Ilmatäytteiset mainokset painatuksella

Ilmatäytteisillä mainoksilla saat parhaiten näkyvyyttä helpolla tavalla - ilmapallot, teltat, mainoskaaret, sky dancers! Ja kaikkiin näihin voimme painaa logonne! Kun on kyse juhlatunnelman luomisesta tai yrityksen näkyvyyden lisäämisestä tapahtumassa, harva asia on yhtä tehokas kuin painetut ilmapallot. Näyttävien värien ja monipuolisten käyttömahdollisuutensa ansiosta ne tarjoavat sekä hauskoja että käytännöllisiä ratkaisuja kaikenlaisiin tapahtumiin. Yritystapahtumista tuotelanseerauksiin, messuista kampanjoihin, mainosilmapallot antavat brändillesi näkyvyyttä helposti ja edullisesti.

Ilmapallot omalla painatuksella - näkyvyyttä helposti ja tyylikkäästi

Yksi tärkeimmistä syistä valita painetut ilmapallot osaksi markkinointia on niiden kyky kiinnittää ihmisten huomio. Huomioarvonsa vuoksi ne sopivat erinomaisesti tuotemerkin, uuden logon tai vaikkapa viestin kertomiseen selkeällä ja näyttävällä tavalla. Riippumatta siitä, sijoitatko ne tapahtumasi sisäänkäynnille, ripustatko ne messuosastosi päälle tai jaatko niitä kampanjan aikana - ne herättävät varmasti huomiota.


Painettuja mainosilmapalloja löytyy erikokoisina ja -muotoisina, joten voit räätälöidä tilauksesi tarpeidesi mukaan. Ehkä osastosi kaipaa todella suurta ilmapalloa, joka tekee vaikutuksen ja helpottaa osaston löytämistä? Tai sopiiko teille paremmin pienet ilmapallot, joita voitte jakaa osastoltanne. Vai ehkä molemmat yhdessä? Ja jos nettikaupastamme ei valmiina löydy juuri sitä ilmapalloa mitä etsitte, kysy lisää asiakaspalvelustamme - etsimme päivittäin erilaisia uniikkeja ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Painetut mainosilmapallot - kustannustehokas tapa erottua


Toinen etu mainosilmapallojen käyttämisessä markkinoinnissa on niiden kustannustehokkuus. Verrattuna muihin markkinointimateriaaleihin, kuten bannereihin tai kyltteihin, ilmapallot tarjoavat usein saman näkyvyyden murto-osalla hinnasta.

Lisäksi niitä on helppo kuljettaa ja asentaa, joten ne ovat erinomainen valinta erilaisiin tapahtumiin tai kampanjoihin, joissa tarvitaan nopeaa kokoonpanoa ja purkamista. Suunnittelitpa sitten paikallista katukampanjaa tai suurta valtakunnallista tapahtumaa, mainosilmapallomme tuottavat varmasti tuloksia kustannustehokkaasti.

Suuret ilmapallot: maksimaalisen näkyvyys minimaallisella työllä

Joskus haluat todella erottua ja tehdä suuren vaikutuksen, suuret ilmapallomme ovat siihen täydellisiä. Niistä tulee heti keskipiste missä tahansa tapahtumassa. Näiden mainos ilmapallojen avulla voit esitellä brändiäsi tai yritystäsi erittäin tehokkaasti ja näyttävästi.


Ilmapallojen oikean koon valitseminen tapahtuman tyylin ja tapahtumapaikan mukaan voi olla tuntua joskus hiukan haastavalta. Valitsitpa sitten pienet, keskikokoiset tai suuret ilmapallot - Printer-tiimimme opastaa sinua prosessin aikana ja varmistaa, että brändisi saa ansaitsemansa näkyvyyden.Olipa suunnittelemasi tapahtuma minkälainen tahansa, mainospainetut ilmapallot tarjoavat kustannustehokkaan ja näyttävän tavan kertoa viestiäsi. Laaja kokovalikoima, näyttävät painatukset ja monenlaiset käyttömahdollisuudet mahdollistavat sen, että ei ole mitään rajaa sille, miten nämä monikäyttöiset tuotteet voivat auttaa sinua markkinointistrategiassasi.

Muista, että ilmapalloja rakastavat muutkin kuin lapset - ne vetävät puoleensa kaikkia! Olipa kohderyhmäsi mikä tahansa, voimme taata, että mainospainetut ilmapallomme tuottavat tuloksia. Ota meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja siitä, miten voimme auttaa sinua nostamaan brändisi uusiin korkeuksiin mainosilmapallojemme avulla.


Ilmatäytteiset mainokset

Suositut ilmatäytteiset mainokset

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Ilmapallo - Pastelli
Pastelli ilmapallot kustomoidulla painatuksella ovat tehokas ja hauska tapa mainostaa. Kukapa ei pitäisi ilmapalloista! Näistä pastelli ilmapalloista löytyy useita herkullisia värejä.
Alk. 0,13 €
ilman alv
Ilmapallo, iso - CMYK painatus
Isot ilmapallot digitaalipainatuksella ovat täydellisiä, jos etsit ilmapalloa, johon voit painaa muutakin kuin vain logon tai viestin.
Alk. 0,20 €
ilman alv
Ilmapallopumppu - Sähköinen
Tee itsellesi palvelus ja anna sähköisen pumppumme täyttää ilmapallot. Täydellinen suuren määrän ilmapalloja täyttämiseen.
Alk. 122,37 €
ilman alv
Ilmapallotikku - Muovi
Jos jaat ilmapalloja tapahtumassa tai messuilla, kannattaa ne kiinnittää ilmapallotikkuihin. Se on yksinkertainen ja helppo tapa jakaa ja saada näkyvyyttää ilmapalloilla - käsissä heiluvat värikkäät mainokset!
Alk. 0,15 €
ilman alv

Me autamme sinua!

Ilmatäytteiset mainokset ovat ehdottomasti parhaat katseenvangitsijat. Jos tahdot tietää lisää logon tai yrityksen nimen painamisesta näihin tuotteisiin, kysy lisää asiakaspalvelustamme hello@printer.fi. Autamme teitä mielellämme löytämään juuri teille parhaan huomionherättäjän!