiakaspalvelustamme hello@printer.fi.

Roll-up tapahtumissa

Poll-up on kätevä erillaisissa tapahtumissa. Kompaktin koon ja kevyen painon vuoksi roll-up on helppo koota tapahtumassa ja samoin purkaa. Sen avulla saadaan nopeasti väriä ja tyyliä osastolle - oman viestin esille tuominen on super helppoa.

Profiloi yrityksesi Roll-upin avulla

Yrityksen profiili on se, miten yritys haluaa, että se nähdään. Roll-up helpottaa yrityksen sisäistä ja ulkoista viestintää. Siinä voitte helposti tuoda esille teille tärkeät asiat. Sen suuri pinta mahdollistaa näyttävän esittelyn yrityksen logolla, viestillä tai tuotekuvilla. Roll-up on pitkäikäinen ja monikäyttöinen sijoitus, koska sitä voidaan käyttää eri tapahtumissa. Laadukkaat materiaalit ja tukeva rakenne takaavat sen kestävyyden vuosiksi. Tilaa omasi jo tänään ja vie brändisi näkyvyys uudelle tasolle tapahtumissa ja konttorilla.