Roll-up painatuksella

Roll-up on helppo pystyttää ja kuljettaa. Ne sopivat loistavasti konttorin somistukseen ja sieltä helposti messuosastolle. Eli näkyvyyttä saadaan helposti juuri sinne minne sitä tarvitaan. Valikoimistamme löytyy useita eri roll-up malleja, teidän omalla painatuksella totta kai! Yksi tehokkaimmista välineistä viestiä yrityksestään, tuotteistaan ja palveluistaan ovat painetut roll-upit. Niitä voidaan käyttää monin eri tavoin aina messuista toimiston sisäänkäynteihin ja asiakastapahtumiin.

Mitä ovat painetut roll-upit?


Roll upit ovat seisovia banderolleja, jotka rullataan ylös maassa olevasta alustasta. Ne antavat ammattimaisen vaikutelman nopeasti ja helposti. Niitä voidaan muokata, joten ne ovat täydellinen työkalu tuotemerkin tai viestin näkyväksi tekemiseen.

Missä Roll-upia voi käyttää?

Painettujen roll-upien suosituin käyttökohde on messut ja tapahtumat, joissa halutaan nopeasti välittää selkeä viesti siitä, kuka yritys tai organisaatio on. On kuitenkin myös muita ympäristöjä, joissa roll-upit ovat omiaan:


- Toimisto: Sisäänkäynnin yhteyteen tai kokoushuoneen voi sijoittaa roll-upin, jossa näkyy tuotemerkkisi tai tärkeitä tietoja.
- Asiakastapaamiset: Ota oma roll-up taustaksi mukaan, kun pidät esityksiä asiakkaille. - Myymälät: Käytä niitä myymäläkyltteinä, joko kertomaan pysyvistä tarjouksista tai määräaikaisista kampanjoista.

Asiat, jotka on otettava huomioon tilattaessa painettuja roll-uppeja


Kun olet päättänyt investoida painettuihin roll-uppeihin, on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon. Ensinnäkin näkemys siitä, mitä tietoa haluat kertoa siinä. Onko se yrityksen logo, tietty viesti vai kenties molemmat?Lisäksi ulkoasun on oltava yrityksen graafisen profiilin mukainen, jotta katsoja tunnistaa sen. Tämä koskee kaikkea väreistä fontteihin ja kuviin. Parhaan tuloksen saamiseksi on myös hyvä käyttää samaa suunnittelijaa, joka tekee myös muita graafisia materiaaleja, kuten esitteitä ja käyntikortteja.

Painatuksen asiantuntija

Saat apua asiakaspalvelustamme, kun haluat suunnitella ja tilata roll-upin. Meillä on monen vuoden kokemus alalta, mikä tekee meistä alan asiantuntijoita. Löydämme yhdessä parhaan ratkaisun yrityksesi tarpeisiin, kun kyse on painetuista roll-upeista.


Uskomme vahvasti viestinnän tärkeyteen meidän ja asiakkaan välillä koko prosessin ajan - ideoinnista tuotantoon - jotta voimme varmistaa, että lopputuote ylittää odotuksesi.

Brändisi näkyväksi tekeminen tehokkaiden viestintäratkaisujen avulla on ratkaisevan tärkeää nykypäivän yritysmaailmassa. Painetut roll-upit tarjoavat kustannustehokkaan ratkaisun, olipa kyse sitten messuilla erottumisesta tai vahvan mielikuvan luomisesta myymälässä.

Painoalan asiantuntemuksemme ja pitkän kokemuksemme ansiosta voimme auttaa sinua luomaan roll-upit, jotka huomataan. Olemme täällä auttaaksemme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, kun tarvitset neuvoja painettuun materiaaliin liittyen.

Roll-up

Suositut roll-up

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Roll Up - Budget
Edullisin Roll up -mallimme, täydellinen valinta, jos sinulla on tiukka budjetti tai jos käytät sitä vain muutaman kerran. Hintaan sisältyy kaikki tarvitsemasi; kantokassi, painatus ja jalusta.
Alk. 60,95 €
ilman alv
Roll up - Budget - Kaksipuolinen
Edullinen kaksipuolinen Roll up -malli, joka on täydellinen valinta, jos sinulla on tiukka budjetti tai jos käytät roll up -mallistoa vain muutaman kerran. Hinta sisältää kaiken tarvittavan, kantopussin, painatuksen ja jalustan.
Alk. 141,27 €
ilman alv
Roll up - Premium - Kaksipuolinen
Kaksipuolinen premium Roll up sopii niille, jotka käyttävät rullakkoa useita kertoja ja jotka asettavat korkeat vaatimukset kankaan ja kasetin kestävyydelle. Hintaan sisältyy kaikki tarvittava; kantokassi, painatus ja jalusta.
Alk. 368,07 €
ilman alv
Roll up - Mini
Roll Up mini on loisto vaihtoehto, kun tilaa on vain vähän, kuten vastaanottotiski. Kompakti "mainospaikka", johon saatte uniikilla painatuksella ilmettä ja voitte helposti kertoa lisäinfoa tai tarjouksia. Hintaan sisältyy kaikki tarvittava; painatus, jalusta ja kantokassi.
Alk. 37,32 €
ilman alv

Roll-up painatuksella

Roll-up suuren suosion varmaan selittää niiden helppokäyttöisyys - nimensä mukaisesti vain rullaaat sen auki. Ne on helppo vielä messuille tai tapahtumaan ja saada näyttävyyttä ja väriä osastolle nopeasti ja vaivattomasti. Kaikki roll-upit toimitetaan telineen ja kantokassin kanssa. Myös uniikki painatus kuuluu hintaan.

Roll-upin koko

Kaikki roll-upit ovat 20 cm korkeita, mutta leveyksistä löytyy useita eri vaihtoehtoja. Kapein mallimme on 85 cm, jota on helppo kuljetella mukana ja levein on 200 cm, joka toimii jopa vaihtoehtona messuseinälle. Jos tahdotte jokin muodon roll-upille kysy siitä lisää asiakaspalvelustamme hello@printer.fi.

Roll-up tapahtumissa

Poll-up on kätevä erilaisissa tapahtumissa. Kompaktin koon ja kevyen painon vuoksi roll-up on helppo koota tapahtumassa ja samoin purkaa. Sen avulla saadaan nopeasti väriä ja tyyliä osastolle - oman viestin esille tuominen on super helppoa.

Profiloi yrityksesi Roll-upin avulla

Roll-up helpottaa yrityksen sisäistä ja ulkoista viestintää. Siinä voitte helposti tuoda esille teille tärkeät asiat. Sen suuri pinta mahdollistaa näyttävän esittelyn yrityksen logolla, viestillä tai tuotekuvilla. Roll-up on pitkäikäinen ja monikäyttöinen sijoitus, koska sitä voidaan käyttää eri tapahtumissa. Laadukkaat materiaalit ja tukeva rakenne takaavat sen kestävyyden vuosiksi. Tilaa omasi jo tänään ja vie brändisi näkyvyys uudelle tasolle tapahtumissa ja konttorilla.