Kattobannerit painatuksella

Kattonäytöt ovat entistä suosituimpia messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Tämän mainoksen avulla kiinnostuneet asiakkaat näkevät jo kaukaa missä teidän yrityksenne messuosasto onkaan. Asiakkaiden huomion kiinnittäminen on tärkeä osa jokaisen yrityksen markkinointistrategiaa. Monet yritykset käyttävätkin nykyään varsinkin messuilla ja tapahtumissa painettuja kattobannereita ja kattomobiileja. Nämä tuotteet auttavat luomaan vahvan visuaalisen ilmeen ja samalla vahvistavat brändiäsi.

Mitä ovat painetut kattonäytöt?

Painetut kattobannerit ovat mainosmateriaalia, joka ripustetaan kauppojen, messukeskusten tai muiden kaupallisten tilojen kattoon. Ne tarjoavat yrityksille mahdollisuuden esitellä tuotteitaan, palveluitaan tai kampanjoitaan tavalla, joka taatusti herättää kävijän huomion.

Tämäntyyppisten näyttöjen suurena etuna on niiden sijoittelu - koska ne on ripustettu lattiatason yläpuolelle, ne näkyvät helposti jopa vilkkailla alueilla, joissa perinteisen mainonnan voi olla vaikeampi erottua.

Kun suunnittelet omaa kattonäyttöäsi, voit valita eri formaatteja, värejä ja kuvia, jotta saat luotua juuri teille sopivan kokonaisuuden. Meillä on asiantuntemusta tällä alalla, ja olemme valmiita auttamaan sinua luomaan tarpeisiisi sopivan näytön.

Mitä ovat kattomobilet?


Aivan kuten kattonäyttö, myös painettu kattokuvamobiili toimii tehokkaana mainospaikkana. Ne ovat yleensä kattonäyttöjä pienempiä, ja niitä käytetään usein täydentämään suurempia näyttöjä tai lisäämään myymälätilan dynaamisuutta.

Painetut kattomobilet voivat vaihdella yksinkertaisista logoista yksityiskohtaisempiin ja luovempiin malleihin sen mukaan, mitä haluat saavuttaa. Olipa muotoilu mikä tahansa, ne on suunniteltu pyörimään, kun ilma liikkuu niiden ympärillä, mikä lisää liikettä ja mielenkiintoa.

Kattonäytöt - ja mobilet on helppo asentaa ja purkaa tai vaihtaa painetut kattopaneelit uusiin - täydellinen mainospaikka ja tuote, jos sinulla on säännöllisesti uusia kampanjoita tai tuotteita mainostettavana.

Sekä painetut kattonäytöt että kattomobiilit tarjoavat yrityksille mahdollisuuden maksimoida näkyvyytensä ainutlaatuisella tavalla. Niiden sijainnin ansiosta ne sopivat erinomaisesti paikkoihin, joihin perinteinen mainonta ei ehkä näy yhtä hyvin, ja niiden dynaaminen luonne auttaa kiinnittämään huomiota ja herättämään kiinnostuksen tuotettanne kohtaan.

Olittepa suunnittelemassa mainoksia messuille, tapahtumaan tai omaan myymälääsi, me autamme sinua. Asiantuntemuksellamme varmistamme, että visuaalinen viestisi välittyy parhaalla mahdollisella tavalla ammattitaitoisesti tuotettujen kattonäyttöjen ja mobilien avulla.

Sillä miten esittelet tuotteesi tai yrityksesi on suuri merkitys. Mitä tahansa painotuotteita tarvitsetkin yrityksellesi, olemme valmiita auttamaan sinua luomaan jotain, joka ei vain vastaa odotuksiasi, vaan ylittää ne.

Kattobanneri

Tuotteiden lukumäärä: 3

Järjestä:
Kattonäyttö 240 - Neliö
Neliönmallinen kattonäyttö, jonka halkaisija on 240 cm. Helpota osastosi löytämistä messuilla tämän kattonäytön avulla.
Alk. 656,77 €
ilman alv
Kattonäyttö 300 - Pyöreä
Pyöreä kattonäyttö, jonka halkaisija on 300 cm. Helpota osastosi löytämistä messuilla tämän kattonäytön avulla.
Alk. 850,02 €
ilman alv
Kattonäyttö 300 - Kolmio
Kolmion mallinen kattonäyttö, jonka halkaisija on 300 cm. Helpota osastosi löytämistä messuilla tämän kattonäytön avulla.
Alk. 849,55 €
ilman alv
Kattonäyttömainos on näyttävä tapa erottua messuilla tai tapahtumassa. Ennenkuin tilaat tämän mainoksen omalla painatuksella, on kuitenkin hyvä tarkistaa, että messurakentajalla on mahdollisuus tarjota kattonäytön ripustus osastolle. Jos olette tilanneet kattonäytön Printeriltä, mutta tahdotte vaihtaa kangaspäällisen seuraavaan tapahtumaan, on se totta kai mahdollista. Samaa ripustusrunkoa voidaan käyttää useamman kerran. Kysy lisää asiakaspalvelustamme hello@printer.fi