Keittiötarvikkeet painatuksella

Yrityslahjan keksiminen joskus aiheuttaa melkoisesti päänvaivaa, sillä lahjansaajia on monenlaisia ja pitäisi keksiä kaikille mieluisia, käyttöön tulevia lahjoja. Keittiöön tulevat liikelahjat ovat varmoja valintoja, sillä ruokaa laitetaan ja nautitaan niin töissä kuin kotonakin - käyttöä siis taatusti löytyy. Valikoimamme keittiötarvikkeet ovat paitsi käytännöllisiä, myös kauniita. Veitsisetit, leikkuulaudat, maustepurkit, lasit, mukit ja karahvit on myös pakattu tyylikkäisiin lahjapakkauksiin, joihin voidaan painaa yrityksen logo tai nimi. Laadukkaat keittiötarvikelahjat toimivat aina niin isolle kuin pienellekin yritykselle.
Keittiötarvikkeet

Suositut keittiötarvikkeet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Pippuri- ja suolamylly - Kevät
Näitä tarvitaan joka keittiössä; suola- ja pippurimyllyt. Tilaa nyt tämä käytännöllinen liikelahja omalla painatuksella.
Alk. 9,31 €
ilman alv
Viinitarvikesetti - Kompakti
Tyylikäs puinen viinitarvikesetti. Tämä on ylellinen liikelahja teidän omalla painatuksella.
Alk. 15,33 €
ilman alv
Kahvikuppisetti - Boda - 2 kuppia  Seasons
Kahvikuppisetti, jossa on kaksi ihanaa, lasista kahvikuppia (200 ml). Kaksoisseinät eristävät lämpöä, joten kupit toimivat kuuman juoman kanssa. Toimitetaan ylellisessä lahjapakkauksessa!
Alk. 20,47 €
ilman alv
Lasisetti - Boda - 2 osaa  Seasons
Eristävä, kaksiseinäinen lasi, joka säilyttää lämpötilan sekä kuumille että kylmille juomille - loistava liikelahja idea logopainatuksella.
Alk. 24,40 €
ilman alv

Korkealaatuiset keittiötarvikelahjat

Laadukkaat keittiötarvikkeet tekevät kokkaamisesta nautinnollista ja sujuvaa. Siksi valikoimamme huolella valitut keittiötarvikkeet ovat suosittuja liikelahjoja. Sen lisäksi että laadukkaat tarvikkeet helpottavat ruoanvalmistusta, ovat ne myös keittiön kaunistajia! Lahjat voidaan viimeistellä painamalla tai kaivertamalla yrityksen logo tai nimi niihin. Keittiötarvikkeita ei voi olla koskaan liikaa, joten mikä olisikaan sen osuvampi liikelahja yritykselle tai työntekijälle?