Kotitaloustuotteet painatuksella

Kotitaloustuotteet ovat kestosuosikki liikelahjoja. Siksi olemmekin keränneet tänne kaikkea kivaa ja tarpeellista omalla logolla niin kotiin lahjaksi kuin konttorille käyttöön - astioita, kenkien hoitotuotteita ja työkaluja.

Koti ja kotitalous tuotteet logollasi viimeisteltynä

Painettujen kotitaloustuotteiden käyttö on tehokas tapa yrityksille vahvistaa brändiään ja luoda pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiinsa. Tarjoamalla tuotteita, joita ihmiset käyttävät päivittäin, kuten erilaiset kotitalouden tuotteet, voit muistuttaa heitä yrityksestäsi ja palveluistasi hienovaraisella, mutta kestävällä tavalla, usein jopa päivittäin. Kun ihmiset näkevät logosi tuotteissa, joita he käyttävät päivittäin, he ajattelevat yritystäsi ja sitä, mitä sinulla on tarjota.

Miten tilaat kotitaloustarvikkeita omalla painatuksella?

Erilaisten kotitaloustuotteiden tilaaminen omalla painatuksella on yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain valita, mitä tuotteita haluat ostaa, kertoa kuinka monta tarvitset, ja ladata logosi tai suunnittelusi. Sitten me hoidamme loput. Tarjoamme ammattimaista ja korkealaatuista mainospainatusta kaikkiin tuotteisiimme, joten voit olla varma, että yrityspainatuksesi näyttää hyvältä ja kestää pitkään.

Painettujen kotitaloustuotteiden käytön edut

Yksi painettujen kotitaloustuotteiden käytön tärkeimmistä eduista on, että se on kustannustehokas markkinointistrategia. Voit levittää brändiäsi suurelle määrälle ihmisiä suhteellisen pienin kustannuksin. Lisäksi se on loistava tapa vahvistaa yrityksesi logoa ja luoda pysyviä muistoja asiakkaillesi liikelahjoilla, joita he todellakin tarvitsevat.

Taloustavarat omalla painatuksella

Painettujen taloustavaroiden käyttäminen voi olla tehokas tapa viestiä viestistäsi. Halusitpa sitten jakaa inspiroivan sitaatin, hauskan lauseen tai tärkeän infon, teksti ja kuva voivat auttaa tekemään viestistäsi tuotteessa mieleenpainuvamman ja kiinnostavamman.

Painettujen taloustavaroiden käyttö mainonnassa

Taloustavarat omalla painatuksella eivät ole ainostaan käytännöllisiä, vaan ne ovat myös tehokkaita mainosvälineitä. Jakamalla näitä tuotteita messuilla, tapahtumissa tai esim. osana kanta-asiakasohjelmaa voit lisätä yrityksesi näkyvyyttä ja luoda positiivisia mielleyhtymiä brändiisi.

Tilaa taloustavaroita omalla painatuksella

Painettujen taloustavaroiden käyttäminen on kustannustehokas markkinointistrategia. Tarjoamalla kodin erilaisia tuotteita tyylikkäällä painatuksella voit vahvistaa brändiäsi, lisätä näkyvyyttäsi ja luoda pysyviä suhteita asiakkaisiisi. Olitpa sitten pienyritys tai suuryritys, voimme auttaa sinua suunnittelemaan ja tilaamaan tarpeisiisi täydelliset liikelahjat, jotka ilahduttavat ja auttavat!

Kotitaloustuotteet

Suositut kotitaloustuotteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Mattoveitsi - Yksinkertainen
Tämä niin monessa paikassa tarpeellinen mattoveitsi on teille mainio liikelahja omalla painatuksella.
Alk. 0,29 €
ilman alv
Express
Avaimenperä - Korkin/purkinavaaja  Bullet
Tämä alumiininen avaimenperä, jossa on pulloille ja tölkeille sopiva avaaja, on yksi suosituimmista mainoslahjoista! Tilaa kustomoidulla painatuksella liikelahjaksi!
Alk. 0,49 €
ilman alv
Servetti - 16 x 16 cm - värilliset
Servetit omalla painatuksella yrityksellenne. Lautasliinat ovat kolmikerroksisia. Painettu lautasliina sopii täydellisesti ravintolaan, messuille tai muuhun tapahtumaan, jossa tarjoillaan jotain syötävää. Ruokaa voi pitää kädessä servetin avulla, jos kyseessä on cocktailpalat ja totta kai aina tarvitaan servettiä käsien ja suun pyyhkimiseen.
Alk. 0,16 €
ilman alv
Lasinalunen - Korkki, neliö
Neliskulmainen lasinalusta, jota suojaavan yläpuolen ansiosta voidaan käyttää useita kertoja. Alapuoli luonnollista korkkia. Tilaa omalla painatuksella viimeistelemään kattaus!
Alk. 0,62 €
ilman alv
Jäittekö kaipaamaan jotain tuotetta? Ota yhteyttä asiakaspalvelumme hello@printer.fi tai soita 02-230 6000 ja kerro lisää. Me etsimme päivittäin tuotteita nettikaupan valikoiman ulkopuolelta asiakkaillemme!