Painetut kangasliput

Jos tahdotte yrityksenne tai tapahtuman näkyvän jo kaukaa, ovat erilaiset liput siihen hyvä ratkaisu. Mainosliput, Beach flagit eli siipibannerit ja julkisivuliput auttavat teitä näkymään ja erottumaan massasta. Taattua näkyvyyttä tyylikkäästi! Lippuja voidaan käyttää monissa eri paikoissa kuten toimistoissa, kaupoissa, messuilla ja tapahtumissa.

Painettujen lippujen käyttötavat

Yksi painettujen lippujen tärkeimmistä eduista mainosvälineenä on se, että ne voidaan sijoittaa lähes minne tahansa. Tämän vuoksi ne sopivat erinomaisesti hyvin monenlaisille yrityksille.

Toimistossa tai myymälässä lipuilla voi luoda vahvan visuaalisen ilmeen. Hyvin sijoitettu lippu kiinnittää ohikulkevien asiakkaiden huomion ja houkuttelee heidät myymälään. Lisäksi ne auttavat luomaan johdonmukaisemman brändin ilmeen, kun ne sopivat yhteen muiden markkinointimateriaalien kanssa.

Tapahtumissa ja messuilla liput toimivat erinomaisina opasteina. Ne auttavat kävijöitä löytämään tiensä kaikkien osastojen ja tarjousten välillä.


Olemme myös nähneet, miten tehokkaasti asiakkaamme ovat käyttäneet lippuja urheilutapahtumissa, sponsoroitujen joukkueiden tai tapahtumien yhteydessä, kun he haluavat osoittaa yhteenkuuluvuutta.


Suunnitteluprosessi

Kun tilaat meiltä omat painetut lippusi, opastamme sinua koko suunnitteluprosessin ajan. Autamme sinua suunnittelemaan lipun, joka edustaa parhaiten brändiäsi ja tarjoaa parhaan visuaalisen kokonaisuuden.

Väreillä, logolla ja tekstillä on tässä yhteydessä tärkeä rooli. Asiantuntemuksemme tällä alalla takaa, että saat neuvoja ja opastusta, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn painetusta lipustasi.

Kun laatu ratkaisee

Painettujen lippujen tuotannossa laatu on aina etusijalla. Olemme toimineet alalla yli kaksi vuosikymmentä, joten meillä on vahva materiaali- ja tuotantotuntemus. Tiedämme, mikä sopii parhaiten eri tarkoituksiin, miten saadaan aikaan elinvoimaisimmat värit ja millä tekniikoilla saadaan kestävimmät tulokset.

Ja totta kai pyrimme tarjoamaan mahdollisimman paljon ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja sekä itse tuotteissa että tuotannon aikana.

Painetut liput tarjoavat yrityksille hyvän tavan erottua markkinoilla. Halusitpa sitten käyttää niitä sisäisesti tai ulkoisesti, erityistapahtumissa tai päivittäin myymälän ulkopuolella - voimme tarjota tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme ansiosta voimme taata sinulle tuotteen, joka vastaa odotuksiasi laadun, kestävyyden ja visuaalisen ilmeen osalta.

Painetut kangasliput

Suositut painetut kangasliput

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Beachflag - Hain evä
Hain evän muotoisia Beachflag rantalippuja on saatavana 3 eri kokoa; S 62 x 240 cm, M 74 x 340 cm ja L 80 x 470 cm. Lipun mukana toimitetaan masto, painettu lippu ja kantolaukku. Painatus kuuluu beach flagin hintaan.
Alk. 50,31 €
ilman alv
Mainoslippu - Standard
Mainoslipussa brändisi näkyy kauas! Valmistamme mainoslippuja yleisimpiin kokoihin, mutta on tietenkin mahdollista räätälöidä minkä tahansa kokoisia lippuja. Lippu on vaihdettava noin 2-3 kertaa vuodessa riippuen siitä, missä se on ja minkä kokoinen se on. Voimme tarvittaessa auttaa ulkoasun ja suunnittelun kanssa.
Alk. 30,66 €
ilman alv
Mainoslippu - Pystysuora
Mainoslipussa brändisi näkyy kauas! Valmistamme mainoslippuja yleisimpiin kokoihin, mutta on tietenkin mahdollista räätälöidä minkä tahansa kokoisia lippuja. Lippu on vaihdettava noin 2-3 kertaa vuodessa riippuen siitä, missä se on ja minkä kokoinen se on. Voimme tarvittaessa auttaa ulkoasun ja suunnittelun kanssa.
Alk. 35,70 €
ilman alv
Beachflag -  Pisara
Näyttävä pisaran muotoinen rantalippu, beachflag, on saatavana kolmessa eri koossa: Small: 70 x 235 cm, Medium: 107 x 353 cm ja Large: 135 x 428 cm. Mukana masto, painettu lippu ja kantolaukku. Painatus kuuluu beach flagin hintaan.
Alk. 58,71 €
ilman alv

Lippujen huminaa

Kautta historian on erilaisia lippuja käytetty kertomaan tarinaa. Ennen liput olivat käsityötaidon mestariteoksia. Nykyään korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista valmistetut liput kertovat oman aikansa tarinoita ja jatkavat elämäänsä somessa kertoen brändistänne.

Kysy apua meitlä

Jos ette ole varma, mikä lippumalli sopisi parhaiten teille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme täällä teitä varten auttamassa teitä kertomaan teidän tarinaanne.