Nalle - Joulutonttu

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 12 heinäk. - tiistaina 16 heinäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Joulunalle painatuksella

Suloisen vaaleanruskean joulunallen huiviin voidaan painaa teidän painatus. Joulupuku on pakattu nallelle pakettiin erikseen. Meillä on laaja valikoima pehmoleluja, jotka ovat suosittuja kaiken ikästen keskuudessa, mutta erityisesti lapset tykkäävät niistä. Niitä kun on kiva halata, usein ja pitkään!
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi tai 02 230 6000. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina teidän ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen mysö verkkokaupan ulkopuolelta.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
20 cm
Paino (g.):
103
Materiaali:
Plyysi, Polyesteri
Painatuksen sijainti:
Vaatteen etupuolelle
Painoala (mm):
60 x 15
Painatustekniikka:
Siirtopainatus
Minimi tilausmäärä:
30 kpl
Pakkauskoko:
Tuotenumero
HE203-16

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!