Mukit painatuksella

Mukit painatuksella on yksi suosituimpia liikelahjoja, sillä mukeja ja kuppeja käytämme päivittäin - voisiko edes ajatella aamua ilman kupposta kuumaa kahvia! Työpäivän aikana mukia tarvitaan usein ja kokouksissa kaikilla on oma sellainen. Mukeja on yhtä monenlaisia kuin on käyttäjiä. Täältä löydätte mukivalikoimamme, toivottavasti löydätte sieltä sen teidän lempimukin.

Kahvihuoneen klassikko, muki teidän painatuksella! Mikset aloittaisi kokousta tyylillä ja tarjoilisi juomat kupeista, joihin on painettu teidän oma logo. Tai ole vieraskorea neuvottelussa ja painata mukeihin teidän vieraiden firman logo.

Posliini- ja keraamiset mukit omalla painatuksella

Keraamiset ja posliiniset mukit omalla painatuksella ovat yksi suosituimpia tuotteitamme. Ne tarjoavat tehokkaan tavan mainostaa yritystäsi ja ovat samalla hyödyllinen tuote vastaanottajalle. Hyvällä suunnittelulla näistä mukeista voi tulla todella pitkäikäinen mainospaikka brändillesi.

Yksilölliset posliinimukit omalla painatuksella


Erilaiset mukit ovat liikelahjojen kestosuosikkeja monissa yrityksissä ympäri maata. Mukien klassinen ulkonäkö ja mahdollisuus muokata niitä omalla painatuksella tekevät niistä erinomaisen tuotteen liikelahjaksi. Kun logo, yrityksen nimi tai hauska mainoslause painetaan mukin pintaan, saat houkuttelevan mainostuotteen, joka on sekä toimiva että kestävä.

Valikoimastamme löytyy mukeista useita eri malleja, kokoja ja värejä - valitse sieltä se, joka sopii parhaiten yrityksesi tyyliin. Olipa kyse tekstistä, kuvasta tai molemmista, autamme sinua luomaan tyyliinne täydellisesti sopivan painatuksen.

Yksilölliset keraamiset mukit omalla painatuksella

Keraaminen muki antaa kiiltävään posliinimukiin verrattuna rustiikkisemman vaikutelman, mikä sopii tietyn tyyppisille logoille tai viesteille paremmin kuin toisille. Kuten posliinimukeissa, myös keraamisia mukeissa meillä on useita vaihtoehtoja värin, muotoilun ja koon suhteen.

Suosittelemme usein tätä materiaalia, koska tiedämme, miten hyviä tuloksia saadaan, kun keraamisiin tuotteisiin painetaan laadukkaasti - teräviä, yksityiskohtaisia kuvia sekä logojen kirkkaita, rohkeita värejä.


Kustannustehokas valinta

Esteettisyyden lisäksi erilaiset mukit ovat suhteellisen edullisia verrattuna muihin markkinointimateriaaleihin. Varsinkin isoja määriä tilatessa ne ovat edullinen vaihtoehto.

Nyt kun yritysten välinen kilpailu on erityisen kovaa, tämä mainoslahja erottuu varmasti kaikkien perinteisten käyntikorttien tai esitteiden joukosta ainutlaatuisen ulkoasunsa ja käytännöllisyytensä ansiosta - kukapa ei haluaisi mukia?Olipa sinulla sitten pieni kahvila tai johdat kansainvälistä teknologiayritystä tai jotain siltä väliltä, yksilöllisten mukien valikoimamme on loistava lisä nykyisiin markkinointistrategioihisi - olipa budjettisi mikä tahansa!


Tilaaminen meitä on helppoa, sillä sinun tarvitsee vain antaa meille graafinen tiedostosi (logo/kuva/teksti) ja kertoa meille, mitä haluat. Sen jälkeen me hoidamme koko tuotannon toimitukseen asti, vaivattomasti.


Valitsemalla painetut, yksilölliset posliinimukit tai keraamiset mukit saat enemmän kuin pelkän mainoksen, saat myös pitkäaikaisen suhdetta rakentavan lahjan, jota kaikki tarvitsevat!

Mukit

Suositut mukit

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Muki lusikalla - 260 ml
Mukin mukana tulee lusikka, jota voi näppärästi säilyttää kupin kahvassa. Tilaa tämä hauska liikelahja konttorille omalla logolla.
Alk. 4,55 €
ilman alv
Ekologinen
Paperimuki - yksinkertainen seinä
Ympäristöystävällinen ja edullinen paperimuki, johon voi tehdä koko mukin painatuksen CMYK väreillä. Paperimuki on biohajoavaa, joten se voidaan kompostoida ja kierrättää. Tämä muki sopii kylmille juomille. Kuumille juomille, kuten kahville ja teelle, suosittelemme kaksinkertaisia seiniä. Mukissa on todella hyvin tilaa teidän omalle mainospainatukselle.
Alk. 0,17 €
ilman alv
Ekologinen
Paperimuki - tuplaseinä
Ympäristöystävällinen edullinen paperimuki, johon voi tehdä koko mukin painatuksen CMYK väreillä. Paperimuki on biohajoavaa, joten se voidaan kompostoida ja kierrättää. Tässä paperimukissa on tuplaseinät, joten se sopii kuumille juomille.
Alk. 0,27 €
ilman alv
Muovikansi paperimukiin
Muovikansi - Ø90 sopii 350, 470 ja 590 ml mukeihin. Muovikansi - Ø80 sopii 230 ml mukiin.
Alk. 0,05 €
ilman alv

Eco ImageEko - totta kai!

Ekotuotteistamme löydätte tämän merkin

Espressokuppi
Edullinen yksiseinäinen paperikuppi, joka on painettu koko pinnalle CMYK-painatuksella. Käytännöllinen mainostuote brändillenne.
Alk. 0,15 €
ilman alv

Paljon erilaisia mukeja painatuksella

Usein muki on enemmän kuin vain muki. Useilla meistä on se lempimuki aamulla kotona tai töissä päivän aikana. Mukeja on hyvin monenlaisista materiaaleista käyttötarkoituksen mukaan. Yksi suosituimmista mukeista on klassinen posliinimuki omalla painatuksella. Mukejä löytyy sekä korkea- että matala malli - tahdotaanko kerralla enemmän vai vähemmän kahvia. Myös pahviset mukit ovat suosittuja. Niistä saa tyylikkäitä versioita firman kahvilaan, kokoustiloihin ja take away -mukeiksi.

Painettu muki vierailijoille sekä henkilökunnalle

Sopimusten solmimisen tai uuden asiakassuhteen alussa painettu muki voisi olla kiva, persoonallinen liikelahja. Ehkä saatte uudet mukit kiinteistövälittäjältä, kun ostatte uuden kodin. Muki lahjaksi -käyttötarkoituksia ei ole vaikea keksiä, koska mukit ovat mukana niin monessa tilanteessa. Kertakäyttö- tai take away -mukit firman logo painatuksella ovat käveleviä mainoksia. Retkeillessä kuuma kahvi ja sen tuoksu yhdistyy termosmukiin teidän logolla. Miettikää minkälainen muki sopisi teidän kohderyhmälle ja teidän liikelahjaa käytetään enemmän kuin osasitte arvatakkaan.

Mukit painatuksella

Olemme tehneet painatuksia erilaisiin tuotteisiin jo pitkään ja voimme ylpeänä sanoa löytäneemme hyvät kumppanit siihen. Painatuksemme ovat kestäviä ja värit kuten materiaalissa. Kun painatus mukiin aletaan suunnitella, kannattaa ottaa huomioon myös mukin väri. Sopiiko se teidän materiaalin? Voisiko sitä käyttää hyväkseen painatuksella? Korostaako se värejä oikein? Tahdotaanko mukiin työntekijän nimi logon lisäksi? Erottuuko teksti hyvin? Nämä kysymykset voivat tuntua haastavilta, mutta me ja meidän kokemus on täällä teidän apunanne. Autamme mielellämme teitä painatuksen ja mukin valinnassa. Pssst….! Tiesittekö, että me suomalaiset juomme henkeä kohden yli 1100 kuppia kahvia vuodessa. Ei siis liene liioteltua sanoa, että ilman kahvia ei tulla toimeen eikä asiat etene. Muki painatuksella on tuote, jota käytetään enemmmän kuin mitään muuta päivittäin. Siksi painettua mukia voidaan pitää kustannustehokkaana mainospaikkana joka kestää pitkään.