Mainoskarkit painatuksella

Mainoskarkit- aina yhtä suosittu olipa tapahtuma mikä hyvänsä. Ja mikä parasta, voitte painattaa oman painatuksen mainoskarkkien pakkauksiin tai paperiin ja näin makea mainospaikka on valmis. Loistava tapa tehdä omaa brändiä tunnetuksi.

Painetut karkit - makea lisä yritysten markkinointiin

Mainoskarkit ovat periaatteessa mitä tahansa karkkia - suklaasta hedelmäkarkkeihin - joiden pakkaukseen voitte painattaa logonne, kuvia tai mainostekstejä. Käyttämällä mainoskarkkeja annat vastaanottajalle paitsi mieluisan herkun, myös muiston, joka liittyy brändiisi.


Yrityskarkit - makea mainos yrityksellesi

Lähes yhtä suosittuja kuin mainoskarkit ovat erilaiset karamellit. Mainoskarkkien perusajatus on sama: saat mahdollisuuden painattaa logosi, iskulauseesi tai muuta tärkeää tietoa suoraan makeisten pakkaukseen. Mainoskarkit sopivat mainiosti messuille, tapahtumiin tai konferensseihin, joissa haluat antaa kävijöille jotakin ja samalla tehdä brändiä, tuotetta tai yritystäsi tunnetuksi.


Painatus karkkiin - personoi makeisesi vaikkapa logolla

Mikä sitten erottaa tavalliset makeiset tarjoamistamme makeisista? Ainutlaatuisuutemme perustuu mahdollisuuteen tilata karamelleja ja suklaata omalla painatuksella. Yksinkertaista, mutta voi merkittävästi vaikuttaa siihen, miten ihmiset kokevat ja muistavat yrityksesi tapahtuman tai kokouksen jälkeen.

Edullinen, mutta tehokas markkinointikeino

Vaikka saatat ajatella, että "mutta yrityksemmehän on vahvasti läsnä verkossa", älä unohda fyysisten tuotteiden merkitystä! Myynninedistämis- ja mainostuotteet (kuten upea valikoima edullisia makeisia) antavat asiakkaille jotain konkreettista, jonka he voivat ottaa mukaansa ja jakaa - mikä lisää brändisi näkyvyyttä entisestään!


Tilaa karkit omalla painatuksella jo tänään!

Herkut omalla painatuksella on helppo tilata kauttamme. Lisäksi tarjoamme nopean toimituksen koko maahan.


Meille täällä Printerillä korkea laatu on erityksen tärkeää - sekä itse tuotteen että ostoprosessin aikana tarjoamamme palvelun osalta.

Yrityksesi logo painettuna kaikkeen aina suklaasta jelly karkkeihin


Ehkä mietit juuri nyt: "Mutta mitä karkkia minun kannattaisi valita?" Älä huoli! Meillä on paljon valinnanvaraa; halusitpa sitten klassisen suklaapraliinin logopainatuksella tai vaikkapa hedelmäisiä jellykarkkeja, jotka on kääritty yrityksenne väreillä varustettuun paperiin, meillä on jokaiselle jotakin!


Liikelahjoissa on kyse brändin ja yleisön välisestä vuorovaikutuksesta, joka syntyy yhteisen kiinnostuksen kohteen (tässä tapauksessa suklaa tai karkin) kautta. Tämä luo mukavia muistoja, mikä johtaa uskollisuuteen tai kiinnostukseen yritystänne kohtaan.
Kun siis seuraavan kerran suunnittelet markkinointia, muista näiden herkkujen potentiaali!


Mainoskarkit

Suositut mainoskarkit

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Karkkirasia - Standard
Edullinen ja kiva rasia omalla painatuksella. Lataa painatuksen painotiedosto välilehden alta, tee materiaali ja tilaa tuote nettikaupastamme.
Alk. 0,58 €
ilman alv
Karkkipussi - 10 g
Karkkipussi, 10 g, on täytetty hedelmäkarkeilla, makuina appelsiini, sitruuna, passionhedelmä, kirsikka, ananas ja vadelma. Karkkipussi on kompostoitava.
Alk. 0,35 €
ilman alv
Ekologinen
Tikkari - Pallo - Luomu
Pallotikkari, jolla on sekä luomu että reilun kaupan sertifikaatti. Tikkarin painatus tehdään teidän toiveiden mukaisesti. Tikkarista löytyy useita herkullisia makuja.
Alk. 0,25 €
ilman alv
Karkkipussi - 50 g
Tämä makeispussi on täynnä herkullisia hyytelömakeisia, joissa on herkullisen hedelmäsekoituksen maku. Valitse, haluatko kompostoituvan pussin vai tavallisen pussin makeisille.
Alk. 0,89 €
ilman alv

Houkuttele kävijöitä messuosastolle erilaisilla karkeilla

Jokainen messuilla ollut tietää, että on haastavaa saada osastolla kävijä pysähtymään niin pitkäksi aikaa, että ehtii kertomaan mitä firmalla on heille tarjottavana. Karkkikulho pöydällä voi houkutella vieraan pysymään osastolla hiukan pidempään. Messumakeiset voidaan tehdä omalla painatuksella ja pieninä pakkauskokoina. Ne ovat silloin myös helppo give away tuote. Painatuksen kannalta erilaiset pikku pussit tai tikkarit ovat loistavia - niihin saadaan paljon infoa painettua. Ja siten messukassia töissä penkoessa tikkarin avulla te palaatte uudelleen kävijän mieleen. Ehkäpä siinä onkin teidän uusi asiakas.

Joululahjaksi herkut työntekijöille

Joulun lähestyessä yrityksissä pohditaan lahjaa työntekijöille. Suklaat rasiassa ovat aina ylellinen vaihtoehto. Vaihteluksi piparit omalla jouluisella painatuksella voisi olla hauska lahja. Erilaiset herkut usein myös liitetään yrityksen juhlahetkiin - projektin saaminen maaliin tai vaikka eläkekahvit työntekijälle. Kaikki herkumme ovat kauniissa pakkauksissa, jotka voidaan viimeistellä sopimaan juuri teidän tilaisuuteen tai tarpeeseen uniikilla painatuksella. Laaja valikoimamme koostuu erilaisista makeisista eri tilaisuuksiin. Huolella mietitty ja brändiin sopivalla painatuksella viimeistelty lahja kertoo lahjansaajalle arvotuksesta.

Suklaa osuu ja uppoaa aina

Suomalainen syö keskimäärin 6 kiloa suklaata vuodessa. Siksipä se on lahjana varma valinta - osuu ja uppoaa aina. Se toimii hyvin myös erilaisissa tilaisuuksissa pikku makeana kahvin kera tai vastaanottotiskillä "helpottamaan" odottelua. Koska kaikkiin suklaisiin voidaan tehdä yrityksen oma painatus, on jokainen suklaa mainos. Ylellistä, mutta ainoastaan fiiliksenä - markkinointi karkeilla on yllättävän edullista ja kustannustehokasta.

Terveellinen vaihtoehto herkuille

Jos yrityksenne brändiin sopisi paremmin hiukan terveellisempi vaihtoehto, löytyy valikoimistamme myös niitä herkkuja. Osa makeisista ei sisällä lainkaan keinotekoisia väriaineita tai ne ovat kuitupitoisia sisältäen myös kuivattua hedelmää. Kun teille on tärkeää monipuolinen ja terveellinen ruokavalio, ovat nämä herkut teidän valinta. Ja totta kai nekin voidaan viimeistellä teidän omalla painatuksella!

Huolehdi hampaista purukumilla

Erilaisten karkkien lisäksi valikoimistamme löytyy myös purukumeja. Purukumilla voi puhdistaa hampaat syömisen jälkeen sekä raikastaa hengityksen. Mukava lisä siis vaikkapa firman kahvihuoneeseen tai messuilla jaettavaksi. Purukumi voi siis olla profiilituote pieninä pakkauksina tai yrityksen sisänen juttu isomissa erissä. Ja samoin kuin muissakin makeisissa, voitte viimeistellä pakkaukset omalla painatuksella sopimaan yrityksen markkinointiin. Promopurkka messuilla karkkien välissä voi olla tosi kivaa vaihtelua.

Karkkirasiat promotuotteena

Erilaiset karkit, pehmeä ja kovat, rasioilla tai ilman ovat suosittuja promokarkkeja. Rasioissa on iso tila painatuksella, niihin mahtuu vaikka promo uuden tuotteen lanseerauksesta tai vaikka messuilla jaettava erilainen käyntikortti. Jokaiselle löytyy varmasti jotain tästä valikoimasta. Ota yhteyttä, niin valitaan yhdessä teille teidän tarpeeseen sopiva promokarkki painatuksella. Jos etsitte sokerittomia vaohtoehtoja, niin niitäkin totta kai löytyy. Niistä suosituimpia ovat minttupastillit. Enää teidän tarvitsee pohtia minkälaisessa pakkausmuodossa tahdotte niitä ja mikä olisikaan teidän yrityksen oma painatus.

Snacksit omalla painatuksella

Erilaisten karkkien lisäksi valikoimtamme löytyy välipalatuotteita sekä snacksejä ja kaikki totta kai omalla painatuksella. Nämä ovat loistavia tuotteita messuille, kahvilaan tai vaikkapa kokouksissa tarjottaviksi. Nämä erilaiset sipsit, pähkinät ja pretzelit ovat hyvä suolainen vaihtoehto painettaviin promotuotteisiin.

Pääsiäisen karkkiherkut

Pääsiäinen, kuten joulukin, liittyy vahvisti makeisiin. Ei tule pääsiäistä ilman suloisia suklaamunia! Tämä on myös hyvä aika muistaa joko työntekijöitä tai yhteistyökumppaneita maistuvalla liikelahjalla.