Esitteet painatuksella

Voimme auttaa teitä erilaisten esitteiden suunnittelussa ja painatuksessa. Asiakaspalvelumme auttaa teitä valitsemaan oikean paperin ja koon esitteeseen - laita sähköpostia meille hello@printer.fi jo tänään.

Painetut esitteet - tärkeä osa yrityksen markkinointia.


Digilisaation lisääntyessä voi olla helppo unohtaa painetun materiaalin arvo. Fyysisillä tuotteilla, kuten painetuilla esitteillä, on kuitenkin edelleen ratkaiseva merkitys luotaessa asiakkaisiin vahvaa mielikuvaa.


Miksi tarvitaan painettuja esitteitä?


Painetut esitteet tarjoavat yrityksellesi monia etuja. Ensinnäkin ne tarjoavat mahdollisuuden esitellä yrityksesi visuaalisesti houkuttelevalla tavalla. Kauniilla kuvilla, houkuttelevalla tekstillä ja laadukkaalla paperilla on suuri merkitys vastaanottajan huomion herättämisessä. Kauniiseen ja huolella tehtyyn esitteeseen myös palataan usein - se jättää vahvemman muistijäljen kuin nettisivujen selaaminen.Paperinen esite siis auttaa luomaan pysyvämmän muistijäljen ja vaikutelman kuin digitaaliset vaihtoehdot. Kun joku pitää hyvin suunniteltua esitettä kädessään, hän ei ainoastaan lue tietoa - hän myös tuntee sen. Tämän vuoksi neuvommekin asiakkaitamme usein harkitsemaan painettuja esitteitä tukemaan muuta markkinointia.


Painetut esitteet - juuri teille tehdyt ja ainutlaatuiset


Toinen hyvä syy investoida omaan painettuun mainoslehtiseen on mahdollisuus erottua persoonallisesti. Omat painetut esitteet merkitsevät, että sinulla on täysi kontrolli siitä, miten brändisi tai yrityksesi esitetään. Voit valita värit, fontit, kuvat ja tekstin, jotka edustavat täydellisesti yritystäsi ja sen ainutlaatuisia arvoja ja tukevat markkinointisuunnitelmaa.Painetut esitteet luovat myös ammattimaisuuden ja uskottavuuden tunnetta. Jakamalla korkealaatuisia, persoonallisia esitteitä potentiaalisille asiakkaille osoitat, että yrityksesi on vakavasti otettava, luotettava ja sitoutunut toimintaansa. Hyvä tarina auttaa asiakkaitasi samaistumaan yritykseenne - tekee siitä helposti lähestyttävän ja jopa samaistuttavan.


Miten me voimme auttaa?


Me Printerillä ymmärrämme, miten tärkeää on luoda vahva vaikutelma erilaisten markkinointimateriaalien avulla. Siksi tarjoamme teille apua, kun on kyse esitteiden tilaamisesta omalla painatuksella. Tiimimme koostuu kokeneista asiantuntijoista, joilla on asiantuntemusta monenlaisista painetuista tuotteista ja niiden yhdistämisestä toimivan kokonaisuuden saavuttamiseksi. Työskentelemme yhdessä varmistaaksemme, että jokainen asiakas saa tarvitsemansa avun erityisvaatimuksiinsa - olipa kyse sitten ulkoasun suunnittelusta tai paperityypin valinnasta. Me olemme täällä teitä varten, joten kysy - me autamme!Kun valitset meidät painetun esitteesi toimittajaksi, voit olla varma korkealaatuisesta tuotteesta. Laatu on meillä aina etusijalla, mikä näkyy sekä tuotteissamme että tuotannon nopeudessa ja tehokkuudessa.Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää siitä, miten voimme auttaa sinua teidän painettujen esitteiden tilaamisessa. Odotamme innolla yhteistyötä kanssanne brändiänne vahvistavien markkinointimateriaalien luomiseksi.

Esitteet

Suositut esitteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Esite
Esitteet ovat erikoisalaamme. Jos etsit esitteiden painajaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Toimitamme esitteitä eri formaateissa ja eri sivumäärillä asiakkaille ympäri maata.
Alk. 0,00 €
ilman alv
Taitettu esite - A4
Erilaiset esitteet ovat loistava tapa mainostaa yritystäsi. Se sopii erinomaisesti jaettavaksi messuilla tai asiakkaille kaupoissa. Voimme räätälöidä esitteitä tarpeidenne mukaan.
Alk. 0,17 €
ilman alv
Taitettu esite - A5
Erilaiset esitteet ovat loistava tapa mainostaa yritystäsi. Se sopii erinomaisesti jaettavaksi messuilla tai asiakkaille kaupoissa. Voimme räätälöidä esitteitä tarpeidenne mukaan.
Alk. 0,09 €
ilman alv
Taitettu esite - A6
Erilaiset esitteet ovat loistava tapa mainostaa yritystäsi. Se sopii erinomaisesti jaettavaksi messuilla tai asiakkaille kaupoissa. Voimme räätälöidä esitteitä tarpeidenne mukaan.
Alk. 0,06 €
ilman alv

Painetut esitteet

Erilaiset painetut esitteet ovat yksi kustannustehokkaimmista tavoista tavoittaa suuri kohderyhmä. Ne ovat erinomaisia myynnin tukimateriaaleja eri tilanteissa. Huolella suunnitellut ja korkealaatuiset esitteet luovat vahvan mielikuvan yrityksestänne.


Meidän valikoimastamme löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja, kuten koko, muoto, paperi ja värit. Edistyksellinen teknologia yhdistettynä vuosien ammattitaitoon takaa, että esitteestänne tulee korkealaatuinen ja houkutteleva, joka jättää vastaanottajien muistiin vahvan ja positiivisen muistikuvan. Älä siis odota, vaan ryhdy jo tänään suunnittelemaan esitettä, jolla tavoitat kohderyhmänne!


Yleisemmin esitteitä jaetaan messuilla ja erilaissa tapahtumissa. Esitteiden jakamisen etu on siinä, että vain kiinnostuneet ottavat sen - säästetään kuluissa sekä luontoa. Toinen suosittu tapa on tehdä postitus kohderyhmälle. Tai kuten kiinteistövälittäjät tekevät, jakaa esitettä vain alueellisesti. Toki mainosesitteen voi laittaa jokaisen lähettävän paketin mukaan - ehkä tarjouskoodi seuraavan tilaukseen. .

Valitse tilanteeseen sopiva painettu esite

Esite kannattaa valita tilanteen ja tapahtuman mukaan sopivaksi. Tärkeintä kuitenkin on, että esite on tyylikäs, ammattimainen ja ajan tasalla. Näin ne edistävät myyntiä ja luovat positiivista mielikuvaa yrityksestänne.