Jääkaappimagneetti - oma koko

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 2 elok. - tiistaina 6 elok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Jääkaappimagneetti, jonka löytyy kokoja!

Tästä pehmeästä jääkaappimagneetista löytyy valmiina useita eri kokoja. Ja kaikkiin totta kai voidaan tehdä teidän oma painatus. Joten tästä voitte muokata uniikin, teidän brändille sopivan magneetin omalla viestillä. Jos tahdotte koon, jota ei ole listalla, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@printer.fi. Tämä tuote painetaan digipainatuksella, joten siinä on hurjasti muokkaus mahdollisuuksia edulliseen hintaan. Magneetin paksuus on 0,85 mm.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
X-Small: < 40 cm2, Small: < 50 cm2, Medium: < 60 cm2, Large: < 75 cm2, X-Large: < 100 cm2
Paino (G.):
Materiaali:
Tilavuus:
Painatuksen sijainti:
Painoala:
Muokattavissa
Painatustekniikka:
Digipainatus (CMYK)
Minimi tilausmäärä:
250 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!