Sateensuojat painatuksella

Kuivat vaatteet ja iloinen mieli. Mikään ei pelasta päivää niinkuin sateenvarjo sateisena päivänä! Täältä löydätte sadeviitat, selkärepun suojat ja sateenvarjot omalla painatuksella.

Sateenvarjot painatuksella - näkyvä mainospaikka yrityksellesi

Aikana, jolloin kilpailu on kovaa ja jokainen yritys taistelee asiakkaiden huomiosta, on erityisen tärkeää erottua muista. Erottuminen on ratkaisevaa yrityksesi menestyksen kannalta. Yksi näkyvä ja kustannustehokas tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä ovat mainossateenvarjot.

Mainossateenvarjot omalla uniikilla painatuksella ovat olleet jo pitkään suosittu valinta yrityksille, jotka haluavat näkyä hienovaraisesti tarpeellisella tavalla. Kun tilaat meiltä uniikisti painettuja sateenvarjoja, et saa ainoastaan suojaa sateelta - saat myös mahdollisuuden tuoda logosi tai iskulauseesi esille näkyvällä tavalla.


Sateenvarjo logopainatuksella

Sateenvarjojen koko mahdollistaa sekä tekstin että näyttävien kuvien painamisen niihin, joten ne ovat täydellisiä mainospaikkoja yrityksille. Oikeanlaisella suunnittelulla sateenvarjot toimivat mainoksina, jotka tavoittavat ihmiset siellä, missä he todennäköisimmin ovat - ulkona ja liikkeessä.

Erilaiset mainostuotteet omalla logolla tai mainospainatuksella antavat ammattimaisen kuvan yrityksestä ulospäin. Se on osa teidän brändistrategiaanne, johon kannattaa käyttää aikaa ja resursseja, jotta se toimii ja jää mieleen sekä organisaation sisällä että asiakkaidenne keskuudessa.

Painetut, uniikit sateenvarjot

Painettujen sateenvarjojen tilaaminen on nopeaa ja helppoa ja meillä koko tuotantoprosessi tapahtuu ”talon sisällä”, mikä takaa parhaan mahdollisen laadun ja pitää hinnat alhaisina - halpojen sateenvarjojen ei todellakaan tarvitse tarkoittaa alhaista laatua!


Pyrimme mahdollisimman lyhyeen toimitusaikaan tilauksen ja toimituksen välillä, joten riippumatta siitä, missä päin yrityksesi sijaitseekaan. Uudet mainossateenvarjosi saapuvat perille nopeammin kuin uskotkaan!


Tarjoamme erilaisia painatus vaihtoehtoja; voit valita joko klassisen mustavalkopainatuksen tekstin/kuvan/logon tai väritulostuksen riippuen siitä, mitä yrityksen graafinen profiili edellyttää. Kannattaa miettiä enemmän silti sitä mitä haluat viestiä kuin sitä, kuinka paljon rahaa käytät - joskus juuri se yksinkertaisin viesti on vahvin! 


Olemme totta kai apunamme koko tilausprosessin ajan. Jos matkan varrella ilmenee kysymyksiä - henkilökuntamme on valmiina auttamaan sekä sähköpostitse että puhelimitse joka arkipäivä toimistoaikana.


Ostamalla ihmisille tarpeellisia myynninedistämistuotteita, kuten nämä logopainetut sateenvarjot, saat ainutlaatuisen mahdollisuuden näkyä kaduilla, toreilla tai puistoissa - siellä missä ihmiset liikkuvat. Hyvä investointi alkaa usein pienemmällä kuin luuletkaan, joten ei pidä unohtaa sateenvarjon potentiaalia!

Yhteenvetona voidaankin todeta, että on monia hyviä syitä, miksi yrityksesi kannattaa hankkia sateenvarjot omalla painatuksella - valitse siis toimittajaksi yritys, joka takaa parhaan palvelun ja tuotevalikoiman!


Sateensuojat

Suositut sateensuojat

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Sateenvarjo - Klassikko  Charles Dickens
Charles Dickens sateenvarjo lasikuituvarrella ja nahka kahvalla.
Alk. 17,42 €
ilman alv
Sateenvarjo - Värillinen sisältä
Sisältä värikäs automaattisesti kokoontaittuva sateenvarjo. Sateenvarjossa on 8 paneelia, muovikahva ja se suljetaan tarranauhalla.
Alk. 8,58 €
ilman alv
Sateenvarjo - Moninvärinen
Värikäs sateenvarjo automaattisella avautumismekanismilla ja 8 paneelilla. Sateenvarjossa on metallikahva ja tarrakiinnitys.
Alk. 6,72 €
ilman alv
Sadeviitta pallossa avaimenperä - Klot  Bullet
Sadeviittaa säilytetään pallossa, jossa on avainrengas. Palloon voidaan painaa teidän logo ja hauska kesäviesti. Avaimiin tai reppuun koukulla kiinnitettynä sadeviitta kulkee helposti mukana!
Alk. 1,72 €
ilman alv
Meiltä Printeriltä löydätte tuhansia liikelahjoja, joihin on mahdollista tehdä yrityksen oma painatus. Autamme teitä koko matkan ideasta tuotteen valintaan ja painatukseen. Jos tarvitsette apua tilauksen kanssa, laita viestiä hello@printer.fi tai soita 02 230 6000 asiakaspalveluumme.