Paperitarrat painatuksella

Jos tarvisette tarroja omalla painatuksella, olette tulleet juuri oikeaan paikkaan! Korkealaatuiset tarrat omalla painatuksella helposti verkkokaupasta! Tai laita sähköpostia hello@printer.fi ja tehdään teille uniikit tarrat teidän materiaalin mukaisesti.

Tarrat omalla painatuksella

Yksi tehokas väline brändiviestintään on räätälöity, painettu tarra. Näillä pienillä, mutta niin tehokkailla mainosvälineillä voi olla suuri merkitys brändisi vahvistamisessa ja näkyvyyden lisäämisessä. Lisää tarroja asiakastilauksiin tai jaa niitä messuilla sekä myymälässä asiakkaille, jotka voivat kiinnittää niitä mihin tahansa.

Mitä ovat räätälöidyt, painetut tarrat?

Kun puhumme itse suunnitelluista tarroista, tarkoitamme yksilöllisiä painotuotteita, jotka voidaan kiinnittää erilaisiin pintoihin - ikkunoista autoihin, tuotteisiin, paketteihin, esitteisiin, kirjekuoriin jne. Niitä käytetään usein markkinointitarkoituksiin tai ilmaisemaan yrityksen identiteettiä ainutlaatuisella tavalla.Tarroihin voidaan painattaa yrityksesi logo, iskulause tai muita graafisia elementtejä, jotka edustavat brändiäsi.
Tarrat voivat päätyä kännykän kuoriin, läppäriin, vihkojen kansiin jne. - näkyvyyttä odottamattomissa paikoissa!


Näiden räätälöityjen tarrojen muotoa tai kokoa ei ole rajoitettu; voit valita mitä tahansa pienistä tarroista suuriin autotarroihin sen mukaan, mihin tarvitset niitä. Laita meille sähköpostia hello@printer.fi ja kerro minkä kokoisia tai muotoisia tarroja tarvitsekkaan, jos kyseessä on joku muu kuin nettikaupan vakiokoot.


Miksi sinun kannattaa hankkia tarroja, joissa on oma painatus?


Painetuista tarroista on tullut suosittuja markkinointivälineitä useistakin eri syystä. Ne ovat kustannustehokkaita, helppoja levittää ja niillä voidaan tavoittaa laaja yleisö.Nämä usein pienet, mutta tehokkaat mainosvälineet voidaan sijoittaa monenlaisiin eri paikkoihin - ikkunoihin, seiniin, autoihin ja erilaisiin tuotteisiin - ja ne antavat brändillesi näkyvyyttä paljon kauemmas kuin alkuperäiseen paikkaan, johon ne on kiinnitetty.Painetut tarrat ovat myös tehokas tapa välittää tärkeää tietoa yrityksestäsi tai tuotteestasi visuaalisesti houkuttelevalla tavalla. Olipa kyse yhteystiedoista, aukioloajoista tai tuotetiedoista, nämä yksilölliset tarrat auttavat sinua välittämään viestisi selkeästi ja johdonmukaisesti.


Miten tarrojen tilaaminen tapahtuu?


Painettujen tarrojen luominen alkaa suunnitteluprosessista. Tähän kuuluu yleensä oikean koon, muodon (esimerkiksi pyöreän) ja värimaailman valitseminen tuotteellesi ja viestille, jonka haluat välittää. Tärkeää on miettiä myös itse tekstiä - pieneen tilaan tarvitaan napakka teksti. Laita tiedot määrän ja materiaalin lisäksi meille ja me teemme tilauksen oikovedoksineen teille.Tarvitsitpa sitten painettuja tarroja tai muita personoituja painotuotteita, me autamme sinua. Meillä on asiantuntemusta kaikista painotuotannon osa-alueista, ja voimme tarjota neuvoja ja tukea koko prosessin ajan. Kun olemme rinnallasi, voit olla varma, että brändisi näkyy parhaalla mahdollisella tavalla.

Paperitarrat

Suositut paperitarrat

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Tarrat rullassa - Pyöreä
Itseliimautuvat pyöreät tarrat omalla painatuksella kätevästi rullalla. Voitte käyttää tarroja viimeistelemään esim. erilaisia pakkauksia, laatikoita, kansioita, paperipusseja jne.
Alk. 0,01 €
ilman alv
Pulloetiketti - Vaaka
Rullalla uniikit pullon etiketit teidän omalla painatuksella. Tarjoa asiakkaillesi pullo viiniä tai oikeaa olutta, jossa on yrityksesi logo tai viesti. Siistimpää se ei voi olla.
Alk. 0,16 €
ilman alv
Pulloetiketti - Pysty
Rullalla uniikit pullon etiketit teidän omalla painatuksella. Tarjoa asiakkaillesi pullo viiniä tai oikeaa olutta, jossa on yrityksesi logo tai viesti. Siistimpää se ei voi olla.
Alk. 0,16 €
ilman alv
Tarra-arkki - Suorakulmio
Itseliimautuvat tarrat arkilla omalla painatuksella. Täydellinen erilaisten pakkausten, laatikoiden, kansioiden, paperipussien jne. merkitsemiseen ja somistamiseen. Jos haluat eri koon kuin valikossa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Painatus sisältyy tarra-arkin hintaan.
Alk. 0,02 €
ilman alv

Eco ImageEko - totta kai!

Ekotuotteistamme löydätte tämän merkin

Tarrat rullassa - Pyöreä
Itseliimautuvat pyöreät tarrat omalla painatuksella kätevästi rullalla. Voitte käyttää tarroja viimeistelemään esim. erilaisia pakkauksia, laatikoita, kansioita, paperipusseja jne.
Alk. 0,01 €
ilman alv

Painetut tarrat osana markkinointia

Oma etiketti pulloon on tarpeen, jos valmistatte itse juomia myytiin tai annatte pullon lahjaksi. Pulloetiketti kertoo mitä juoma sisältää ja samalla se on mainospaikka yrityksen yhteistiedoilla. Ei ole yhdentekevää minkälainen etiketti pullossa on. Lahjapullosta tulee persoonallisempi etiketin kanssa. Ja voitte etiketin avulla personoida pullon eri sidosryhmille, kuten työntekijöille, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille.

Suunnittele oma painatus tarroihin

Tarrojen tilaaminen meiltä on helppoa. Samoin vaihtoehtoja on paljon niin muotoihin, materiaaliin kuin määriinkin. Eri painatustavoilla pystymme tekemään korkealaatuisia painatuksia asiakkaan toivomusten ja materiaalin mukaisesti.

Viimeistele tuotteet persoonallisella tarralla

Pienet tarrat ovat todellisia markkinoinnin monitoimiottelijoita - niitä voi käyttää useissa eri käyttötarkoituksissa tukemassa brändiä ja lisäämässä yrityksen näkyvyyttä.


Messuilla herkkupussin tai lahjan kylkeen kannatta kiinnittää tarra, jotta lahjan saaja muistaa mistä lahjan sai. Samoin kirje ja paketti herättää enemmän huomiota yrityksen omalla tarralla. Tarra paketin kyljessä on myös loistava tuntomerkki, kun etsitään kadonnutta pakettia.


Tarran muotoa ja värejä voidaan personoida teidän logon tai sloganin muotoon ja väreihin sopimaan. Viimeistele siis lähetys tai tuote teidän markkinointia ja brändiä tukevalla persoonallisella tarralla.