Siirtotatuoinnit painatuksella

Siirtotatuoinnit omalla designilla ovat hauska, suosittu profiiilituote esim. erilaisiin yritysjuhliin tai festareille. Ne ovat myös suosittu liikelahja niin nuorten kuin vähän vanhempienkin keskuudessa. Tässä on tuote, jolla voit erottua perus massasta. Kysy asiakaspalvelustamme lisää siirtotatuointi vaihtoehtoja teidän omalla designilla!
Siirtotatuoinnit

Tuotteiden lukumäärä: 1

Järjestä:
Siirtotatuointi - Gnuggis
Siirtotatuoinnit, jotka tunnetaan myös nimellä kertakäyttötatuoinnit, kiinnitetään suoraan iholle ja ne on helppo poistaa. Painata siirtokuvaan yrityksesi logo tai viesti ja käytä niitä lahjatavarana tai vaikkapa kesäjuhlien pääsylippuna!
Alk. 0,13 €
ilman alv

Miltä tuntuisi saada tatuointi?

Siirtotatuoinnit ovat hauska ja harmiton tapa kokeilla tatuointia. Joku tyylikäs kuva tai hauska slogan kesäjuhlissa olisi loistava tapa erottaa muista esim. juuri teidän vieraat. Tai se voisi olla hyvä tapa juhlissa vaikkapa näyttää baarille kenellä on lupa tilata juomia. Siirtotatuoinneissa voitte itse suunnitella kuvan tai tekstin - vaihtoehtoja sen käytölle on siis rajattomasti.

Erilainen give away tuote

Siirtotatuointi on loistava give away tuote erilaisissa tapahtumissa - trendikäs, erilainen tapa erottua muista yrityksistä. Tämän tuotteen kanssa voisi hiukan jopa revitellä! Mieti minkälainen tapahtuma on kyseessä ja yhdistä sen henki teidän tyyliin ja vieraat taatusti tahtovat käyttää tatuointia. Tarvitsetko apua tai neuvoa tuotteen kanssa? Ota yhteyttä asiakaspalveluun, niin selvitellään askarruttavat kysymykset yhdessä.