Konttoritarvikkeet painatuksella

Konttoritarvikkeet on paljon muutakin kuin kyniä, muistilappuja ja vihkoja. Täältä löydätte mm. kelloja, viivottimia, USB-tikkuja, laserosoittimia sekä kirjanmerkkejä.
Konttoritarvikkeet

Suositut konttoritarvikkeet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Yliviivaustussit - Kukka
Hauska liikelahja - Yliviivaustussit kukassa. Tämä liikelahja teidän painatuksella sopii niin kotiin kuin toimistollekin. Painatus tehdään keskiosan yläosaan.
Alk. 1,32 €
ilman alv
Ekologinen
Kynäkotelo - Kartonki, eko
Tässä ekologisessa kynäkotelossa on loistavasti tilaa teidän omalle painatukselle. Suosittu giveaway omalla painatuksella erilaisissa kokouksissa ja konferenseissa.
Alk. 5,94 €
ilman alv
Kynäteline - Tekonahka
Tässä keinonahkaisessa kynätelinessä on sisäänrakenettu kello, jossa on monia hyödyllisiä toimintoja. Koteloon voidaan lisäksi painaa teidän oma painatus
Alk. 9,26 €
ilman alv
Mustekynä - Larvik - Valkoinen
Larvik on elegantti mustekynä hopeisilla yksityiskohdilla. Tässä kynässä on valkoinen runko ja kynän tehostevärin voitte valita itse. Viimeistele kynä omalla logopainatuksella.
Alk. 0,19 €
ilman alv

Eco ImageEko - totta kai!

Ekotuotteistamme löydätte tämän merkin

Mustekynä - Larvik - Metallihohto
Larvik on elegantti mainoskynä. Tätä mustekynää on saatavana useissa metallinhohtoisissa väreissä. Lisää oma painatuksesi tähän klassiseen mainoskynään.
Alk. 0,30 €
ilman alv
Meillä Printerillä on tuhansia liikelahjoja ja mainostuotteita valikoimissa ja kaikki helposti tilattavissa nettikaupan kautta. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, asiakaspalvelu on täällä teitä varten hello@printer.fi tai 02-230 6000. Autamme teitä mielellämme kohti parasta teille sopivaa liikelahjaa.