Pullonavaaja - avaimenperä

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
maanantaina 18 jouluk. - keskiviikkona 20 jouluk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Pulloavaaja - avaimenperä viidessä eri värissä mattapintaisena

Kaikki tärkeä samassa renkaassa. Tätä pullonavaaja - avaimenperää saa viidessä eri värissä tyylikkään mattapintaisena. Mikä olisikaan parempi paikka logolle, kun tämä tuote, joka liittyy hauskoihin hetkiin! Täydellinen lahja niin omille työntekijöille kuin myös yhteistyökumppaneille. Tähän tuotteeseen voidaan mysö kaivertaa logo. Ota yhteyttä hello@printer.fi ja pyydä tarjous teidän määrälle!
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
5,5 x 1 cm
Paino:
8 g
Materiaali:
Alumiini
Painatuksen sijainti:
Etupuolelle
Painoala:
5 x 30 mm
Painatustekniikka:
Tampopainatus
Minimimäärä:
50 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
1000 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!