Sateensuojat painatuksella

Kuivat vaatteet ja iloinen mieli. Mikään ei pelasta päivää niinkuin sateensuoja sateisena päivänä! Täältä löydätte sadeviitat, selkärepun suojat ja sateenvarjot omalla painatuksella.

Sateensuojat painatuksella - tehokas tapa erottua

Kun pilvet kerääntyvät ja alkaa satamaan, sateensuojista tulee korvaamaton tuote kaikille. Mutta entäpä jos voisit yhdistää sateensuojan ja mahdollisuuden mainostaa yritystäsi? Meiltä voit tilata räätälöityjä sateensuojia, jotka pitävät asiakkaasi kuivana mainostaen samalla yritystäsi.

Jää mieliin painetulla sateensuojalla

Valitsemalla painetut sadetakit tai sateenvarjot sinulla on hyvä mahdollisuus tehdä pysyvä vaikutus kohdeyleisöösi. Logosi tai yrityksesi nimi näkyy joka kerta, kun sateensuojaa käytetään, joten se on loistava väline mainontaan ja yrityspainatukseen. Mahdollisuus siis kertoa viestiäsi ainutlaatuisella ja mieleenpainuvalla tavalla.

Viimeistele sadesuojasi tekstillä ja kuvilla

Sateensuojan personointi tekstillä ja kuvilla on fiksu tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä. Halusitpa sitten mainoslauseen, inspiroivan sitaatin tai huomiota herättävän kuvan, autamme sinua luomaan painetun sateensuojat edustaamaan brändiäsi tai yritystäsi.

Tilaa painettu sateensuoja seuraavaan tapahtumaasi

Suunnitteletko ulkoilmatapahtumaa, messuja tai kenties yrityskoulutusta? Mikset tilaisi räätälöityjä sadesuojia osaksi markkinointimateriaalejasi? Se on käytännöllinen lahja osallistujille ja sille löytyy käyttöä myös itse tapahtuman jälkeen. Lisäksi se osoittaa, että välität asiakkaidesi hyvinvoinnista, mikä voi auttaa luomaan myönteisiä mielleyhtymiä brändiisi.

Meiltä korkealaatuiset sateensuojat painatuksella

Meillä on monen vuoden kokemus laadukkaiden painettujen tuotteiden toimittamisesta yrityksille. Asiantuntijatiimimme työskentelee kanssasi luodakseen juuri teille sopivan sadesuojan - tuotteen joka vastaa teidän erityistarpeisiin ja odotuksiini. Halusitpa sitten sisällyttää logon, tekstin tai kuvan, me varmistamme, että painettu sateensuojasi on juuri sellainen kuin haluat.

Sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen

Sateensuojien ostaminen omalla painatuksella on enemmän kuin kertaluonteinen investointi. Se on tapa vahvistaa brändiäsi ja saada lisää näkyvyyttä. Joka kerta, kun joku käyttää painettua sateensuojaasi, saa hän muistutuksen yrityksestäsi ja viestistä, jonka haluat välittää. Tämä auttaa lisäämään yrityksesi näkyvyyttä ja tunnettuutta kilpailluilla markkinoilla.

Ota yhteyttä jo tänään

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja katsotaan yhdessä miten voimme auttaa sinua luomaan tehokkaan ja mieleenpainuvan sateensuojan omalla painatuksella. Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi sellaisen tuotteen luomiseksi, joka ei ainoastaan vastaa tarpeitasi, vaan myös ylittää odotuksesi.

Sateensuojat

Suositut sateensuojat

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Sateenvarjo - Värillinen sisältä
Sisältä värikäs automaattisesti kokoontaittuva sateenvarjo. Sateenvarjossa on 8 paneelia, muovikahva ja se suljetaan tarranauhalla.
Alk. 9,01 €
ilman alv
Sadetakki
Täydellinen mainostuote - sadetakki omalla painatuksella piristämään sadepäivää.
Alk. 6,10 €
ilman alv
Sateenvarjo - Taitettava - Mauro Conti  Mauro Conti
Mauro Conti laadukas sateenvarjo, jonka koko on Ø 97 x 58 cm. Sateenvarjoa saa sekä mustana että beigenä. Tilaa Tästä luksus mainoslahja asiakkaillenne.
Alk. 10,57 €
ilman alv
Golfbagin suojus - Nylon
Nylon sadesuoja golfbagin päälle. Laita logosi suojukseen ja jaa se sadepäivinä!
Alk. 15,12 €
ilman alv
Meiltä Printeriltä löydätte tuhansia liikelahjoja, joihin on mahdollista tehdä yrityksen oma painatus. Autamme teitä koko matkan ideasta tuotteen valintaan ja painatukseen. Jos tarvitsette apua tilauksen kanssa, laita viestiä hello@printer.fi tai soita 02 230 6000 asiakaspalveluumme.