Tapahtumateltat painatuksella

Tyylikäs ja näyttävä tapahtumateltta houkuttelee potentiaalisia asiakkaita tutustumaan teltan tuotteisiin. Valikoimistamme löytyy useita eri telttamalleja ja -kokoja, joihin voidaan painaa juuri teidän oma, uniikki painatus.
Tapahtumateltat

Suositut tapahtumateltat

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Tapahtumateltta - Pop Up - 2 x 2
Tapahtumateltta Pop Up 2 x 2 on täydellinen, kun tahdot tulla nähdyksi ja saada suojaa esim. ulkoilmatapahtumassa. Kevyt ja helposti koottava sekä kuljetettava teltta omalla painatuksella kaikenlaisiin tapahtumiin.
Alk. 539,54 €
ilman alv
Tapahtumateltta - Pop Up - 3 x 4,5
Tapahtumateltta Pop Up 3 x 4,5 on täydellinen, kun tahdot tulla nähdyksi ja saada suojaa esim. ulkoilmatapahtumassa. Kevyt ja helposti koottava sekä kuljetettava teltta omalla painatuksella kaikenlaisiin tapahtumiin.
Alk. 890,55 €
ilman alv
Aika on rahaa messuilla. Kukaan ei tahdo tuhlata aikaa messuosaston rakentamiseen. Samoin asiakkaat eivät pysähdy tai vietä aikaa osastolla, joka ei houkuttele tai jonka viesti ei ole selkeä. Ratkaisu molempiin haasteisiin on pop-up ja ilmatäytteiset teltat. Ne ovat nopeita koota ja yriyksen viesti saadaan selkeästi ja näyttävästi painetettua niihin. Teltan mukana tulee kahvallinen säilytyskassi, joten kuljettaminen ja säilytys on helppoa. Itse teltat on nopea koota. Teltat on valmistettu kevyistä, mutta vahvoista materiaaleista ja rekenne suunniteltu kestämään säänvaihteluita. Varsinkin ulkoilmatapahtumissa teltat ovat suosittuja juuri säänsuojana - hetki varjoa auringon paahteesta tai suojaa sateelta...samalla voidaankin sitten jutella mukavia teidän yrityksestänne!