Polkupyörän valo - LED

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 12 heinäk. - tiistaina 16 heinäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Polkupyörän valo painatuksella

Tässä polkupyörän valosetissä on sekä etu- että takavalot. Logon voidaan painaa etuvaloon. Molemmissa valoissa on sekä kiinteä että vilkkuva valo ja joustava kiinnike valojen kiinnittämiseen. Etuosassa on 5 LED- valoa ja kolme erilaista vaihtoehtoa valolle. Takavalossa on 4 LED-valoa ja 7 erilaista vaihtoehtoa valolle. valmistettu muovipullo. Tilaa nyt nettikaupasta helposti omalla mainospainatuksella.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
7,6 x 6 x 10 cm
Paino (g.):
152
Materiaali:
Muovi
Tilavuus:
Painatuksen sijainti:
Sivulle
Painoala (mm):
10 x 10
Painatustekniikka:
Tampopainatus
Minimi tilausmäärä:
30
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
120
Tuotenumero
V5541-00

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!