Konttoritarvikkeet painatuksella

Konttoritarvikkeet on paljon muutakin kuin kyniä, muistilappuja ja vihkoja. Täältä löydätte mm. kelloja, viivottimia, USB-tikkuja, laserosoittimia sekä kirjanmerkkejä.

Luo vahva brändi painetuilla konttoritarvikkeilla

Jokainen yritys, koosta tai toimialasta riippumatta, tarvitsee erilaisia toimistotuotteita. Mutta oletko koskaan miettinyt, miten nämä jokapäiväiset tarvikkeet voivat toimia myöa tehokkaina markkinointivälineinä? Valitsemalla toimistotarvikkeita omalla painatuksella voit vahvistaa brändisi identiteettiä ja näkyvyyttä hienovaraisella, mutta tehokkaalla tavalla.

Mitä ovat konttoritarvikkeet painatuksella?

Toimistotarvikkeet painatuksella ovat yksinkertaisesti toimistotuotteita, jotka on räätälöity yrityksesi logolla, tunnuksella tai muulla tunnistettavalla grafiikalla tai tekstillä. Näitä voivat olla kynät ja muistilaput, kansiot, tarrat, hiirimatto ja paljon muuta. Näitä tuotteita käytetään yrityksessä päivittäin, joten ne ovat loistava foorumi viestisi tai logosi levittämiseen.

Painettujen konttoritarvikkeiden edut

Logopainettujen konttoritarvikkeiden tilaaminen saattaa tuntua pieneltä yksityiskohdalta, mutta sillä voi olla merkittävä vaikutus yrityksesi imagoon ja brändiin. Ensinnäkin se tuo työpaikoillesi ja kokoustiloillesi ammattimaisen ilmeen. Joka kerta, kun asiakas, toimittaja tai työntekijä näkee logosi kynässä, muistilapussa tai muussa konttoritarvikkeessa, hänen yhteytensä brändiisi vahvistuu.

Toiseksi se on kustannustehokas tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä. Verrattuna perinteisiin mainosmenetelmiin, kuten televisio- tai radiomainontaan, painetut konttoritarvikkeet ovat edullisempi vaihtoehto, joka tarjoaa silti hyvää näkyvyyttä.

Painettujen toimistotarvikkeiden tilaaminen

Kun päätät tilata painettuja toimistotarvikkeita, on otettava huomioon muutamia asioita. Ensinnäkin kannattaa valita tuotteita, joita käytetään säännöllisesti. Näin varmistat, että logosi tai viestisi saa mahdollisimman paljon näkyvyyttä.

Seuraavaksi sinun on päätettävä suunnittelusta. Voi olla houkuttelevaa antaa kaikkensa värikkäille kuville ja tekstille, mutta joskus vähemmän on enemmän. Yksinkertainen logo tai teksti voi usein olla tehokkaampi ja antaa ammattimaisemman vaikutelman.

Viimeiseksi sinun kannattaa ottaa huomioon valitsemiesi tuotteiden laatu. Halvat toimistotarvikkeet voivat säästää rahaa lyhyellä aikavälillä, mutta jos tuotteet rikkoutuvat nopeasti tai eivät toimi kunnolla, se voi luoda yrityksestäsi negatiivisen kuvan. Meiltä löydät laadukkaat painetut toimistotarvikkeet, jotka kestävät aikaa.

Tilaa jo tänään

Investoiminen painettuihin toimistotarvikkeisiin on fiksu tapa vahvistaa brändiäsi ja lisätä yrityksesi näkyvyyttä. Valitsemalla laadukkaita toimistotuotteita hyvin suunnitellulla painatuksella, voit luoda vahvan ja yhtenäisen mielikuvan, joka tekee vaikutuksen niin työntekijöihin kuin asiakkaisiinkin. Halusitpa sitten levittää viestiäsi, vahvistaa yrityksesi logoa tai yksinkertaisesti antaa toimistollesi ammattimaisemman ilmeen, me autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivat toimistotarvikkeet.

.
Konttoritarvikkeet

Suositut konttoritarvikkeet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Ekologinen
Kynäkotelo - Kartonki, eko
Tässä ekologisessa kynäkotelossa on loistavasti tilaa teidän omalle painatukselle. Suosittu giveaway omalla painatuksella erilaisissa kokouksissa ja konferenseissa.
Alk. 6,69 €
ilman alv
Kynäteline - Tekonahka
Tässä keinonahkaisessa kynätelinessä on sisäänrakenettu kello, jossa on monia hyödyllisiä toimintoja. Koteloon voidaan lisäksi painaa teidän oma painatus
Alk. 10,42 €
ilman alv
Mustekynä - Sundsvall
Tämä ns. budjettikynä on hyvä valinta suuriin kynämääriin, koska hinnastaan huolimatta kynä tuntuu mukavalta käteen kumiosan ansiota ja sillä on pitkä käyttöikä, koska siinä on paljon mustetta. Tämä on kuin tyhjä taulu odottamassa teidän mainospainatusta!
Alk. 0,15 €
ilman alv
Mustekynä - Larvik - Valkoinen
Larvik on elegantti mustekynä hopeisilla yksityiskohdilla. Tässä kynässä on valkoinen runko ja kynän tehostevärin voitte valita itse. Viimeistele kynä omalla logopainatuksella.
Alk. 0,22 €
ilman alv

Eco ImageEko - totta kai!

Ekotuotteistamme löydätte tämän merkin

Mustekynä - Larvik - Metallihohto
Larvik on elegantti mainoskynä. Tätä mustekynää on saatavana useissa metallinhohtoisissa väreissä. Lisää oma painatuksesi tähän klassiseen mainoskynään.
Alk. 0,34 €
ilman alv
Meillä Printerillä on tuhansia liikelahjoja ja mainostuotteita valikoimissa ja kaikki helposti tilattavissa nettikaupan kautta. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, asiakaspalvelu on täällä teitä varten hello@printer.fi tai 02-230 6000. Autamme teitä mielellämme kohti parasta teille sopivaa liikelahjaa.