Muut printtituotteet painatuksella

Paperiset pöytäkolmiot ovat tyylikäs ja edullinen ratkaisu, jos haluat näyttää esim. juomalistan ja menun ravintolan pöydissä. Pöytäkolmioiden etu on se, että ne vievät vain vähän tilaa pöydällä. Jos tämä malli ei ole se mitä etsitte, ei huolta - ota meihin yhteyttä hello@printer.fi ja etsitään teille se teidän idean painotuote!

Painetut pöytäkolmiot - tehokas tapa välittää viestisi

Painetut pöytäkortit, kolmiot ja kartiot, ovat suosittu ja tehokas väline yrityksille, jotka haluavat korostaa brändiään tai välittää tiettyjä viestejä huomiota herättävällä tavalla. Ne sijoitetaan usein pöydille, tiskeille tai muille pinnoille, joissa ne herättävät helposti vierailijoiden ja asiakkaiden huomion.

Painettujen pöytäkorttien käyttömahdollisuudet

Pöytäkortteja käytetään niin ravintoloissa, joissa esitellään päivän ruokalaji, kuin messuilla, joilla yritykset haluavat mainostaa palvelujaan tai tuotteitaan. Toimistoympäristöissä niitä voidaan käyttää ilmoittamaan kokoushuoneiden nimet tai opastamaan vierailijoita rakennuksen sisällä.

Suunnittelun monet mahdollisuudet

Pöytäkorttien suunnittelussa on monia mahdollisuuksia. Valitsemalla oikeat värit, fontit ja kuvat voit luoda ammattimaisen kokonaisuuden, joka edustaa yritystäsi parhaiten. On tärkeää, että viesti on tarpeeksi pelkistetty, jotta lopputulos on selkeä ja helposti luettava.

Materiaali

Materiaalin valinnalla on suuri merkitys paitsi ulkonäköön myös pöytäkortin kestävyyteen. Tarjoamme erilaisia materiaalivaihtoehtoja, kuten pahvia, muovia sekä kestävämpiä vaihtoehtoja, jotka auttavat vähentämään ympäristövaikutuksia.

Miksi valita juuri meidät?

Meillä on pitkä kokemus erilaisten painotuotteiden tuotannosta, mukaan lukien pöytäkortit. Asiantuntemuksemme ja kokemus takaa korkealaatuiset painotuotteet, jotka on räätälöity tarpeidesi mukaan, etsitpä sitten jotain perinteistä tai jotain ainutlaatuisempaa.

Painettujen ”pöytäpuhujien” edut

Näkyvyys

Erilaisten pöytäkorttien ja telineiden ehdoton vahvuus on niiden näkyvyys. Ne eivät vie paljon tilaa, mutta tekevät silti voimakkaan vaikutuksen, koska ne ovat suoraan katsojan näkökentässä.

Kustannustehokkuus

Näihin tuotteisiin sijoittaminen on kustannustehokasta, sillä ne ovat nopeasti tuotettavissa ja ne tarjoavat pitkällä aikavälillä suuren näkyvyyden verrattuna muihin markkinointimateriaaleihin.

Tilatessa huomioon otettavia asioita

Kun päätät tilata näitä klassisia mainostuotteita, kannattaa ottaa huomioon muutamia näkökohtia:

1. Tarkoitus: määrittele tarkoitus - pitäisikö sen tiedottaa tarjouksista, näyttää erilaisia vaihtoehtoja vai toimia kenties opasteena?

2. Ulkoasu: Suunnittele ulkoasu huolellisesti; tekstin koko, kontrasti ja logon sijoittelu ovat ratkaisevia osatekijöitä.

3. Määrä: Mieti, kuinka monta kappaletta tarvitset sen perusteella, mihin ne sijoitetaan ja kuinka usein tiedot muuttuvat.

4. Toimitusaika: Suunnittele tilauksesi niin, että se sopii aikatauluihisi - pyrimme aina toimittamaan nopeasti ja tehokkaasti. Mutta muista, että ihan viime tinkaan ei tilausta kannata jättää.

5. Kestävä kehitys: Jos ympäristö on yrityksellesi tärkeä asia, kysy meiltä ympäristöystävällisistä vaihtoehdoistamme, kun tilaat mainostuotteitasi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että erilaiset painetut tuotteet yhdessä on loistava keino tehdä ammattimainen vaikutelma ilman suurempia ponnisteluja. Älä epäröi yhdistää näiden tuotteiden toiminnallisuuksia; esimerkiksi painetut materiaalit, kuten vihkot, kynät ja pöytäkortit toimivat loistavasti yhdessä erilaisten kangasmainosten kanssa tapahtumissa tai kampanjoissa.

Me autamme sinua tietenkin koko prosessin ajan - ideasta valmiiseen tuotteeseen - tämä on meidän palvelutakuumme! Valitsitpa minkä tahansa tuotteen valikoimastamme, meidän kokemus ja ammattitaito ovat sinun käytössäsi apuna. Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää!

Muut printtituotteet

Suositut muut printtituotteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Kolmiokortti
Kolmiokortti tai kuten jotkut sanovat pöytä ständi, jossa on markkinointiviesti, maksaa itsensä nopeasti takaisin. Se on täydellinen väline lisämyyntiin tai viestin sekä ohjelman kertomiseen, kun vieras tai vierailija on jo paikalla. Siihen voidaan painaa teidän oman materiaalin mukaan, esim. painettu QR koodi on näppärä tapa saada asiakkaat teidän nettisivuille!
Alk. 0,32 €
ilman alv
Läpsytin
Taputtajat - nämä väsymättömät, kovaääniset kannustajat sopivat täydellisesti istuimille ennen ottelua. Painatuksesi on sijoitettu molemmille puolille, joten sinulla on suuri painatusalue, johon voit tehdä näyttävän mainoksen tai mahdollisesti kertoa yleisölle isonkin määrän infoa!
Alk. 0,85 €
ilman alv
Postikortti
Postikortin lähettäminen on sekä tyylikästä että klassista ja kortilla on suuri huomioarvo. Postikortit on painettu kartonkipaperille, jossa on kiiltävä etupuoli ja kirjoitettava takapuoli.
Alk. 0,04 €
ilman alv
Pöytäkortti, kaksipuolinen
2-puoleinen pöytäkortti, joka sopii täydellisesti pöydälle tai tiskille mainostamaan tai kertomaan lisää tuotteista ja palveluista. Täydellinen työväline lisämyyntiin tai uutuuden esille tuomiseen, kun vieras tai kävijä on jo paikalla. Valitse matta tai kiiltävä laminointi kortteihin.
Alk. 1,07 €
ilman alv

Eco ImageEko - totta kai!

Ekotuotteistamme löydätte tämän merkin

Kolmiokortti
Kolmiokortti tai kuten jotkut sanovat pöytä ständi, jossa on markkinointiviesti, maksaa itsensä nopeasti takaisin. Se on täydellinen väline lisämyyntiin tai viestin sekä ohjelman kertomiseen, kun vieras tai vierailija on jo paikalla. Siihen voidaan painaa teidän oman materiaalin mukaan, esim. painettu QR koodi on näppärä tapa saada asiakkaat teidän nettisivuille!
Alk. 0,32 €
ilman alv