Messukalusteet painatuksella

Messut lähestyvät ja brändiin sopivat tyylikkääät messukalusteet ovat vielä löytymättä? Sitten tulitte juuri oikeaan paikkaan, valikoimistamme löydätte kaiken tarpeellisen messuosastollenne.Messuille osallistuminen on yritykselle erinomainen tilaisuus lisätä näkyvyyttään, tavata potentiaalisia asiakkaita ja vahvistaa brändiään. Yksi tehokkaimmista tavoista luoda vaikutelma messuilla on luoda suunniteltu messuosasto.

Messuosastot omilla painatuksilla toimivat yrityksesi fyysisinä kasvoina tapahtuman aikana. Oikeanlaisen suunnittelun ja viestin avulla se houkuttelee kävijöitä osastollesi, antaa tietoa tuotteistasi tai palveluistasi ja jättää hyvän vaikutelman.

Painettujen messukalusteiden toimittajana meillä on laaja kokemus siitä, miten voimme auttaa asiakkaitamme korostamaan ainutlaatuisia ominaisuuksiaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kehitämme yhdessä kanssasi täydellisen ratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.


Painetut jalustat - joustava markkinointiratkaisu


Toinen tarjoamamme tuotetyyppi on jalustarakenteet. Ständirakenteet ovat hyvin samankaltaisia kuin messuosastojen, mutta ne tarjoavat enemmän joustavuutta koon, muodon ja asettelun suhteen. Näiden rakenteiden avulla voit räätälöidä osastosi tapahtuman ainutlaatuisten vaatimusten mukaiseksi tinkimättä esteettisyydestä tai toiminnallisuudesta.


Painetut osastot ovat erityisen hyödyllisiä yrityksille, jotka osallistuvat useisiin tapahtumiin vuoden aikana, sillä niitä voidaan muokata tarpeen mukaan. Riippumatta siitä, minkälaiseen tapahtumaan aiot osallistua, uniikki, painettu messuosasto auttaa vahvistamaan brändi-imagoasi ja lisäämään näkyvyyttäsi.

Löydä inspiraatiota näyttelyosastollesi

Kokeneiden suunnittelijoiden tiimimme voi tarjota runsaasti luovia ideoita, jotka sopivat juuri sinun tavoitteisiisi ja tarpeisiisi

Hyvä suunnittelu auttaa tekemään osastostasi houkuttelevamman ja kutsuvamman kävijöille. Kuvittele tyylikäs esillepano, joka ei ainoastaan esittele tuotteitasi vaan myös kertoo, kuka olet yrityksenä. Tällainen ratkaisu tekee vahvan vaikutuksen potentiaalisiin asiakkaisiin.


Etsitpä sitten messukalusteita painatuksella tai joustavaa suunnittelua erityyppisiin tapahtumiin, meillä on oikea ratkaisu sinulle. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa alusta loppuun - alkuperäisistä konsepti-ideoista koko suunnitteluprosessin ajan aina valmiiseen tuotteeseen, joka toimitetaan asiakkaalle.

Tarjoamme korkealaatuisia materiaaleja ja tekniikoita, joilla varmistamme, että messuosastosi näyttää upealta riippumatta siitä, kuinka monta kertaa päätät käyttää sitä. Asiantuntemuksellamme ja sitoutumisellamme laatuun voimme auttaa sinua luomaan mieliinpainuvan vaikutuksen seuraavassa tapahtumassasi.

Meiltä saat tuotteen lisäksi myös inspiraatiota, upeaa suunnittelua ja ratkaisun, joka kuvastaa yrityksesi ainutlaatuista identiteettiä. Ota meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja palveluistamme ja anna meidän auttaa sinua tekemään pysyvän vaikutuksen seuraavassa tapahtumassasi.

Messukalusteet

Suositut messukalusteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Softwall - S-muotoinen messuseinä
Tyylikäs sofwall S-muotoisena on helppo asentaa - lopputulos on tyylikäs ja ammattimainen. Tästä messuseinästä on saatavilla 3 eri kokoa, joiden mitat löydätte alempaa "Kuvaus" kohdasta.
Alk. 927,32 €
ilman alv
Softwall - O-muotoinen messuseinä
Tyylikäs sofwall messuseinä O-muotoisena on helppo asentaa - lopputulos on tyylikäs ja ammattimainen. O-muotoinen seinä on täydellinen erillisen tilan luomiseen tapahtumaanne tai messuosastolle.
Alk. 1 369,77 €
ilman alv
Pop Up seinä - Suora
Suora Pop Up -seinä on helppo koota ja luoda nopeasti tyylikäs esittelytila. Tästä Pop Up seinästä saatavilla olevat mitat löydätte alempaa "Kuvaus" kohdasta.
Alk. 566,52 €
ilman alv
Display-teline - Suora
Jos etsit RollUp´ia ylellisempää messutelinettä, valitse silloin suora Display-teline! Tätä display-telinettä löytyy useissa eri mallissa, mutta yhteistä kaikille on suuuri tulostuspinta teidän mainosmateriaalille.
Alk. 264,12 €
ilman alv

Messuosaston kalustaminen

Meiltä Printeriltä löydätte kaiken mitä tarvitsette messuosastollenne. Messuseinien, pöytien, tuolien ja erilaisten telineiden lisäksi voimme auttaa teitä esitteiden, luetteloiden ja käyntikorttien painamisessa. Kauttamme saatte kynät ja messuantamiset omalla logolla. Ja totta kai valikoimistamme löytyy myös ikuinen messusuosikki - messukarkit! Herkulliset messukarkit houkuttelevat osastolle - tilaa ne nyt helposti omalla logolla kauttamme!

Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta messuosastolle?

Jos et löytänyt kaikkea mitä messuile tarvitsette, ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Koitetaan löytää yhdessä ratkaisu pulmaanne.