Tiskialtaan puhdistaja

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 2 elok. - tiistaina 6 elok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Slask-up – tiskialtaan puhdistaja omalla painatuksella

Slask-up tiskialtaan puhdistaja vai pitäisikö sanoa kaavin, on kätevä apuri keittiössä. Sen avulla pesualtaasta on helppo puhdistaa ruokien jämät tai kuoret ruokaa laittaessa. Materiaali on elintarvikehyväksytty sekä kierrätettävä. Altaanpuhdistajaa löytyy neljässä eri värissä; valkoinen, keltainen, sininen sekä musta. Ja kaikkiin totta kai voidaan tehdä teidän painatus.

Etkö löytänyt etsimääsi siivousvälinettä nettikaupastamme?

Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita, omalla painatuksella totta kai! Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan! 
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
178 x 169 mm
Paino:
26 g
Materiaali:
Muovi
Painatuksen sijainti:
Etupuolelle
Painoala:
50 x 20 mm
Painatustekniikka:
Silkkipainatus PMS
Minimi tilausmäärä:
250 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!