Suklaaneliö - eri makuja

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 16 elok. - maanantaina 2 syysk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Suklaaneliö painatuksella

Jokainen meistä on jossain vaiheessa törmännyt näihin mainoskarkkeihin - suklaaneliöt paperissa omalla painatuksella. Täydellinen mainoskarkki esim. messuille, aulaan, hotelliin tai konferensseihin. Suklaasta löytyy vaihtoehtoina; 31 % maitosuklaa, 55 % tummaa suklaata, 55 % tumma suklaa merisuolalla sekä 75 % tumma suklaa - kaikki teidän omalla brändiprintillä!

Etkö löytänyt etsimääsi suklaata nettikaupastamme?

Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita, omalla painatuksella totta kai! Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan! 
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
Paino (g.):
5 g
Materiaali:
Säilyvyys:
n. 12 kuukautta
Painatuksen sijainti:
Painoala (mm):
Painatustekniikka:
Digipainatus (CMYK)
Minimi tilausmäärä:
2500
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
500 kpl /kartonki
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!