Pehmolelu - Murray Poro

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
maanantaina 13 toukok. - keskiviikkona 15 toukok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Murray poro pehmolelu painatuksella

Suloisen Murray poro pehmolelun huiviin voidaan painaa teidän oma painatus. Huivi pakataan erikseen pakettiin. Pehmoeläimet ovat suosittuja kaiken ikäisten keskuudessa, mutta erityisesti lapset tykkäävät niistä. Niitä kun on kiva halata, usein ja pitkään! Mikä voisikaan olla rakastetumpi mainoslahja kuin klassikko pehmolelut omalla painatuksella!
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen myös verkkokaupan valikoiman ulkopuolelta.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
20 cm
Paino (g.):
118
Materiaali:
Plyysi, Puuvilla
Painatuksen sijainti:
Huivi
Painoala (mm):
20 x 20
Painatustekniikka:
Siirtokuva
Minimimäärä:
30
Pakkauskoko:
48
Tuotenumero
HE684-16

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!