Liikelahjat painatuksella

Erilaiset mainos- ja liikelahjat auttavat tekemään yrityksestänne näkyvämmän. Erilaiset painetut mainoslahjat ovat osa yrityksen markkinointisuunnitelmaa ja niiden tulee sopia juuri teidän yrityksellenne. Me Printeillä autamme teitä löytämään juuri teille sopivan liikelahjan sekä painatuksen siihen.

Myynninedistämistuotteemme auttavat sinua tekemään yrityksesi tunnetummaksi. Totta puhuen mikään ei liene yhtä tärkeää yrityksen menestyksen kannalta kuin sen näkyvyyden lisääminen!

Oikean painetun mainostuotteen valitseminen

Jotta profiilituote edistää yrityksesi toimintaa tehokkaasti, on tärkeää, että teet oikeita valintoja yksilöllisten mainostuotteiden suhteen. Nämä tuotteet voivat olla mitä tahansa vaatteista ja laukuista aina messukalusteisiin. Mutta miten löydät parhaat tuotteet yrityksellesi? Tässä on muutamia vinkkejä ja neuvoja.

Mieti mikä tuote sopii yrityksesi tarpeisiin.

Kun tilaat painettuja mainostuotteita, kaikki alkaa siitä, että mietit, mitä yrityksesi tarvitsee. Onko kyseessä t-paita, jossa on logosi? Vai kenties laukku, jossa voisi olla painettuna mainosslogan yhdessä logon kanssa?


Mieti, minkä viestin tahdot kertoa.

Tärkeää ei ole vain itse tuote, vaan myös se, mitä se kertoo yrityksestäsi. On siis hyvä miettiä ennen tilaamista, millaisen viestin haluat lähettää mainostuotteillasi.

Kiinnitä huomiota mainoslahjan laatuun

Toinen erittäin tärkeä näkökohta mainostuotteita valittaessa on sekä itse tuotteen että sen painatuksen laatu.
Hyvä nyrkkisääntö on: mitä laadukkaampi tuote, sitä paremman vaikutelman jätät mainoslahjan saajaan.

Valitse kestävä vaihtoehto.

Nykyään ympäristöstä on tullut yhä tärkeämpi asia sekä yksityishenkilöille että yrityksille - myös meille Printer.fi:ssä. Tarjoamme useita ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja mainostuotteiksi, kuten esim. alumiinipulloja muovin sijaan.

Valitse selkeä painatus tai logo.

Itse tuotteen valinnan lisäksi myös logon tai tekstin muotoilulla on suuri merkitys tehokkaassa markkinoinnissa mainostuotteiden avulla. Aina todellakaan enemmän ei ole parempi!


Tilaa ajoissa.

Vaikka pyrimme nopeaan tuotantoon sekä toimitukseen, on silti hyvä tehdä tilaus hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, johon tuotetta tarvitaan.
Toki jos tilaaminen unohtui, kysy meidän toimitusajoista erikseen sähköpostilla hello@printer.fi - ehkä peli ei ole vielä kokonaan menetetty...

Mainostuotteet tapahtumaasi varten

Olitpa missä tahansa päin Suomea, olemme valmiita auttamaan sinua löytämään tarkoitukseesi sopivat mainostuotteet!


Tiedämme, kuinka vaikealta tämä voi joskus tuntua, mutta se ei todellakaan ole mahdotonta! Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme tarkalleen, miten saamme parhaat tulokset mainostuotteiden painamisessa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, älkää unohtako mahdollisuutta muokata edullisten liikelahjojen muotoilua yksilöllisen viestinne tai logonne mukaan!
Riippumatta siitä, liittyykö ideanne tekstiin, kuviin tai itse painettuihin yhdistelmäkuviin, tiimimme on valmis auttamaan sinua kehittämään ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka korostavat teidän imagoa! Teemme yhdessä teidän ideoista totta!


Liikelahjat painatuksella

Suositut liikelahjat painatuksella

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Ekologinen
Kynäkotelo - Kartonki, eko
Tässä ekologisessa kynäkotelossa on loistavasti tilaa teidän omalle painatukselle. Suosittu giveaway omalla painatuksella erilaisissa kokouksissa ja konferenseissa.
Alk. 5,94 €
ilman alv
Kynäteline - Tekonahka
Tässä keinonahkaisessa kynätelinessä on sisäänrakenettu kello, jossa on monia hyödyllisiä toimintoja. Koteloon voidaan lisäksi painaa teidän oma painatus
Alk. 9,26 €
ilman alv
Juomapullo - Metallinen
600 ml urheilujuomapullo. Tästä metallisesta juomapullosta löytyy 6 herkullista väriä.
Alk. 6,05 €
ilman alv
Pinnaheijastin - polkupyörään
Polkupyörän pinnoihin kiinnitettävä heijastin lisää pyöräilijän näkyvyyttä ja turvallisuutta. Mikä mainoslahja voisi olla tätä tärkeämpi?
Alk. 1,05 €
ilman alv

Eco ImageEko - totta kai!

Ekotuotteistamme löydätte tämän merkin

Laminoitu paperipussi - Vaaka
Korkealaatuinen laminoitu vaaka paperikassi. Kassia on saatavilla viidessä eri koossa, katso mitat kuvauksen kohdalta alempaa.
Alk. 0,54 €
ilman alv
Paperipussi - Litteät kahvat
Tämä monikäyttöinen paperikassi sopii loistavasti esim. kauppoihin ja messuille. Tätä pussia on saatavilla viidessä eri koossa - katso koot alempaa kuvaus kohdasta. Tee tästä paperikassista omalla painatuksella teille kävelevä mainos!
Alk. 0,10 €
ilman alv
Paperikassi - kierrenarukahva
Tässä monikäyttöisessä perus paperikassissa on kierrepaperikahvat. Paperikassi omalla painatuksella sopii messuille, tapahtumiin, lahjakassiksi ja kauppoihin. Paperikassista löytyy seuraavat koot: XS: 180 x 80 x 225 mm, S: 240 x 100 x 320 mm, M: 305 x 170 x 425 mm, L: 400 x 180 x 390 mm, XL: 500 x 180 x 390 mm
Alk. 0,21 €
ilman alv
Pakkausteippi - Standard
Standard pakkausteippimme on valmistettu PVC:stä, mikä tekee teipistä kestävämmän ja vahvemman. Se on myös hiljaisempi kuin edullinen PP-teippi. Brändätty pakkausteippi on kustannustehokas tapa erottua sekä näkyä uusien, potentiaalisten asiakkaiden silmiin!
Alk. 2,35 €
ilman alv

Edulliset mainostuotteet omalla painatuksella

Markkinoinnilla ja yrityksen näkyvyydellä on ratkaiseva merkitys siihen, miten yritys erottuu kilpailijoistaan. Markkinointikeinoja on useita ja erilaiset mainos- ja liikelahjat ovat yksi niistä. Erilaiset mainos- ja liikelahjat omalla painatuksella ovat edullinen, näkyvä ja helppo tapa markkinoida yritystä ja sen tuotteita. Me täällä Printeissä autamme teitä liikelahjojen ja profiilituotteiden valinnassa ja painatuksessa, joten mainostuotteiden ostaminen ja painattaminen on teille helppoa. Liikelahjojen merkitystä markkinoinnissa ei pidä aliarvioida. Näitä tuotteita voi käyttää asiakaslahjoina erilaisissa tilaisuuksissa sekä tapahtumissa. Myös oman henkilökunnan huomioiminen on tärkeää! Jakamalla ihmisille käytännöllisiä ja hauskoja yrityslahjoja yrityksen omalla painatuksella, voitte erittäin tehokkaasti lisätä yrityksenne tunnettuutta ja näkyvyyttä. Ja kukapa ei tahtoisi saada lahjaa, joten huolella valittu tuote on tehokas tapa mainostaa brändiänne sekä jäädä mieliin. Erilaisen mainostuotteiden tulisi olla markkinointinne yksi peruspilari helposti ja kustannustehokkaasti. Käytännölliset ja kohderyhmälle tarpeelliset lahjat ovat parhaita - ne ovat pitkäikäisiä ja hyödyllisiä lahjansaajalle. Nettikaupastamme löytyy paljon mielenkiintoisia tuotteita - kylpytakeista kahvimukeihin ja sateenvarjoista kuulokkeisiin. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti etsimällä uusia tuotteita tuotevalikoimaamme, jotta pystyisimme vastaamaan paremmin yritysten erilaisiin toiveisiin. Ja jos etsimäänne tuotetta ei lyödy nettikaupastamme, ei huolta, me voimme etsiä sen teille.

Olemme liikelahjojen rautainen ammattilainen

Me täällä Printeillä olemme teitä varten. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että saat meiltä henkilökohtaista palvelua, pohdimme kanssanne mikä tuote tai painatus olisi teille se sopivin tai tehokkain. Voitte soittaa tai laittaa sähköpostia ja vastaamme siihen mahdollisimman pian. Olemme koko team valmiina etsimään teille ideaanne sopivan tuotteen. Yksinkertaisesti sanottuna oikeasti henkilökohtaista palvelua, täydestä sydämestä. Autamme teitä löytämään ne oikeat tuotteet oikeaan tilanteeseen juuri teidän yritykselle. Teemme yhteistyötä useiden tunnettujen ja kokeneiden painotalojen kanssa. Valitsette tuotteen, painatuksen ja me toimitamme, tarkasti ja nopeasti. Ja jos tarvitsette vinkkejä mikä painatus tai värit toimisivat parhaiten valitsemassanne tuotteessa, ota yhteyttä meihin ja pohditaan asiaa yhdessä. Näin löydämme teille juuri sen täydellisen mainoslahjan, joka sopii tapahtumaanne ja sen kohderyhmälle.

Mainostuotteet työpaikalla

Mainostuotteet eivät ole ainoastaan lahjoja asiakkaille. Myös työpaikoilla on paljon profiloituja tuotteita, kuten esim. kynät, kirjekuoret, käyntikortit, avainkortit, työntekijöiden vaatteet ja vaikka mitä muuta. Kaikkea tätä ja paljon muuta löydät nettisivultamme ja kauttamme teille uniikisti painattuna. Ja totta kai tähän kategoriaan kuuluvat myös lahjat omalle henkilökunnalle. Mietitkö joulu- tai juhannuslahjaa? Ei huolta, yhdessä löydämme sellaisen riippuen siitä ovatko teidän työntekijät enemmän lenkillä akselmittarin vai riippumatossa kirjan kanssa tyyppiä. Motivoitunut henkilökunta, joka kokee, että heitä arvostetaan, tekee töitä innostuneella ja omistautuneella asenteella. Etsitään siis jutut, jotka sopivat teidän yrityksenne tavoitteisiin ja arvoihin. Tehdään teille täydelliset, pitkäikäiset mainostuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa Printerille, kun etsit toimittajaa, joka välittää teistä ja teidän arvoistanne tilauksen toimituksen jälkeenkin.