Pullonavaaja - avaimenperä

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
tiistaina 14 toukok. - torstaina 16 toukok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Pullonavaaja - avaimenperä viidessä eri värissä mattapintaisena

Kaikki tärkeä samassa renkaassa. Tätä pullonavaaja - avaimenperää saa viidessä eri värissä tyylikkään mattapintaisena. Mikä olisikaan parempi paikka logolle, kun tämä tuote, joka liittyy hauskoihin hetkiin! Täydellinen lahja niin omille työntekijöille kuin myös yhteistyökumppaneille. Tähän tuotteeseen voidaan myös kaivertaa logo. Ota yhteyttä hello@printer.fi ja pyydä tarjous teidän määrälle!
Etkö löytänyt etsimääsi nettikaupastamme?
Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavaratoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan!
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
5,5 x 1 cm
Paino:
8 g
Materiaali:
Alumiini
Painatuksen sijainti:
Etupuolelle
Painoala:
5 x 30 mm
Painatustekniikka:
Tampopainatus
Minimi tilausmäärä:
50 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
1000 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!