Keittiötarvikkeet painatuksella

Yrityslahjan keksiminen joskus aiheuttaa melkoisesti päänvaivaa, sillä lahjansaajia on monenlaisia ja pitäisi keksiä kaikille mieluisia, käyttöön tulevia lahjoja. Keittiöön tulevat liikelahjat ovat varmoja valintoja, sillä ruokaa laitetaan ja nautitaan niin töissä kuin kotonakin - käyttöä siis taatusti löytyy. Valikoimamme keittiötarvikkeet ovat paitsi käytännöllisiä, myös kauniita. Veitsisetit, leikkuulaudat, maustepurkit, lasit, mukit ja karahvit on myös pakattu tyylikkäisiin lahjapakkauksiin, joihin voidaan painaa yrityksen logo tai nimi. Laadukkaat keittiötarvikelahjat toimivat aina niin isolle kuin pienellekin yritykselle.
Keittiötarvikkeet

Suositut keittiötarvikkeet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Viinisetti - Shakki
Täydellinen lahja rentoumiseen; viinipullotarvike setti, shakkilauta ja hyvää juomaa. Viimeistele viinitarvikesetti firman painatuksella.
Alk. 12,70 €
ilman alv
Viinisetti - Perus
Viinitarvikesetti, jossa on pullonkorkki sekä korkkiruuvi. Tämä viinitarvikesetti voidaan viimeistellä firman logolla tai nimellä.
Alk. 4,62 €
ilman alv
Viinilaatikko kahdelle pullolle - Plywood
Ylellinen puinen lahjalaatikko kahdelle viinipullolle firman omalla painatuksella. Loistava laatikko vaikka joululahja viineille joulutoivotuksen kera!
Alk. 7,76 €
ilman alv
Maustelaatikko - Delux
Hauska ja hyödyllinen lahja asiakkaille ja työntekijöille. Anna mausteita ja öljyjä omalla etiketilläsi!
Alk. 15,03 €
ilman alv

Korkealaatuiset keittiötarvikelahjat

Laadukkaat keittiötarvikkeet tekevät kokkaamisesta nautinnollista ja sujuvaa. Siksi valikoimamme huolella valitut keittiötarvikkeet ovat suosittuja liikelahjoja. Sen lisäksi että laadukkaat tarvikkeet helpottavat ruoanvalmistusta, ovat ne myös keittiön kaunistajia! Lahjat voidaan viimeistellä painamalla tai kaivertamalla yrityksen logo tai nimi niihin. Keittiötarvikkeita ei voi olla koskaan liikaa, joten mikä olisikaan sen osuvampi liikelahja yritykselle tai työntekijälle?