Siirtotatuoinnit painatuksella

Siirtotatuoinnit omalla kuvalla, logolla tai tekstillä ovat hauska, suosittu profiiilituote esim. erilaisiin yritysjuhliin tai festareille. Ne ovat myös suosittu liikelahja niin nuorten kuin vähän vanhempienkin keskuudessa. Tässä on tuote, jolla voit erottua perus massasta. Hyvä keino herättäää huomiota tai luoda yhteishenkeä. Kysy asiakaspalvelustamme lisää siirtotatuointi vaihtoehtoja teidän omalla designilla ja kuvalla!

Siirtotatuoinnit - Luova tapa mainostaa yritystäsi.

Uniikeista siirtotatuoinneista on tullut suosittu tuote yrityksille, jotka haluavat erottua joukosta. Ne tarjoavat ainutlaatuisen ja hauskan tavan kertoa yrityksen tai brändin viestiä, logoa tai tunnusta mieleenpainuvalla tavalla. Siirtotatuoinnit räätälöidään yrityksesi yksilöllisten tarpeiden ja estetiikan mukaan - joten päästä luovuus valloilleen on tässä tuotteessa

Kertakäyttötatuoinnit - hauska ja tehokas mainostuote

Kertakäyttötatuoinnit on mainoslahja, jonka suosio on kasvanut. Ne tarjoavat luovan ja innovatiivisen tavan mainostaa yritystäsi. Kertakäyttötatuoinnin avulla asiakkaasi voivat käyttää logoa tai viestiä suoraan ihollaan, mikä luo vahvan yhteyden brändiisi.

Trendikäs markkinointikeino

Viime aikoina olemme nähneet miten yhä useammat käyttävät tatuointeja hauskana ja persoonallisena tapana esitellä heille tärkeitä asioita. Tämä tarkoittaa, että uniikit, painetut kertakäyttötatuoinnit ovat hauska ja tehokas tapa yhä laajemman yleisön tavoittamiseksi.

Uniikkien siirtotatuointejen tilaaminen

Kun tilaat meiltä uniikkeja, painettuja kertakäyttötatuointeja, saat käyttöösi asiantuntemuksemme. Tarjoamme laajan valikoiman suunnitteluvaihtoehtoja, mukaan lukien mahdollisuuden luoda täysin ainutlaatuinen muotoilu yrityksesi logon, logon tai muun grafiikan pohjalta. Sinun tarvitsee vain miettiä design, koko ja tahdotteko tatuoinnit valmiiksi leikattuina vai arkeissa.

Vahvista brändiä kertakäyttötatuoinneilla

Käyttämällä painettuja, siirtotatuointeja osana markkinointistrategiaasi voit vahvistaa brändisi identiteettiä ja lisätä sen näkyvyyttä. Käytitpä niitä sitten lahjatuotteina messuilla, osana mainoskampanjaa tai vain hauskana tapana sitouttaa työntekijöitäsi, nämä tuotteet ovat tehokas tapa levittää viestiäsi. Tatuoinnit toimivat myös pääsylippuna tai tunnisteena erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa.

Mitä saat, kun ostat painettuja siirtotatuointeja

Ostamalla meiltä painettuja kertakäyttötatuointeja saat käyttöösi laadukkaita tuotteita, jotka näyttävät hyvältä. Kiinnitämme huomiota laatuun ja yksityiskohtiin, joten voit olla varma, että tuotteesi näyttävät ammattimaisilta ja tekevät vahvan vaikutuksen.

Luo tehokas mainoskampanja uniikeilla siirtotatuoinneilla

Uniikit, juuri teille suunnitellut kertakäyttötatuoinnit tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden luoda tehokas mainoskampanja. Niiden avulla voit levittää yrityksesi viestiä hauskalla ja mieleenpainuvalla tavalla, joten ne ovat ihanteellinen valinta kaikentyyppisille yrityksille. Siirtotatuointien avulla saat kustannustehokkaan ja innovatiivisen ratkaisun markkinointiin. Valitsemalla nämä tuotteet voit tuoda esiin yrityksesi luovuuden ja yksilöllisyyden ja levittää samalla tehokkaasti brändisi viestiä.

Siirtotatuoinnit

Tuotteiden lukumäärä: 5

Järjestä:
Siirtotatuointi - Metallinhohto hopea
Siirtotatuoinnit, jotka tunnetaan myös nimellä kertakäyttötatuoinnit, kiinnitetään suoraan iholle ja ne on helppo poistaa. Painata siirtokuvaan yrityksesi logo tai viesti ja käytä niitä lahjatavarana tai vaikkapa kesäjuhlien pääsylippuna! Näissä siirtotatuoinneissa on upea hopeinen metallinhohto.
Alk. 0,30 €
ilman alv
Siirtotatuointi - Metallinhohto kulta
Siirtotatuoinnit, jotka tunnetaan myös nimellä kertakäyttötatuoinnit, kiinnitetään suoraan iholle ja ne on helppo poistaa. Painata siirtokuvaan yrityksesi logo tai viesti ja käytä niitä lahjatavarana tai vaikkapa kesäjuhlien pääsylippuna! Näissä siirtotatuoinneissa on upea kultainen metallinhohto.
Alk. 0,30 €
ilman alv
Siirtotatuointi - Gnuggis
Siirtotatuoinnit, jotka tunnetaan myös nimellä kertakäyttötatuoinnit, kiinnitetään suoraan iholle ja ne on helppo poistaa. Painata siirtokuvaan yrityksesi logo tai viesti ja käytä niitä lahjatavarana tai vaikkapa kesäjuhlien pääsylippuna!
Alk. 0,15 €
ilman alv
Siirtotatuointi - Pimeässä hohtava
Siirtotatuoinnit, jotka tunnetaan myös nimellä kertakäyttötatuoinnit, kiinnitetään suoraan iholle ja ne on helppo poistaa. Painata siirtokuvaan yrityksesi logo tai viesti ja käytä niitä vaikkapa promotuotteena. Tämä siirtotatuointi on pimeässä hohtava!
Alk. 0,15 €
ilman alv
Siirtotatuointi - Glitter
Siirtotatuoinnit glitterillä, jotka tunnetaan myös nimellä kertakäyttötatuoinnit, kiinnitetään suoraan iholle ja ne on helppo poistaa. Painata siirtokuvaan yrityksesi logo tai viesti ja käytä niitä lahjatavarana tai vaikkapa kesäjuhlien pääsylippuna! Näissä siirtotatuoinneissa on upea kultainen metallinhohto.
Alk. 0,15 €
ilman alv

Miltä tuntuisi saada tatuointi?

Siirtotatuoinnit ovat hauska ja harmiton tapa kokeilla tatuointia. Joku tyylikäs kuva tai hauska slogan kesäjuhlissa olisi loistava tapa erottaa muista esim. juuri teidän vieraat. Tai se voisi olla hyvä tapa juhlissa vaikkapa näyttää baarille kenellä on lupa tilata juomia. Siirtotatuoinneissa voitte itse suunnitella kuvan tai tekstin - vaihtoehtoja sen käytölle on siis rajattomasti.

Erilainen give away tuote

Siirtotatuointi on loistava give away tuote erilaisissa tapahtumissa - trendikäs, erilainen tapa erottua muista yrityksistä. Tämän tuotteen kanssa voisi hiukan jopa revitellä! Mieti minkälainen tapahtuma on kyseessä ja yhdistä sen henki teidän tyyliin ja vieraat taatusti tahtovat käyttää tatuointia. Tarvitsetko apua tai neuvoa tuotteen kanssa? Ota yhteyttä asiakaspalveluun, niin selvitellään askarruttavat kysymykset yhdessä.