Stilla - profiiilivesi 33 cl

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
tiistaina 14 toukok. - torstaina 16 toukok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Hiilihapotettu profiilivesi omalla painatuksella

Painatus tehdään pulloihin vakiona valkoiselle arkille. Lisävarusteena on myös läpikuultava tarra. Ilmoita tilausta tehdessä kumman tahdot. Pullon korkkia on saatavilla mustana, valkoisena, sinisenä, punaisena ja keltaisena. Hiilihapotettua vettä varten vakiokorkki on mukana.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi tai 02 230 6000. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina teidän ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen myös nettikaupan valikoiman ulkopuolelta.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
Paino:
Materiaali:
Muovi (PET)
Kapasiteetti:
33 cl
Painatuksen sijainti:
Etiketti
Painoala:
76 x 127 mm
Painatustekniikka:
Digipainatus (CMYK)
Minimimäärä:
108 kpl
Pakkauskoko:
18 kpl
Säilyvyys:
9 kuukautta
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!