Kodin ja konttorin keittiöön

Kaikkea kivaa ja tarpeellista omalla logolla keittiöön niin kotona kuin konttorissa!
Kodin ja konttorin keittiöön

Suositut kodin ja konttorin keittiöön

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Korkkiruuvi
Tästä korkkiruuvista löytyy värejä! Tilaa hauskaksi liikelahjaksi nettikaupasta jo tänään!
Alk. 3,51 €
ilman alv
Servetti - 12 x 12 cm
Servetit omalla painatuksella yrityksellenne. Lautasliinat ovat kolmikerroksisia ja valkoisia. Painettu lautasliina sopii täydellisesti ravintolaan, messuille tai muuhun tapahtumaan, jossa tarjoillaan jotain syötävää. Ruokaa voi pitää kädessä servetin avulla, jos kyseessä on coctailpalat ja totta kai aina tarvitaan servettiä käsien ja suun pyyhkimiseen. Saatavilla olevat koot 12 x 12cm tai 16,5 × 16,5cm. Muiden kokojen tai värien osalta ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Alk. 0,20 €
ilman alv
Lasinalunen - Pyöreä
Kustomoidut olut lasinaluset ovat hitti ravintolassasi tai tapahtumassasi. Pyöreät lasinaluset on valmistettu 1,5 mm:n pahvista ja oma mainospainatus molemmin puolin sisältyy hintaan.
Alk. 0,09 €
ilman alv
Sytytin - J25 - BIC  BIC
Tämä on yksi klassisimmista sytyttimistä, jota monet ihmiset ovat pitäneet käsissään jossain vaiheessa. Yleispätevä sytytin, joka on täydellinen yksilöllisen painatuksen tekemiseen! Sytyttimen mitat ovat 2,2 x 6,2 x 1,1 cm.
Alk. 1,04 €
ilman alv
Jäittekö kaipaamaan jotain tuotetta? Ota yhteyttä asiakaspalvelumme hello@printer.fi, koitetaan löytää se tuote liikelahjaksi teille!