Messukalusteet painatuksella

Messut lähestyvät ja brändiin sopivat tyylikkääät messukalusteet ovat vielä löytymättä? Sitten tulitte juuri oikeaan paikkaan, valikoimistamme löydätte kaiken tarpeellisen messuosastollenne.
Messukalusteet

Suositut messukalusteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Messuliina - Yksinkertainen
Jos teiltä löytyy jo messupyötä, on osaston ilmeen uudistaminen helppoa painetun messupöytäliinan avulla. Voitte tilata näyttävän messuliinan omalla painatuksella ja helposti vaihtaa ilmettä tuotteiden tai sesongin mukaan. Messupöytäliinaa on saatavilla kolmessa eri koossa, katso tiedot alempaan info kohdasta.
Alk. 89,55 €
ilman alv
Messuliina - Joustava
Jos teiltä löytyy jo messupyötä, on osaston ilmeen uudistaminen helppoa tämän joustavan, painetun messupöytäliinan avulla. Voitte tilata näyttävän messuliinan omalla painatuksella ja helposti vaihtaa ilmettä tuotteiden tai sesongin mukaan. Messupöytäliinaa on saatavilla kolmessa eri koossa, katso tiedot alempaan info kohdasta.
Alk. 98,55 €
ilman alv
Softwall Light - Kaareva
Kaareva softwall messuseinä on helppo koota ja kuljettaa rullapussissa, joka tulee seinän mukana. Messuseinästä löytyy 5 eri kokoa, joiden mitat löydätte alempaa "Kuvaus" kohdasta.
Alk. 652,04 €
ilman alv
Softwall Light - Suora
Tyylikäs, suora sofwall messuseinä on loistava pohja teidän painatukselle, jolla luodaan toivottu ilme messuosastolle. Messuseinästä löytyy 5 eri kokoa, joiden mitat löydätte alempaa "Kuvaus" kohdasta.
Alk. 639,90 €
ilman alv

Messuosaston kalustaminen

Meiltä Printeriltä löydätte kaiken mitä tarvitsette messuosastollenne. Messuseinien, pöytien, tuolien ja erilaisten telineiden lisäksi voimme auttaa teitä esitteiden, luetteloiden ja käyntikorttien painamisessa. Kauttamme saatte kynät ja messuantamiset omalla logolla. Ja totta kai valikoimistamme löytyy myös ikuinen messusuosikki - messukarkit! Herkulliset messukarkit houkuttelevat osastolle - tilaa ne nyt helposti omalla logolla kauttamme!

Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta messuosastolle?

Jos et löytänyt kaikkea mitä messuile tarvitsette, ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Koitetaan löytää yhdessä ratkaisu pulmaanne.