Kokouskansio - Robust

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 14 kesäk. - tiistaina 18 kesäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Kokouskansio kaikilla herkuilla sekä omalla painatuksella

Tässä kansio kaikilla herkuilla. Kansiosta löytyy sisäänrakennettu taskulaskin, runsaasti taskuja esim. käyntikorteille, kynille ja muille irtopapereille. Kansio suljetaan vetoketjulla. Kansion koko on A4. Kuvan kynät eivät sisälly kansioon, mutta ne voitte tilata erikseen. Tämä kansio on loistava erilaisissa kokouksissa itselle tai lahjaksi. Toimii myös messuilla tai luennoilla. Painatus on kaiverrettu kansion etupuolella olevaan metallilaataan. Jos tahdotte painatuksen kansion eteen tai taakse, kysy tarjous asiakaspalvelustamme hello@printer.fi
Etkö löytänyt etsimääsi nettikaupastamme?
Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavaratoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan!
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
26 x 37 x 3 cm
Paino (g.):
906
Materiaali:
Mikrokuitukangas
Tilavuus:
Painatuksen sijainti:
Etupuoli
Painoala (mm):
100x60
Painotekniikka:
Siirtopainatus
Minimi tilausmäärä:
30 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
20 kpl
Tuotenumero
V2355-03

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!