Tapahtumateltat painatuksella

Tyylikäs ja näyttävä tapahtumateltta houkuttelee potentiaalisia asiakkaita tutustumaan teltan tuotteisiin. Valikoimistamme löytyy useita eri telttamalleja ja -kokoja, joihin voidaan painaa juuri teidän oma, uniikki painatus. Markkinoinnissa on kannattaa välillä ajatella laatikon ulkopuolelle. Yksi sellainen, joka ei ehkä tule ensimmäisenä mieleesi, on painettujen tapahtumateltojen käyttö. Ne ovat tehokas ja näyttävä keino lisätä brändisi näkyvyyttä ja tunnistettavuutta erityyppisissä tapahtumissa.

Tapahtumateltta omalla painatuksella

Painettu tapahtumateltta luo vahvan visuaalisen ilmeen ja kiinnittää huomion yritykseesi. Kokonsa vuoksi niistä tulee usein messujen tai tapahtumien keskipiste, joten ne ovat täydellisiä paikkoja lanseerata tai vahvistaa tuotetta tai brändiä.Painetut telttamme suunnitellaan värivalintojen, logon sijoittelun ja muiden graafisten elementtien osalta täysin yrityksen tarpeiden mukaisesti. Valikoimistamme löytyy tapahtumatelttoja, jotka sopivat esim. messuille, jos haluat esitellä tuotteesi tai palvelusi hiukan rauhallisemmassa ympäristössä. Löydät meiltä myös messu- ja näyttelytelttoja.

Messuteltta

Näyttelytelttojen avulla voit luoda teltan sisälle vaikkapa kokonaisen minikaupan, jossa kävijät voivat kiertää ja tutustua tarjontaasi.

Toisin kuin kooltaan pienemmät juhla- tai tapahtumateltat, nämä messuteltat ovat yleensä täysin varustettuja sivuseinillä ja sisäänkäynnillä, mikä mahdollistaa rauhallisen ilmapiirin luomisen teltan sisälle. Messuteltat on myös suunniteltu niin, että ne on helppo koota ja purkaa.

Teltat tapahtumiin

Kun suunnittelet suurta tapahtumaa, voi olla viisasta harkita tapahtumateltan käyttöä. Näihin telttoihin mahtuu niiden koosta riippuen muutamasta ihmisestä satoihin. Ne suojaavat auringolta tai sateelta ja tarjoavat samalla avoimen tilan, jossa kävijät voivat seurustella.


Kun valitset telttoja tapahtumiin, muista suunnitella painatus, joka kuvastaa yrityksesi brändiä ja viestiä - olipa kyseessä sitten yrityksesi värimaailma, logo tai iskulause.


Parhaat vaihtoehdot

Se, minkälainen painettu tapahtumateltta on sopivin teille, riippuu täysin siitä, mitä haluat saavuttaa tapahtumalla ja minkälaista yleisöä tavoittelet.Jos etsit parasta tapaa mainostaa tuotetta tai palvelua, messuteltta on ehkä sopivin vaihtoehto. Jos haluat luoda mukavan ympäristön, jossa ihmiset voivat olla viihtyä toistensa kanssa epävirallisemmassa ympäristössä, juhlateltta voi olla täydellinen valinta.


Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa, meillä on oikea ratkaisu sinulle. Tarjoamme kaikkea pienistä painetuista teltoista suuriin näyttelytelttoihin. Autamme sinua luomaan parhaan mahdollisen teltan ja maksimoimaan näkyvyytesi, suunnittelitpa sitten messuja, yritystapahtumaa tai mitä tahansa muuta tapahtumaa. Ota yhteyttä, niin saat lisätietoja siitä, miten voimme auttaa yritystäsi erottumaan joukosta.


Tapahtumateltat

Suositut tapahtumateltat

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Tapahtumateltta - Pop Up - 2 x 2
Tapahtumateltta Pop Up 2 x 2 omalla painatuksella on täydellinen, kun tahdot tulla nähdyksi ja saada suojaa esim. ulkoilmatapahtumassa. Kevyt ja helposti koottava sekä kuljetettava teltta omalla painatuksella kaikenlaisiin tapahtumiin.
Alk. 566,52 €
ilman alv
Tapahtumateltta - Pop Up - 2 x 3
Tapahtumateltta Pop Up 2 x 3 on täydellinen, kun tahdot tulla nähdyksi ja saada suojaa esim. ulkoilmatapahtumassa. Kevyt ja helposti koottava sekä kuljetettava teltta omalla painatuksella kaikenlaisiin tapahtumiin.
Alk. 661,02 €
ilman alv
Tapahtumateltta - Pop Up - 3 x 3
Tapahtumateltta Pop Up 3 x 3 omalla painatuksella on täydellinen, kun tahdot tulla nähdyksi ja saada suojaa esim. ulkoilmatapahtumassa. Kevyt ja helposti koottava sekä kuljetettava teltta omalla painatuksella kaikenlaisiin tapahtumiin.
Alk. 803,25 €
ilman alv
Tapahtumateltta - Air Up - 3 x 3
Tapahtumateltta Air Up 3 x 3 omalla painatuksella on loisto valinta monenlaisiin tapahtumiin. Se tarjoaa ulkoilmatapahtumassa kaivatun varjon tai suojan sekä näytteilleasettajille että vierailijoille.
Alk. 1 771,29 €
ilman alv
Aika on rahaa messuilla. Kukaan ei tahdo tuhlata aikaa messuosaston rakentamiseen. Samoin asiakkaat eivät pysähdy tai vietä aikaa osastolla, joka ei houkuttele tai jonka viesti ei ole selkeä. Ratkaisu molempiin haasteisiin on pop-up ja ilmatäytteiset teltat. Ne ovat nopeita koota ja yriyksen viesti saadaan selkeästi ja näyttävästi painetettua niihin. Teltan mukana tulee kahvallinen säilytyskassi, joten kuljettaminen ja säilytys on helppoa. Itse teltat on nopea koota. Teltat on valmistettu kevyistä, mutta vahvoista materiaaleista ja rekenne suunniteltu kestämään säänvaihteluita. Varsinkin ulkoilmatapahtumissa teltat ovat suosittuja juuri säänsuojana - hetki varjoa auringon paahteesta tai suojaa sateelta...samalla voidaankin sitten jutella mukavia teidän yrityksestänne!