Kuvastot ja kirjat painatuksella

Painamme sekä pieniä että isoja kuvasto- ja luettelotuotantoja eri paperityypeillä, formaateilla ja kansi viimeistelyillä. Jos teillä on luettelo tai kuvasto suunnitteilla, niin kysy tarjous meiltä sen tekemisestä.
Kuvastot ja kirjat

Suositut kuvastot ja kirjat

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Kirja - Kovakantinen
Joka kuukausi autamme asiakkaitamme painattamaan kirjoja, joissa joko pehmeät tai kovat kannet ja paljon erilaisia kansien viimeistelyjä. Hintamme ovat kilpailukykyiset jo 100 kappaleesta alkaen, mutta olemme parhaimmillamme, kun tilauksesi on yli 1000 kappaletta. Toimitusaika on noin 4 viikkoa ja teemme tarjouksen jokaisesta hankkeesta erikseen. Joten kysy rohkeasti tarjousta ja tehdään kirjanne valmiiksi yhdessä.
Alk. 0,00 €
ilman alv
Kuvasto
Painata seuraava kuvastosi PRINTERissä. Aloitimme toimintamme luetteloiden painamiseen erikoistuneena yrityksenä ja tuotamme useita luetteloita viikossa Ruotsin johtaville tuotemerkeille. Autamme painatuksessa ja sen suunnittelussa monia yrityksiä aina muotifirmoista, huonekaluyrityksistä opiskelijakuntiin. Painamme mitä tahansa 100 kappaleesta aina noin 50 000 kappaleeseen asti sekä teemme erilaisia foliointi-, lakkaus- ja muita viimeistelytöitä. Kuvastot ovat uniikkeja tuotantoja, joten ota meihin yhteyttä teidän tuotannosta, niin autamme sinua hyvillä neuvoilla, turvallisella prosessilla ja kaikki hyvään hintaan. Haluaisitko apua luettelon lähettämisessä postitse? Kysy siitä lisää meiltä hello@printer.fi, me voimme tehdä sen.
Alk. 0,00 €
ilman alv
Sanomalehti / Aikakauslehti
PRINTER aloitti sanomalehtien painamiseen erikoistuneena yrityksenä ja tuottaa toistuvia viikkolehtiä Ruotsin johtaville tuotemerkeille. Autamme painatuksessa ja opastuksessa olipa kyse teollisuuden yrityksistä, rautateistä ja ylioppilaskunnista. Painamme kaikkea 100 kappaleesta aina noin 50 000 kappaleeseen asti ja teemme erilaisia folio-, lakkaus- ja muita viimeistelytöitä kansiin. Lehtien painatukset ovat uniikkeja, yksilöllisiä painotöitä. Joten ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua hyvillä neuvoilla, turvallisella prosessilla ja kilpailukykyisellä hinnalla. Haluatteko apua lehtien postituksessa? Me voimme tehdä sen.
Alk. 0,00 €
ilman alv

Kuvaston tekniset tiedot

Kun pyydät tarjousta kuvaston tai luettelon painamisesta, tarvitsemme seuraavat tiedot: Painatuksen määrä, koko, paperilaatu, painovärit, liimattu vai nidottu ja kannen viimeistelyt, kuten laminointi tai lakkaus.

Painetut kuvastot ja luettelot

Luettelot ja kuvastot ovat tärkeä osa monen yrityksen markkinointia. Korkealaatuisella ja houkuttelevalla kuvastolla houkuttelette asiakaita ostoksille myymälään sekä nettikauppaan. Kuvastoa suunnitellessa on hyvä ottaa huomioon seuraavat asiat: Design: On tärkeää, että kuvasto on suunniteltu käyttäjäystävällisesti helppolukuiseksi ja informatiiviseksi. Varmista että se välittää brändi-identiteettiäsi houkuttelevalla tavalla ja on muun markkinoinin jatke. Sisältö: Varmista, että kakki tiedot ovat ajantasalla, tarkkoja ja oikein. Liitä mukaan kuvia, kuvauksia ja hintoja kaikista tuotteistasi sekä palveluistasi. Kohdeyleisö: Mieti kenelle kuvastoa tehdään. Varmista, että sisältö vetoaa kohdeyleisöösi ja välittää viestisi tehokkaasti. T Kuvaston toteutus: Jotta saatte korkeatasoisen ja ammattimaisen kuvaston, valitkaa painoyritys, jolla on kokemusta ja teknistä osaamista kuvastojen ja luetteloiden painajana.

Me kuvastojen painajana

Painotalomme pystyy tarjoamaan teille laajan valikoiman eri tulostusvaihtoehtoja mm. koko, muoto, paperi, väri, sidonta ja viimeistelyt. Vuosien kokemus yhdistettynä uuteen teknologiaan takaa korkealaatuisen lopputuloksen painotuotteillemme. Kysy siis jo tänään tarjous teidän uuden kuvaston toteutukselle!