Olutmuki - Muovinen

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 2 elok. - tiistaina 6 elok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Olutlasi, joka kestää villeimmätkin juhlat

Nämä muoviset olutlasit kestävät villeimmätkin juhlat. Kun tunnelma nousee kattoon, on laseilla tapana alkaa särkyä...Muovimukeilla säästytään niin vahingoilta kuin siivoamiseltakin. Mukeihin voidaan tehdä vain 1- väritulostus. Muovinen olutmuki kestää konepesun. Olutmukit kannattaa laittaa koneeseen niin, että itse painatus ei pääse hinkkautumaan toista lasia vasten. Näin mukien painatus kestää naarmuuntumatta kauniina paljon pidempään.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Väri
Läpikuultava
Tekninen tieto
Koko:
135 mm korkea
Paino:
58 g
Materiaali:
Muovi
Tilavuus:
568 ml
Painatuksen sijainti:
Mukin keskelle
Painoala:
Ø 45 mm
Painatustekniikka:
Silkkipainatus, PMS
Minimi tilausmäärä:
150 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
Tuotenumero
45030

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!