Kotiin liikelahjat painatuksella

Fleeceviltti yrityksen logolla on taatusti arvostettu lahja yritykselle tai työntekijälle. Monet kesäjuhlat ja syysillan istujaiset on pelastettu lämpimällä viltillä. Mikä onkaan siis sen parempi paikka logo painatukselle kuin lahjaviltti! Valikoimistamme löytyy peitot niin sisä- kun ulkokäyttöön.
Kotiin

Suositut kotiin

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Piknik viltti Riviera  Bullet
Reipas raidallinen piknik viltti kesäretkille. Painatus voidaan tehdä edessä olevaan läppään. Täydellinen kesälahja.
Alk. 17,32 €
ilman alv
Viltti kassissa - Huggy  Bullet
Fleeceviltti säilytyspussilla. Painatus tulee vakiona vilttiin, mutta voidaan painaa myös säilytyspussiin. Viltistä löytyy monia herkullisia värejä - valitse teidän omaan painatukseen parhaiten sopiva.
Alk. 9,13 €
ilman alv
Viltti - Springwood  Seasons
Ylellinen ja pehmeä viltti. Täydellinen liikelahja teidän omalla painatuksella - ylellinen ja varmasti rentouttava.
Alk. 20,47 €
ilman alv
Ekologinen
Alba GRS RPET pinikiviltti 200x150  Vinga of Sweden
Piknikviltti Alba, joka on valmistettu pehmeästä fleecestä ja jossa on yksityoskohtia puuvillakankaasta ja PU:sta. Peiton muotoilun ansiosta se on helppo taittaa kokoon ja ottaa mukaan. Fleecemateriaali on valmistettu GRS-sertifioidusta kierrätetystä PET:stä. Selkäpuoli on vettä hylkivää PEVA:ta. GRS-sertifioitu (Global Recycled Standard), GRS-sertifiointi takaa, että kierrätysmateriaalien koko toimitusketju on sertifioitu. Kokonaiskierrätyspitoisuus: 54 %
Alk. 27,27 €
ilman alv

Lämpöä sisustukseen

Kodin sisustukseen voi luoda mielenkiintoa ja tunnelmaa erilaisten yksityiskohtien avulla. Tunnelmallista valoa ja lämpöä tuovat lyhdyt, kynttilät ja erilaiset fleeceviltit. Niitä on helppo vaihdella vuodenaikojen mukaan ja saada uutta ilmettä kotiin. Siksi ne ovat vuodesta toiseen myös suosittuja yrityslahjoja. Nämä tuotteet sopivat niin toimiston kuin kodinkin sisustamiseen ja siksi ne ovat loistava valinta sekä henkilökunnan että yritystenkin lahjoiksi. Jos tarvitsette ideoita ja vinkkkejä sisustuslahjoihin, kysy neuvoja asiakaspalvelustamme - ideoimme mielellämme lahjoja kanssanne.