Tuolit painatuksella

Mikä onkaan sen mukavampi paikka rentoutua kuin säkkituoli! Ja säkkituoli omalla painatuksella on todellinen katseenvangitsija sekä konttorissa että erilaisissa tapahtumissa. Kirjaimellisesti rentoa markkinointia....
Tuolit

Suositut tuolit

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Säkkituoli - Päärynä
Etsitkö täydellisiä istuinkalusteita tapahtumaasi tai miksi et tekisi toimistosi oleskelualuetta viihtyisämmäksi? Päärynän muotoinen mallimme on "seisova malli", mikä tekee siitä erityisen mukavan istua. Päärynänmuotoista säkkituolia on saatavana 17 eri värissä ja painatus tehdään digitaalisesti koko pinnalle.
Alk. 142,38 €
ilman alv
Säkkituoli - Kolmio
Etsitkö täydellisiä istuinkalusteita tapahtumaasi tai miksi et tekisi toimistosi oleskelualuetta viihtyisämmäksi? Kolmion muotoinen mallimme on "seisova malli", mikä tekee siitä erityisen mukavan istua. Tätä kolmion mallista säkkituolia on saatavana 17 eri värissä ja painatus tehdään digitaalisesti koko pinnalle.
Alk. 142,38 €
ilman alv
Istuintyynyt - Polyesteri
Mukavat ja tyylikkäät istuintyynyt, joihin voit painattaa logosi tai -viestisi. Valmistettu polyesteristä. Erinomainen ulkokäyttöön!
Alk. 7,35 €
ilman alv
Säkkituoli - Pehmeä - Small
Digitaalisesti koko pinnalle painettu säkkituoli koossa 100 x 140 cm. Tartu tilaisuuteen ja laita logosi äärimmäisen mukavaan tuoliin. Täydellinen tapahtumassa tai miksei myös toimiston vastaanotossa?
Alk. 66,78 €
ilman alv

Tuoli omalla painatuksella

Omaan brändiin sopivalla tai omalla logolla varusteltu tuoli tapahtumassa tai konttorissa on mainos, joka nähdään joka päivä. Se on todennäköisesti yksi halvimmasta, mutta enitein käytetyimmistä mainospaikoistanne.

Tuolit omalla logolla messuille

Sisusta seuraava messuosastosi tuoleilla, joissa on painettuna oma lognne. Saatte väriä ja näyttävyyttä osastolle samalla kun asiakkaanne viihtyvät. Persoonallinen ja värikäs lopputulos helposti ja viihtyisästi.

Toimistotuolit

Säkkituolit toimiston yleisissä tiloissa ovat taukojen halutuimmat rentoutumispaikat. Ja kuka sanoo, ettei niissä voi tehdä töitäkin! Työntekijöiden viihtyvyys taatusti lisääntyy näillä mukavalilla ja värikkäillä tuoleilla. Myös brändiin sopiva markkinointiviesti saadaan helposti ja viihtyvyyttä lisäävästi mukaan konttorille. Ja mikä parasta, samoja laadukkaita kalusteita voidaan käyttää mainosmielessä myös erilaisissa tapahtumissa. Tilaa tuolit omilla painatuksilla meiltä siis jo tänään!