Tiskiharja

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
tiistaina 14 toukok. - torstaina 16 toukok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Klassinen tiskiharja painatuksella

Kaikilla on käyttöä tälle liikelahjalle - tiskiharja omalla painatuksella. Teidän painatus näkyy päivittäin astianpesuharjassa - olipa se sitten kotona tai konttorilla. Tällä tuotteella saatte paljon näkyvyyttä edullisesti. Tämä astianpesuharja on valmistettu muovista ja harjakset on aseteltu puoliympyrään. Painatus tulee tiskiharjan varteen.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Väri
Valkoinen
Tekninen tieto
Koko:
260 x 65 mm
Paino:
47 g
Materiaali:
Muovi
Painatuksen sijainti:
Varsi
Painoala:
70 x 10 mm
Painatustekniikka:
Silkkipainatus, PMS
Minimi tilausmäärä:
192 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
Tuotenumero
84301

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!