Kotiin painatuksella

Fleeceviltti yrityksen logolla on taatusti arvostettu lahja yritykselle tai työntekijälle. Monet kesäjuhlat ja syysillan istujaiset on pelastettu lämpimällä viltillä. Mikä onkaan siis sen parempi paikka logo painatukselle kuin lahjaviltti! Valikoimistamme löytyy peitot niin sisä- kun ulkokäyttöön.
Kotiin

Suositut kotiin

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Tuoksukynttilä
Ihana lahjaidea; tuoksukynttilä kauniilla omalla painatuksella.
Alk. 1,54 €
ilman alv
Piknik viltti Riviera  Bullet
Reipas raidallinen piknik viltti kesäretkille. Painatus voidaan tehdä edessä olevaan läppään. Täydellinen kesälahja.
Alk. 15,39 €
ilman alv
Viltti ja kassi pussissa  Bullet
Fleeceviltti säilytyspussilla. Painatus tulee vakiona vilttiin, mutta voidaan painaa myös säilytyspussiin.
Alk. 8,12 €
ilman alv
Viltti - Bay  Seasons
Tämä Seasonsin ihana ja pehmeä huopa sopii täydellisesti sohvalla oleskeluun ja rentoutumiseen. Toimitetaan lahjapussissa.
Alk. 12,18 €
ilman alv

Lämpöä sisustukseen

Kodin sisustukseen voi luoda mielenkiintoa ja tunnelmaa erilaisten yksityiskohtien avulla. Tunnelmallista valoa ja lämpöä tuovat lyhdyt, kynttilät ja erilaiset fleeceviltit. Niitä on helppo vaihdella vuodenaikojen mukaan ja saada uutta ilmettä kotiin. Siksi ne ovat vuodesta toiseen myös suosittuja yrityslahjoja. Nämä tuotteet sopivat niin toimiston kuin kodinkin sisustamiseen ja siksi ne ovat loistava valinta sekä henkilökunnan että yritystenkin lahjoiksi. Jos tarvitsette ideoita ja vinkkkejä sisustuslahjoihin, kysy neuvoja asiakaspalvelustamme - ideoimme mielellämme lahjoja kanssanne.